06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Zöld Kávé Brazil Santos - kávébab

Kód: 1806

Valaki szereti... pörköletlenül és egészben. A zöld, őröletlen kávébabok felkeltik a kíváncsiságot. Nagyon kemények, ezért nem lehet egyszerűen leőrölni. Másrészt viszont használhatja otthoni pörkölési kísérletekre, vagy egy erős kávét főzhet. Akár kis dísztárgyak bevonására is használhatja. Hogy mit választ, az csak a önön múlik. A Brazil Santos zöld kávé minden alkalomra alkalmas.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 933 Ft /1000 g 993 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Sao Paulo
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1300m
Íz
Íz:
Zöld tea
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A kávé íze

Ami az ízt illeti, készüljön fel arra, hogy a zöld kávé jellegtelen ízű. Talán a zöld teához hasonlítható. A Brazil Santos esetében kissé édes és ízetlen. Ha ezeket a babokat otthoni pörköléshez használja, intenzív, telt testre, enyhe savasságra és virág, mogyoró vagy karamell ízekre számíthat. De minden a pörkölő tapasztalatától függ.

A kávé eredete

Ezek a babok a Sao Paulo régió dombjairól származnak, amely egyébként gazdagabb, mint Argentína, Paraguay és Bolívia együttvéve. Ez egyben Brazília legnépesebb régiója, rendkívül érdekes és hosszú történelemmel, kulturális háttérrel és kiváló közlekedési infrastruktúrával. A mezőgazdaság sem áll háttérbe. Sao Paulo a világ egyik legfontosabb bab-, rizs-, narancs-, cukornád-, virág-, kukorica-, tej-, bor-, olaj- és természetesen kávétermelője. A kávé egész Brazília számára nélkülözhetetlen exportáru. Az ország vámmentesen exportálhat feldolgozatlan nyers kávét az USA-ba, Japánba és az Európai Unióba.

Sao Paulo kávéültetvényei mintegy 216 000 hektárnyi területet foglalnak el. Némelyikük népszerű turisztikai célpont, így a kávéfák közelében szállhat meg, és legalább egy ideig a gazdákkal együtt gondozhatja a bokrokat, vagy akár részt vehet a vörös kávécseresznye betakarításában és feldolgozásában.

A zöldbabok túlnyomó többsége természetesen a pörkölőhöz kerül. Egy része őrlésre kerül, de ezt speciális gépekkel végzik, mert a "nyers" kávé rendkívül kemény. Mi azonban lehetőséget kínálunk Önnek, hogy megtapasztalja a Sao Pauló-i babot úgy, ahogyan azt betakarították - azaz zöld és őröletlen állapotban.

Mi legyen a következő? Az egyik lehetőség, hogy megpróbálja otthon pörkölni. A lehető legfrissebb ízt és autentikus kávéélményt kapja. De ha először próbálkozik az otthoni pörköléssel, akkor is lehet, hogy néhány próbálkozásra és a hőmérséklet, a hossz és más paraméterek többszöri beállítására lesz szüksége. Vannak, akik popcorngépben pörkölnek kávét, de bölcsebb, ha tapadásmentes serpenyőt használunk. Javasolt a sütő használata is. És az abszolút legjobb, ha komolyan gondolja a saját kávé pörkölését, ha beszerez egy kis otthoni pörkölőgépet.

A kávébab második felhasználási területe a főzetek készítése. Nagy mennyiségű antioxidánst, koffeint és klorogénsavat (CGA) tartalmaz, amely számos szerv megfelelő működését segíti. A főzet elkészítéséhez tegye a zöldbabot egy edénybe, fedje le forrásban lévő vízzel, forralja fel, majd főzze meg. Végül csak szűrje le az italt, és 30 perccel étkezés előtt kortyolja el. Az általános ajánlások szerint a napi 2 csészényi mennyiséget nem szabad meghaladni.

A harmadik lehetőség esetén nem kell tanácsot adnunk. A zöld kávét használhatja poharak, gyertyatartók, dobozok díszítésére, festmények készítésére, vagy egyszerűen csak alapként használhatja különféle száraz kötésekhez. Önön múlik, hogy melyik lehetőséget szeretné tesztelni.

Még többet megtudhat a zöld kávéról itt.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

A Zöld kávé csomagolásának bemutatása

A zöld kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a zöld kávé karakterét. A zöld kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


VANÍLIÁS szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

VANÍLIÁS szemes kávé

A hagyományos és népszerű vaníliás íz az ültetvény-kávénak selymes lágyságot kölcsönöz. Az aromás fűszert minden háztartásban ismerik, nélkülözhetetlen néhány étel, ital és parfüm elkészítéséhez. Nem is csoda, ha a kávét is ízesítik vele. A mi pörkölő mesterünk maximális figyelmet fordít az ízesített kávékra. És így a legjobb minőséget kínálhatjuk! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

Zöld Kávé Brazil Santos - csak darálva
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Zöld Kávé Brazil Santos - csak darálva

A zöld kávé a fogyókúrás termékek piacán először 2012-ben jelent meg. Mostanra érte el a legnagyobb érdeklődést és az egész világon nagyon népszerű. A zöld kávé kivonata kapszula vagy tinktúra formájában is felfedezhető a gyógyszertárak polcain. De mi megvagyunk róla győződve róla, hogy legjobban az működik, ami a természethez a legközelebb áll. Ezért is hiszünk a zöld kávészemek erejében. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 933 Ft /1000 g 993 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

Zöld Kávé Kolumbia Supremo Medelin - csak darálva
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Zöld Kávé Kolumbia Supremo Medelin - csak darálva

A magas hegységű ültetvény kávé a népszerűség legfelső fokán áll. Ez a zöld kávé esetében sincs másképp. A száz százalékos arabika a kolumbiai Villa Maria ültetvényről nem okoz csalódást. Ha nem pörköljük, magasabb koncentrációjú egészségre jó hatással lévő anyagot tartalmaz. És ezek segítenek a fogyásban, a baktériumokkal szembeni harcban és a rosszkedv legyőzésében is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 632 Ft /1000 g 1 463 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »