06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Zöld Kávé Brazil Santos - kávébab

Kód: 1806

Valaki szereti... pörköletlenül és egészben. A zöld, őröletlen kávébabok felkeltik a kíváncsiságot. Nagyon kemények, ezért nem lehet egyszerűen leőrölni. Másrészt viszont használhatja otthoni pörkölési kísérletekre, vagy egy erős kávét főzhet. Akár kis dísztárgyak bevonására is használhatja. Hogy mit választ, az csak a önön múlik. A Brazil Santos zöld kávé minden alkalomra alkalmas.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 883 Ft /1000 g 988 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Sao Paulo
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1300m
Íz
Íz:
Zöld tea
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A kávé íze

Ami az ízt illeti, készüljön fel arra, hogy a zöld kávé jellegtelen ízű. Talán a zöld teához hasonlítható. A Brazil Santos esetében kissé édes és ízetlen. Ha ezeket a babokat otthoni pörköléshez használja, intenzív, telt testre, enyhe savasságra és virág, mogyoró vagy karamell ízekre számíthat. De minden a pörkölő tapasztalatától függ.

A kávé eredete

Ezek a babok a Sao Paulo régió dombjairól származnak, amely egyébként gazdagabb, mint Argentína, Paraguay és Bolívia együttvéve. Ez egyben Brazília legnépesebb régiója, rendkívül érdekes és hosszú történelemmel, kulturális háttérrel és kiváló közlekedési infrastruktúrával. A mezőgazdaság sem áll háttérbe. Sao Paulo a világ egyik legfontosabb bab-, rizs-, narancs-, cukornád-, virág-, kukorica-, tej-, bor-, olaj- és természetesen kávétermelője. A kávé egész Brazília számára nélkülözhetetlen exportáru. Az ország vámmentesen exportálhat feldolgozatlan nyers kávét az USA-ba, Japánba és az Európai Unióba.

Sao Paulo kávéültetvényei mintegy 216 000 hektárnyi területet foglalnak el. Némelyikük népszerű turisztikai célpont, így a kávéfák közelében szállhat meg, és legalább egy ideig a gazdákkal együtt gondozhatja a bokrokat, vagy akár részt vehet a vörös kávécseresznye betakarításában és feldolgozásában.

A zöldbabok túlnyomó többsége természetesen a pörkölőhöz kerül. Egy része őrlésre kerül, de ezt speciális gépekkel végzik, mert a "nyers" kávé rendkívül kemény. Mi azonban lehetőséget kínálunk Önnek, hogy megtapasztalja a Sao Pauló-i babot úgy, ahogyan azt betakarították - azaz zöld és őröletlen állapotban.

Mi legyen a következő? Az egyik lehetőség, hogy megpróbálja otthon pörkölni. A lehető legfrissebb ízt és autentikus kávéélményt kapja. De ha először próbálkozik az otthoni pörköléssel, akkor is lehet, hogy néhány próbálkozásra és a hőmérséklet, a hossz és más paraméterek többszöri beállítására lesz szüksége. Vannak, akik popcorngépben pörkölnek kávét, de bölcsebb, ha tapadásmentes serpenyőt használunk. Javasolt a sütő használata is. És az abszolút legjobb, ha komolyan gondolja a saját kávé pörkölését, ha beszerez egy kis otthoni pörkölőgépet.

A kávébab második felhasználási területe a főzetek készítése. Nagy mennyiségű antioxidánst, koffeint és klorogénsavat (CGA) tartalmaz, amely számos szerv megfelelő működését segíti. A főzet elkészítéséhez tegye a zöldbabot egy edénybe, fedje le forrásban lévő vízzel, forralja fel, majd főzze meg. Végül csak szűrje le az italt, és 30 perccel étkezés előtt kortyolja el. Az általános ajánlások szerint a napi 2 csészényi mennyiséget nem szabad meghaladni.

A harmadik lehetőség esetén nem kell tanácsot adnunk. A zöld kávét használhatja poharak, gyertyatartók, dobozok díszítésére, festmények készítésére, vagy egyszerűen csak alapként használhatja különféle száraz kötésekhez. Önön múlik, hogy melyik lehetőséget szeretné tesztelni.

Még többet megtudhat a zöld kávéról itt.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

A Zöld kávé csomagolásának bemutatása

A zöld kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a zöld kávé karakterét. A zöld kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 987 Ft /1000 g 1 099 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 033 Ft /1000 g 1 503 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.

Zöld Kávé Kolumbia Supremo Medelin - kávébab
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Zöld Kávé Kolumbia Supremo Medelin - kávébab

A Karib-térségből egyenesen önhöz. A zöld kávébabot általában vagy pörkölik, vagy őrlik (nagyon kemény, ezért speciális őrlőgépre van szükség). Így a vásárlók készterméket kapnak, amelyből elkészíthetik az általuk választott italt. Ezúttal kivételt tettünk. Azoknak, akik szeretnek kísérletezni, és szeretnék kipróbálni az otthoni pörkölést, nyers állapotban kínáljuk a kávét. A Villa Maria termés az édesebbek közé tartozik, és jó pörköléssel egzotikus gyümölcsökkel és… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 548 Ft /1000 g 1 455 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »