06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

VANÍLIÁS szemes kávé

Kód: 32
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

A hagyományos és népszerű vaníliás íz az ültetvény-kávénak selymes lágyságot kölcsönöz. Az aromás fűszert minden háztartásban ismerik, nélkülözhetetlen néhány étel, ital és parfüm elkészítéséhez. Nem is csoda, ha a kávét is ízesítik vele. A mi pörkölő mesterünk maximális figyelmet fordít az ízesített kávékra. És így a legjobb minőséget kínálhatjuk!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Vanília
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

A kávé íze és habja

A vanília ízét és illatát talán nem szükséges bemutatni. A kedvelt fűszert nem valószínű, hogy össze tudjuk keverni bármi mással. A vaníliával ízesített 100% Arabica nagyon kiegyensúlyozott, lágy és édeskés ízű. A savassága viszonylag alacsony. A megfelelő őrléssel és extrakcióval gazdag, puha habot kap a kávé fogyasztója.

A kávé származása

Az ízesített kávéhoz a perui Andokból származó kávét alkalmazzuk. A Puno régió hagyományos arabica kávé termelő, amely világszerte sikert arat. Az arabica kávé alfaja az Arabica-Typica, amely igaz, hogy alacsonyabb hozamú, viszont magasan elismert a kellemes íz tulajdonságai miatt. A mezőgazdasági termelők megközelítőleg 98 százaléka kistermelő. Az ültetvényeiken, amelyek az Andok hegyoldalain találhatók az egész család munkálkodik. A hegyoldalakhoz való hozzáférés összetett, ezáltal kizárható az az ipari műtrágyázás és a kémiai permetezés alkalmazása is. Ezért az innen származó kávét organikus kávénak tekinthetjük. A Coffea arabica gyümölcseit szinte egész évben szüretelik. Attól függően milyen gyorsan érnek be az új kávébogyók, úgy kezdik újra a kizárólag kézzel történő szüretet a szüretelők. Amikor a kávébogyók eljutnak további feldolgozásra, vízbe öntik őket, extrudálják, őrlőlemezek segítségével eltávolítják a kávémagokat a héjuktól és húsuktól. Ezután fermentáló edényekben 36 órán keresztül fermentálják a kávébabokat. A folyamat eredménye zöld vagy szürkés színű kávébab, amelyet közvetlen napfényen, vagy szárítóban szárítanak.

A kávé aromatizálása rendkívül finom folyamat, amely valódi pörkölőmestert igényel. Mi szerencsére rendelkezünk igazi pörkölőmesterrel, így a mi ízesített kávéink tartós aromával büszkélkedhetnek.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

5. 17.

Értékelés: kitűnő
Minden kávét szeretek, amit nálatok vásárolok, de jelenleg a vaníliás a kedvencem. Finom, nem túl édes és ahogy itt valaki más is írta, én már nem édesítettem a kávémat. Én kókuszos itallal iszom, és nagyon finom. Köszönöm, és köszönöm a kedves ajándékot, a teamintát, nagyon kedvesek vagytok.

2. 11.

Értékelés: kitűnő
Több ízesített arabica kávét kóstoltam, de ez az íz valahogy kiemelkedik a mezőnyből. Nem tudom az okát. Valószínű hogy a vanília valahogy kiemeli a kávé ízét. Vagy csak nagyon jól eltalálták a pörkölő mesterek a kávé és az ízesítő arányát. Amit már kóstoltam és hasonlóan különleges aromájú - de nem ízesített - kávé az 2-szer annyiba került mint ez. Tehát ez egy kiváló ár-érték arányú kávé. Szerintem kapucsínóba is nagyszerű lehet - bár nem próbáltam még.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KARAMELL szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KARAMELL szemes kávé

Karamelles bonbon, karamell likőr, karamell fagyi. Biztos megérti, hogy ezt a cukrász hírességet nem hagyhattuk ki az aromás kínálatunkból. A száz százalékos arabika karamell aromával kiváló jókedv, nyugalom és frissesség forrása. Kényelmesen foglaljon helyet... indulunk a karamelles mennyországba. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé

A két íz tökéletesen illik egymáshoz - mandula és csokoládé. Adjon hozzá luxus ültetvény-kávét. Nemcsak a telt és kiegyensúlyozott finomságát, de a vonzó kesernyés édes árnyalatát is ízlelgetheti. Még szebb lesz a napja. A szemes kávét, amely szeretettel van termesztve és érzéssel pörkölve, nem hagyhatja figyelmen kívül.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »