

VANÍLIÁS szemes kávé
A hagyományos és népszerű vaníliás íz az ültetvény-kávénak selymes lágyságot kölcsönöz. Az aromás fűszert minden háztartásban ismerik, nélkülözhetetlen néhány étel, ital és parfüm elkészítéséhez. Nem is csoda, ha a kávét is ízesítik vele. A mi pörkölő mesterünk maximális figyelmet fordít az ízesített kávékra. És így a legjobb minőséget kínálhatjuk!
Összetétel
Arabica 100%, Természetes aromaA kávé íze és habja
A vanília ízét és illatát talán nem szükséges bemutatni. A kedvelt fűszert nem valószínű, hogy össze tudjuk keverni bármi mással. A vaníliával ízesített 100% Arabica nagyon kiegyensúlyozott, lágy és édeskés ízű. A savassága viszonylag alacsony. A megfelelő őrléssel és extrakcióval gazdag, puha habot kap a kávé fogyasztója.
A kávé származása
Az ízesített kávéhoz a perui Andokból származó kávét alkalmazzuk. A Puno régió hagyományos arabica kávé termelő, amely világszerte sikert arat. Az arabica kávé alfaja az Arabica-Typica, amely igaz, hogy alacsonyabb hozamú, viszont magasan elismert a kellemes íz tulajdonságai miatt. A mezőgazdasági termelők megközelítőleg 98 százaléka kistermelő. Az ültetvényeiken, amelyek az Andok hegyoldalain találhatók az egész család munkálkodik. A hegyoldalakhoz való hozzáférés összetett, ezáltal kizárható az az ipari műtrágyázás és a kémiai permetezés alkalmazása is. Ezért az innen származó kávét organikus kávénak tekinthetjük. A Coffea arabica gyümölcseit szinte egész évben szüretelik. Attól függően milyen gyorsan érnek be az új kávébogyók, úgy kezdik újra a kizárólag kézzel történő szüretet a szüretelők. Amikor a kávébogyók eljutnak további feldolgozásra, vízbe öntik őket, extrudálják, őrlőlemezek segítségével eltávolítják a kávémagokat a héjuktól és húsuktól. Ezután fermentáló edényekben 36 órán keresztül fermentálják a kávébabokat. A folyamat eredménye zöld vagy szürkés színű kávébab, amelyet közvetlen napfényen, vagy szárítóban szárítanak.
A kávé aromatizálása rendkívül finom folyamat, amely valódi pörkölőmestert igényel. Mi szerencsére rendelkezünk igazi pörkölőmesterrel, így a mi ízesített kávéink tartós aromával büszkélkedhetnek.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

5. 17.
2. 11.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

KARAMELL szemes kávé

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé
