06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

VANÍLIÁS szemes kávé

Kód: 32
Értékelés: kitűnő, 3 vélemény

A hagyományos és népszerű vaníliás íz az ültetvény-kávénak selymes lágyságot kölcsönöz. Az aromás fűszert minden háztartásban ismerik, nélkülözhetetlen néhány étel, ital és parfüm elkészítéséhez. Nem is csoda, ha a kávét is ízesítik vele. A mi pörkölő mesterünk maximális figyelmet fordít az ízesített kávékra. És így a legjobb minőséget kínálhatjuk!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Vanília
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

A kávé íze és habja

A vanília ízét és illatát talán nem szükséges bemutatni. A kedvelt fűszert nem valószínű, hogy össze tudjuk keverni bármi mással. A vaníliával ízesített 100% Arabica nagyon kiegyensúlyozott, lágy és édeskés ízű. A savassága viszonylag alacsony. A megfelelő őrléssel és extrakcióval gazdag, puha habot kap a kávé fogyasztója.

A kávé származása

Az ízesített kávéhoz a perui Andokból származó kávét alkalmazzuk. A Puno régió hagyományos arabica kávé termelő, amely világszerte sikert arat. Az arabica kávé alfaja az Arabica-Typica, amely igaz, hogy alacsonyabb hozamú, viszont magasan elismert a kellemes íz tulajdonságai miatt. A mezőgazdasági termelők megközelítőleg 98 százaléka kistermelő. Az ültetvényeiken, amelyek az Andok hegyoldalain találhatók az egész család munkálkodik. A hegyoldalakhoz való hozzáférés összetett, ezáltal kizárható az az ipari műtrágyázás és a kémiai permetezés alkalmazása is. Ezért az innen származó kávét organikus kávénak tekinthetjük. A Coffea arabica gyümölcseit szinte egész évben szüretelik. Attól függően milyen gyorsan érnek be az új kávébogyók, úgy kezdik újra a kizárólag kézzel történő szüretet a szüretelők. Amikor a kávébogyók eljutnak további feldolgozásra, vízbe öntik őket, extrudálják, őrlőlemezek segítségével eltávolítják a kávémagokat a héjuktól és húsuktól. Ezután fermentáló edényekben 36 órán keresztül fermentálják a kávébabokat. A folyamat eredménye zöld vagy szürkés színű kávébab, amelyet közvetlen napfényen, vagy szárítóban szárítanak.

A kávé aromatizálása rendkívül finom folyamat, amely valódi pörkölőmestert igényel. Mi szerencsére rendelkezünk igazi pörkölőmesterrel, így a mi ízesített kávéink tartós aromával büszkélkedhetnek.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

5. 17.

Értékelés: kitűnő
Minden kávét szeretek, amit nálatok vásárolok, de jelenleg a vaníliás a kedvencem. Finom, nem túl édes és ahogy itt valaki más is írta, én már nem édesítettem a kávémat. Én kókuszos itallal iszom, és nagyon finom. Köszönöm, és köszönöm a kedves ajándékot, a teamintát, nagyon kedvesek vagytok.

2. 11.

Értékelés: kitűnő
Több ízesített arabica kávét kóstoltam, de ez az íz valahogy kiemelkedik a mezőnyből. Nem tudom az okát. Valószínű hogy a vanília valahogy kiemeli a kávé ízét. Vagy csak nagyon jól eltalálták a pörkölő mesterek a kávé és az ízesítő arányát. Amit már kóstoltam és hasonlóan különleges aromájú - de nem ízesített - kávé az 2-szer annyiba került mint ez. Tehát ez egy kiváló ár-érték arányú kávé. Szerintem kapucsínóba is nagyszerű lehet - bár nem próbáltam még.

5. 14.

Értékelés: nagyon jó
Miatta örömmel ébredek

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 szemes kávé

A híres Bourbon fajtát kicsi és egyenletes szemek, összetett savasság és teljes testesség jellemzi. A guatemalai ültetvény-kávé nem hiányozhat a kedvenc finomságai portfóliójából. Kivételesen intenzív, gyümölcsösen aromás és közepesen pörkölt - ízletes lesz ristrettoként és klasszikus eszpresszóként is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 649 Ft /1000 g 1 465 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

15% KEDVEZMÉNY
KARAMELL szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KARAMELL szemes kávé

Karamelles bonbon, karamell likőr, karamell fagyi. Biztos megérti, hogy ezt a cukrász hírességet nem hagyhattuk ki az aromás kínálatunkból. A száz százalékos arabika karamell aromával kiváló jókedv, nyugalom és frissesség forrása. Kényelmesen foglaljon helyet... indulunk a karamelles mennyországba. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 109 Ft /1000 g 12 843 Ft /1000 g 1 284 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »