06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

KARAMELL szemes kávé

Kód: 26
Értékelés: jó, 2 vélemény

Karamelles bonbon, karamell likőr, karamell fagyi. Biztos megérti, hogy ezt a cukrász hírességet nem hagyhattuk ki az aromás kínálatunkból. A száz százalékos arabika karamell aromával kiváló jókedv, nyugalom és frissesség forrása. Kényelmesen foglaljon helyet... indulunk a karamelles mennyországba.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Karamella
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma, Karamell

A kávé íze és habja

Mindannyian ismerjük a karamellt. A pörkölt cukor íze és illata több száz éve vonzó. A kiváló minőségű ültetvény kávéval kiváló íz kombinációt alkot. Megízlelhetjük a kávé teljes testét és a perui arabica édes ízét is, emellett a karamell keserűn édes nyomait is fellelhetjük.

A kávé származása

Ezt a fajta kávét, amellyet az aromatizáláshoz használunk fel, a Dél-Amerikai Peru-ból szállítjuk be. A már jól bevált arabica - Typica, teljes testtel és alacsony savassággal büszkélkedik, így tökéletesen megfelel az íze a követelményeinknek. Kávébabokat kistermelőktől vásároljuk fel, akik az ültetvényeiken, az Andok magas lejtőin dolgoznak a családjukkal együtt. Mivel az ültetvények nehezen hozzáférhető helyen találhatók, nem használnak iparilag előállított műtrágyákat vagy kémiai permeteket sem. Emiatt a perui kávét bio kávéként értékesítik. A kávé gyümölcsét évente többször szüretelik, és úgynevezett átmosási- nedves eljárással dolgozzák fel. Ez technikailag és pénzügyileg is igényesebb megközelítése a kávégyártásnak, viszont kiváló minőségű kávébabot eredményez, kellemes gyümölcsös és virágos illattal. A cseresznyére hasonlító kávébogyókat a vízbe öntik, speciális lemezeken keresztül préselik (a kávészemekről eltávolítják a héját és húsát), és csak ez után fermentálják. Ezt követően a kávészemeket szárítóban vagy közvetlen napfényen szárítják. A kávét mindig pörkölés előtt ízesítjük. Ezt a folyamatot addig nem kezdjük el, amíg a kávét a megrendelő meg nem rendeli. Ez az egyetlen módja annak, hogy garantáljuk a kávé legmagasabb frissességét. A pörkölőmester először a kávét természetes aromával permetezi be, és csak ezután pörköli a kávét. A pörkölőmester művészete sok éves tapasztalatot igényel. A pörkölés elengedhetetlen a kávé számára, amely nagyban befolyásolja a termék végső ízét és illatát.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

3. 6.

Értékelés: nem megfelelő
Nem igazán érződik a karamell íze.

4. 15.

Értékelés: kitűnő
A karamellás kávé nagyszerű finom csemege, örülök, hogy ki választottam.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BELGA PRALINÉ szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BELGA PRALINÉ szemes kávé

Az élet olyan, mint a bonbon... Ne legyen szerény és válassza a legjobbat. A belga praliné a minőségi ültetvény-kávé hullámán örömöt okoz, élénkít és simogat. A száz százalékos arabikát perui csokoládé aromával ízesíteni zseniális ötlet. Értékelni fogja nyugodt reggelinél vagy ünnepi ebéd után. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 669 Ft /1000 g 1 567 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

VANÍLIÁS szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VANÍLIÁS szemes kávé

A hagyományos és népszerű vaníliás íz az ültetvény-kávénak selymes lágyságot kölcsönöz. Az aromás fűszert minden háztartásban ismerik, nélkülözhetetlen néhány étel, ital és parfüm elkészítéséhez. Nem is csoda, ha a kávét is ízesítik vele. A mi pörkölő mesterünk maximális figyelmet fordít az ízesített kávékra. És így a legjobb minőséget kínálhatjuk! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »