06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TOFFEE szemes kávé

Kód: 28
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Ismeri a toffeet? A vajkaramell nagyon híres az Egyesült Államokban, Angliában és Ausztráliában. Főleg, mint édesség található a mandulák, kókusz, csokoládé, vanília és rum között. A toffee külsőre olyan lehet, mint a karamell vagy, mint a szaftos rágógumi. Desszertekbe és fagyiba is keverik. Figyelem - a szemes kávé legkedveltebb aromája.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Karamella
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

A kávé íze és habja

Az édes, kellemes és illatos perui kávé, rögtön elnyeri a tetszését. Hála a karamelles toffee aromájának tökéletes párosítás a reggeli croissannal és uzsonnájához is kellemes élmény nyújt. A megfelelő őrléssel és extrakcióval a kávé habja sűrű, egyben lágy és kis buborékokkal teli.

A kávé származása

Mivel mindig a legmagasabb minőségre törekszünk, az ízesített kávé számára is a legjobb kávébabokat válogatjuk ki. A perui Andokból, a Puno régióból szállítjuk őket. A kávé termesztésnek a régmúltba visszahúzódó hagyománya van a magas hegyekben. A kistermelők megélhetésének egyik alapvető forrása. Mivel mi a kávét közvetlenül a gazdálkodóktól vásároljuk fel, nem szükséges, hogy a kávét áron alul adják és ez a minőségére sem hat negatívan. Ellentétben a nagyfelvásárlóktól, akik nagy mennyiségű kávét akarnak a legalacsonyabb áron- ez befolyásolja a kávé minőségét is. Beszállítóink folyamatosan szüretelik a kávét a vegetációs időszak alatt. Ennek az eredménye, hogy csak a teljesen érett bogyókat, úgynevezett kávé cseresznyét dolgoznak fel. Átmosási technikával, azaz vízben történik a feldolgozása. Ez anyagilag sokkal igényesebb folyamat, mint a száraz feldolgozás, de eredményei remekek és a kávé íze is kiváló. A kávécseresznyéket a gazdálkodók speciális víztartályokba öntik, extrudálják őket a zúzólemezeken keresztül, melynek eredménye a tiszta kávébab. A kávébabok fermentációs tartályokba kerülnek, ahol akár 36 órán keresztül is fermentálódnak. Megfosztják a kávébabokat a nyálkás ragadós rétegétől. Ezután a lépés után a kávé még mindig 50 százalékos nedvességet tartalmaz. Annak érdekében, hogy ne lepje el őket penész, szárítani kell, akár napsütésben vagy a szárítókban. Az eredménye zöld, vagy akár szürkés színű kávébab, melyet zsákokba csomagolnak és így hozzák forgalomba.

A kávé ízesítése közvetlenül a pörkölése előtt történik. A pörkölőmester a kávészemekre természetes aromát permetez és csak ez után következhet a gondos pörkölés. Az így ízesített kávé sokáig megtartja aromáját és ízét.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

11. 17.

Értékelés: kitűnő
Tényleg nagyszerű, bekerült a kedvenc kávéim közé!

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KARAMELL szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KARAMELL szemes kávé

Karamelles bonbon, karamell likőr, karamell fagyi. Biztos megérti, hogy ezt a cukrász hírességet nem hagyhattuk ki az aromás kínálatunkból. A száz százalékos arabika karamell aromával kiváló jókedv, nyugalom és frissesség forrása. Kényelmesen foglaljon helyet... indulunk a karamelles mennyországba. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

MOGYORÓS - KRÉMES szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

MOGYORÓS - KRÉMES szemes kávé

Idegesíti a főnöke? A férje állandóan csacsog az anyukájával? A gyereke megint rossz jegyet hozott a suliból? Csukja be a szemét és kóstolja meg az érzéki mogyorós krémes arabikát. Csak az Ön kedvéért hoztuk ezt az ültetvény kávét Peruból. Amikor a pörkölő mesterünk elkészítette a szenzációs természetes aromájú kávét, mintha ezt akarta volna mondani: Kapcsolódj ki, baby! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »