

AMARETTO szemes kávé
Az olasz kesernyés édes likőrt mandula árnyalatokkal talán mindenki ismeri. És most képzelje el, hogy a kávéjához hozzáöntünk pár cseppet. Az amaretto a kávéval nagyon összeillő párost alkot, ezért is már jó pár éve ízesítjük így a minőségi szemes kávét. Az eredmény nagyon ízletes és alkoholmentes. Ideális női szórakozáshoz vagy üzleti megbeszélésre.
Összetétel
Arabica 100%, Természetes aromaA kávé íze és habja
A százszázalékos természetes Arabica kávé az Amaretto ízesítésű szemes kávénak gyönyörű, kerek, teljes alapot ad. Kissé édeskés, gyümölcs és csokoládé tónusait is fellelheti a fogyasztója az ízében. A leglényegesebb, hogy a híres és népszerű likőr csodálatos mandula ízét és illatát már az első kóstolásnál felismeri. A keserűn édes mandula nagyon kellemes profilt ad a kávénak. A habja rugalmas, lágy és puha.
A kávé származása
A perui kávé legjobb típusait Németországba, Japánba és az Egyesült Államokba exportálják. A helyi fogyasztók igényesek és nagyon jól tudják miért választják az Andok-hegységből származó kávét. Azt a fajta kávét, melyet Puno-ból vásároluk fel, a kistermelők a magas hegyek meredek oldalain termesztik. A kávé a biogazdálkodáshoz hasonló rendszerben növekedik. Az ültetvényekhez való hozzáférés nagyon nehéz, így a műtrágyázása, vagy az ipari permetekkel való kezelése szinte lehetetlen. A kávé gyümölcsét, amely hasonlít a cseresznyére méretében és a színében is, szezonálisan többször is betakarítják. Ez azért van, hogy mindig a legérettebb gyümölcsöket kapják. A gazdálkodók nedves módszerrel vagy átmosással dolgozzák fel a kávébogyókat. A bogyókat nagy vízzel teli víztartályokba öntik, és átpréselik őket a préselőlemezeken, hogy megszabadíthassák őket a héjuktól. Az erjesztés fermentáló edényekben történik, a zöld kávébabot a napon szárítják. A kávé pörkölése mindig közvetlenül az eladása előtt kell, hogy megtörténjen. Ezért vásárolunk fel mi is zöldkávét és csak azután pörköljük meg, miután az ügyfelek megrendelik. A pörkölési folyamat előtt adagoljuk a kávéhoz a természetes alapú illóolajat. Ez biztosítja a kávé kiegyensúlyozott illatát, amely a kávé ízében is megjelenik.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

7. 18.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

KARAMELL szemes kávé

VANÍLIÁS - MOGYORÓS szemes kávé
