Tejcsokoládé kávéval
Kávé és csokoládéimádók, mindenki figyeljen! Kávéízesítésű tejcsokoládékockák, amelyekből tökéletes italokat készíthet. A leggyorsabban úgy készítheti el hogy forró tejben felolvasztja. Olyan finom reggeli italt kap, hogy biztosan jól indul a napja. Ha szívesen kísérletezik, dobjon egy kockát az eszpresszójába. Keverje meg... és élvezze.
Összetétel
Cukor, Szárított tej, Kakaó vaj, Őrölt kávé 2%, Szója lecitin, Természetes aromaA CSOKOLÁDÉ ÍZE
A kávés tejcsokoládé kiváló minőségű kakaóból és pörkölt kávéból készül, e két összetevő kombinációja kivételes ízélményt nyújt. Tejes, bársonyos alaphangokkal rendelkezik, és gyönyörűen kibontakozik a nyelven, hosszan tartó utóízzel. A csokoládé kockákra van formázva, ami elősegíti a könnyű adagolhatóságot.
A CSOKOLÁDÉ EREDETE
Mit kell még tudni a kávéról, kedves kávéimádók? Hogy hol terem, az világos Önöknek, hogy hogyan dolgozzák fel, azt már százszor olvasták, hogy milyen az íze, felesleges írni Önöknek. De ami eddig talán elkerülte a figyelmüket, az az, hogy egy klinikai pszichológus nemrég azt vizsgálta, hogy milyen összefüggés van a kávépreferenciák és a fogyasztók személyisége között. Az eredmények talán szórakoztatnak, vagy talán megerősítik azt, amit eddig gondolt.
Akik főleg feketekávét isznak, nem szeretik a változásokat, racionálisak, türelmesek, de néha szeszélyesek is. Az instant kávét állítólag a laza emberek kedvelik, akik nem szeretnek tervezni. "A kapucsinisták maximalisták, a kevésbé hagyományos módon kávét készítők pedig kalandvágyóak, de néha kissé meggondolatlanul viselkednek. Magára ismer?
A könnyed bevezető után térjünk vissza a kávés tejcsokoládé kockákra. Íme a valós tények: az alapot Közép- és Dél-Amerika, valamint Afrika ültetvényeiről származó kakaóbabból készítik. A csokoládé előállítása a babból hosszú és fáradságos folyamat. A betakarítással, erjesztéssel és szárítással kezdődik. Ezután a babokat pörkölik, ami felszabadítja természetes ízüket és aromájukat. A pörkölés után a kakaóbabot meg kell őrölni, hogy kakaómassza keletkezzen, amely kakaószárazanyagot (kakaó) és kakaóvajat tartalmaz.
A kakaómasszát ezután összekeverik a kakaóvajjal, a tejporral és a cukorral. Ezeknek az összetevőknek az arányát pontosan szabályozzák, hogy elérjék a tejcsokoládé kívánt ízét és állagát. A tejpor hozzáadása kulcsfontosságú a csokoládé gazdag tejes jellegének kialakításához. A következő fontos lépés a konsolás, amelynek során a csokoládét folyamatosan kevergetik és melegítik. Ez több órát vesz igénybe - az eredmény egy sima és finom állagú csokoládé, miközben a konchálás segít a keserűség eltávolításában és a csokoládé gazdag ízének kialakításában is. Végül a csokoládét formákba öntik, ahol megszilárdul.
Most már mindent tud, és csak Önön múlik, hogyan használja a tejcsokoládét kávéval. Mi a klasszikus tejben olvasztást ajánljuk, de kísérletezzen bátran cukormázak, desszertek, habcsókok vagy édes sütemények készítésével. Élvezze az összes lehetőséget, amit a csokoládé-kávékocka kínál!
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládékockákat forró tejben (tehéntej, szója, mák, mandula...) felolvaszthatja, belekeverheti zabkásába vagy desszertekben használhatja.
Tanácsra van szüksége?
energia érték: | 2178 kJ/521 kcal |
Zsírok: | 28.9 |
ebből telített zsírok: | 17.2 |
Szénhidrátok: | 57.1 |
ebből cukrok: | 55.5 |
Fehérjék: | 7.1 |
Rost: | 2.1 |
Só: | 0.25 |