

Tejcsokoládé kávéval
Kávé és csokoládéimádók, mindenki figyeljen! Kávéízesítésű tejcsokoládékockák, amelyekből tökéletes italokat készíthet. A leggyorsabban úgy készítheti el hogy forró tejben felolvasztja. Finom reggelit kap, ami után csak úgy porzik. Ha szívesen kísérletezik, dobjon egy kockát az eszpresszójába. Keverje meg... és élvezze.
Összetétel
Cukor, Szárított tej, Kakaó vaj, Őrölt kávé 2%, Szója lecitin, Természetes aromaA CSOKOLÁDÉ ÍZE
A kávés tejcsokoládé kiváló minőségű kakaóból és pörkölt kávéból készül, így íze olyan, mintha e két összetevő kombinációja lenne. Tejes, bársonyos alaphangokkal rendelkezik, és gyönyörűen kibontakozik a nyelven, hosszan tartó utóízzel. A csokoládé kockákra van formázva, ami elősegíti a könnyű adagolhatóságot.
A CSOKOLÁDÉ EREDETE
Mit kell még tudni a kávéról, kedves kávéimádók? Hogy hol terem, az világos Önöknek, hogy hogyan dolgozzák fel, azt már százszor olvasták, hogy milyen az íze, felesleges írni Önöknek. De ami eddig talán elkerülte a figyelmüket, az az, hogy egy bizonyos klinikai pszichológus nemrég azt vizsgálta, hogy milyen összefüggés van a kávépreferenciák és a fogyasztók személyisége között. Bizony! Az eredmények talán szórakoztatnak, vagy talán megerősítik azt, amit eddig gondolt.
Egy szakértő például azt kutatta, hogy azok az emberek, akik főleg feketekávét isznak, nem szeretik a változásokat, racionálisak, türelmesek, de néha szeszélyesek is. Az instant kávét állítólag a laza emberek kedvelik, akik nem szeretnek tervezni. "A kapucsinisták maximalisták, a kevésbé hagyományos módon kávét készítők pedig kalandvágyóak, de néha kissé meggondolatlanul viselkednek. Felismeri magát?
Egy könnyed bevezető után térjünk vissza a kávés tejcsokoládé kockákra. Íme a valós tények: az alapot Közép- és Dél-Amerika, valamint Afrika ültetvényeiről származó kakaóbabból készítik. A csokoládé előállítása a babból hosszú és fáradságos folyamat. A betakarítással, erjesztéssel és szárítással kezdődik. Ezután a babokat pörkölik, ami felszabadítja természetes ízüket és aromájukat. A pörkölés után a kakaóbabot meg kell őrölni, hogy kakaómassza keletkezzen, amely kakaószárazanyagot (kakaó) és kakaóvajat tartalmaz.
A kakaómasszát ezután összekeverik a kakaóvajjal, a tejporral és a cukorral. Ezeknek az összetevőknek az arányát pontosan szabályozzák, hogy elérjék a tejcsokoládé kívánt ízét és állagát. A tejpor hozzáadása kulcsfontosságú a csokoládé gazdag tejes jellegének kialakításához. A következő fontos lépés a konsolás, amelynek során a csokoládét folyamatosan kevergetik és melegítik. Ez több órát vesz igénybe - az eredmény egy sima és finom csokoládé állagú csokoládé, miközben a konchálás segít a keserűség eltávolításában és a csokoládé gazdag ízének kialakításában is. Végül a csokoládét formákba öntik, ahol megszilárdul.
Most már mindent tud, és csak Önön múlik, hogyan használja a tejcsokoládét kávéval. Mi a klasszikus tejben olvasztást ajánljuk, de kísérletezzen bátran cukormázak, desszertek, habcsókok vagy édes sütemények készítésével. Élvezze az összes lehetőséget, amit a csokoládé-kávékocka kínál!
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládékockákat forró tejben (tehéntej, szója, mák, mandula...) felolvaszthatja, belekeverheti zabkásába vagy desszertekben használhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2178 kJ/521 kcal |
Zsírok: | 28.9 |
ebből telített zsírok: | 17.2 |
Szénhidrátok: | 57.1 |
ebből cukrok: | 55.5 |
Fehérjék: | 7.1 |
Rost: | 2.1 |
Só: | 0.25 |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

Fehér csokoládé liofizált áfonyával

Fehér csokoládé liofizált maracujával
