

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé
A két íz tökéletesen illik egymáshoz - mandula és csokoládé. Adjon hozzá luxus ültetvény-kávét. Nemcsak a telt és kiegyensúlyozott finomságát, de a vonzó kesernyés édes árnyalatát is ízlelgetheti. Még szebb lesz a napja. A szemes kávét, amely szeretettel van termesztve és érzéssel pörkölve, nem hagyhatja figyelmen kívül.
Összetétel
Arabica 100%, AromaA kávé íze és habja
A 100% -os arab kávé teljes, kerek, harmonikus alap ízét a mandula és a csokoládé aromája egészíti ki. Ebben a szemes kávéban felfedezhet kissé édeskés és diós utóízt is. A habja puha és rugalmas.
A kávé származása
A perui Puno régió magaslataiból származó kávéültetvényei a híres Titicaca-tó közelében növekednek. Az Andok éghajlata és talajának tápanyagtartalma adja meg a kávé jellegzetes illatát és aromáját. Az Arabica-Typica, amely igaz, hogy alacsonyabb hozamú, viszont kitűnik magas minőségével. A perui gazdák ezt a fajta kávét azóta termesztik, mióta az Etiópiából a régióba került. A mezőgazdasági termelők 98 százaléka kistermelő. Az ültetvényeikről az egész családdal gondoskodnak. A hegyoldalakhoz való hozzáférés összetett, épp ez okból kizárható az ipari műtrágyázás és a kémiai permetezés alkalmazása is. Ezért az innen származó kávét organikus kávénak tekinthetjük. Az Andokban a betakarítás többször egymás után történik, folyamatosan, úgy ahogy a kávé gyümölcsei érnek. Az átmosási folyamat speciális edényekben történik és a kávécseresznyék vízbe szórásával kezdődik. Ezekben az edényekben választódnak el a minőségi bogyók az éretlenektől. A jó minőségű bogyókról speciális préslemezek segítségével távolítják el a héjukat és húsukat. Ezt követi a magok fermentációja- speciális erjedésre alkalmas edényekben. Az erjedés után a kávébabok szárítása közvetlen napfényen, vagy szárítóban következik. A kávét végül átválogatják, csomagolják és a tőzsdén eladásra kerül. A legtöbb perui kávé Japánba, az Egyesült Államokba és Európába adódik el.
A kávé ízesítése a kávé pörkölése előtt és a pörkölése után is megvalósulhat. Mi az első variánst alkalmazzuk. A pörkölőmester természetes alapú illóolajokkal permetezi be a kávészemeket a pörkölés előtt. Ennek köszönhetően a kávéink illata hosszú ideig tart, és az ügyfeleink kiélvezhetik a kávé aromáját az utolsó csésze kávéig.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

8. 15.
12. 27.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BELGA PRALINÉ szemes kávé

KARAMELL szemes kávé
