06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ROBUSTA INDIE CHERRY AA

Kód: 788

Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az arányokkal a végtelenségig. Vagy kóstolgassa különböző elkészítési módszerekkel. Más ízű lesz dzsezvéből, más aeropresszből és más mokka kannából.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 127 Ft /1000 g 913 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
India
Fajta
Fajta:
Robusta
Vidék
Vidék:
Kerala
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1000-1600m
Íz
Íz:
Dió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Robusta 100%

A kávé íze és habja

Erős, erőteljes, felejthetetlen. A Robusta India Cherry AA kellemes fűszeres ízű, gyakran a mogyoró tónusaival. A habja kohéziós, magas és sűrű.

A kávé származása

Indiában mintegy 250 000 kávétermelő munkálkodik, közel 90 százaléka kistermelő. Az indiai kávé csaknem 80 százaléka utazik exportra, leggyakrabban Németországba, Oroszországba, Olaszországba, Spanyolországba, Belgiumba, az USA-ba és Franciaországba.

A kávét hagyományosan három területen termesztik - Karnataka, Kerala és Tamil Nadu, de a kevésbé tipikus helyszínek száma is növekszik. A kávé rendszeres termesztését a világhírű Baba Budán indította el, aki Indiába hét varázslatos kávémagot csempészett be Jemenből. A kávéültetvények a 19. század közepén kezdtek virágozni, a brit gyarmatosítók megérkezésével.

Minden indiai kávécserje árnyékban növekszik, gyakran olyan fűszerekhez közel, mint a fahéj, szegfűszeg, kardamom, szerecsendió. A kávébabok így egyedülálló aromát szívnak fel magukba. A kávécserjék 3-4 napig virágzanak fehér virágokkal. Aki látta a virágzó kávéültetvényeket, sosem fogja elfelejteni ezt a lélegzetelállító élményt. A gyümölcsök betakarítása a virágzás után 9 hónappal kezdődik, januártól-márciusig kizárólag kézzel. Az úgynevezett nedves feldolgozás magában foglalja a kávébogyók átpréselését- így szabadítják meg a kávébabokat a bevonatuktól, a speciális víztartályokban történő fermentálást (a kávébaboktól eltávolítják az utolsó hártyabevonatukat is). Ezután a kávébabokat napfényen, vagy szárítóban szárítják, de a legtöbb esetben mindkét módszert alkalmazzák felváltva.

Az AA jelölés a kávé nevében azt jelzi, hogy a kávébabok egyenletes méretűek és magas minőségűek.

Hatásai - kávék

Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


ROBUSTA INDIA MONSOONED szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ROBUSTA INDIA MONSOONED szemes kávé

Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja.  Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen figyelemreméltó. A robustát használja alapnak az eszpresszóhoz. A megfelelő arányban az arabicával óriási nyalánkságot  kaphat. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 352 Ft /1000 g 935 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

ROBUSTA GUATEMALA EL PACIFICO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ROBUSTA GUATEMALA EL PACIFICO

A robustákról ismert,hogy több koffeint tartalmaznak, és sokkal hangsúlyosabbak, mint az arabikák. A különleges kávé-élmények kedvelői  összekeverik a legjobb keverékeknek. Próbálja ki a guatemalai El Pacifico-t. A csészéjéhez kellemes csokoládét és citrusféléket ad hozzá, teste számára pedig a szükséges adag ébresztőt. Keverési arány bármely Arabicával kizárólag önön múlik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 465 Ft /1000 g 946 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

INDIE ROBUSTA PARCHMENT PB
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

INDIE ROBUSTA PARCHMENT PB

Más fajta. Kerek, kemény, megkülönböztető, apró. Ráadásul a PB-kávé ritka és rendkívül vonzó. Az úgynevezett gyöngykávé az ikertestvére nélkül nő a kávé cseresznyében. Így még kerekebb, koncentráltabb, tökéletesen kiegyensúlyozott ízű. Az indiai robusta peaberry az egyik legjobb valaha. Kóstolja meg egyedül, vagy próbálja meg kikeverni a saját eszpresszó keverékét a kedvenc arabicájával. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 437 Ft /1000 g 944 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

Megtekintette


TEJSZÍNES - KARAMELLÁS instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

TEJSZÍNES - KARAMELLÁS instant kávé

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 761 Ft /1000 g 1 076 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »