06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Kód: 14
Értékelés: kitűnő, 3 vélemény

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 820 Ft /1000 g 1 482 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Villa Maria
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
2180m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A kávé cemája és íze

A Kolumbia Supremo Medelinre jellemző a selymesség, amely az egész napos kortyolgatásra is alkalmas. A 100 százalékos, megfelelően kivont arabica egy vékony, egyenletes krémmel rendelkezik, amely nem tartalmaz nagyobb buborékokat. A kávé savassága ízlésesen van kombinálva csokoládé és gyümölcsök árnyalataival. Erős, teljes testtel rendelkezik.

A kávé származása

Kolumbia a világ egyik legnagyobb ültetvény kávé termelői közé tartozik. Több mint félmillió kistermelő gondoskodik a kiterjedt ültetvényekről az Andoktól egész a Kordillerákig. A kávé az alföldön, a dombok lábánál nő, de magasan a hegyekben is. Ezért a kolumbiai kávénál különböző íz nuanciát fedezhetünk fel. De általában erős aromájú az arabicáról van szó.

Medelin Aburrá völgyében található agglomeráció, amely az Andok hegységének központi régiójában található. Ott található a kis családi vállalkozás is - a Villa Maria, amely különleges minőségű kávégyártással foglalkozik. A kis ültetvény bevétele nem rendelkezik megdöbbentő számokkal, de a kávé minősége vitathatatlan és jól ismert a világ összes pörkölőjében. A kávé gyümölcsét (Coffea arabica) a második félévben szüretelik, szeptembertől decemberig. Miután manuálisan szüretelik, az úgynevezett nedves módszerrel dolgozzák fel, vagyis vízbe szórják (a nem megfelelők a felszínen maradnak és eltávolításra kerülnek, míg a többi az aljra süllyed), ezután átjutnak a zúzólemezeken (eltávolításra kerül a héj és a rost) és a fermentálják.

A Villa Maria farmon a kávét éjszaka fermentálják. Ezt követően teraszon szárítsák, majd következik a szárítóban való szárítás befejezése. A vállalkozás nagyon elismert, az összes szüretelés egyéni hozzáállásának köszönhetően, és a környezetvédelem megtartásának, amelyhez a gazdaság elköteleződött. 

A város a rendkívüli biológiai sokféleség területén helyezkedik el, és így a gazdálkodók felvásárolták a környező földeket, amelyek érintetlenek maradnak a jövőben is.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

1. A kávét darálja le a megfelelő durvaságra, amely az elkészítéshez szükséges.

2. 1 kávé elkészítéséhez legalább 1,5-2 kávés kanál (kb.7g) darált kávé szükséges.

3. Öntse le 95°C-os vízzel.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

9. 3.

Értékelés: kitűnő
Az egyik kedvenc kávém.

8. 3.

Értékelés: kitűnő
Én is nagyon sok fajta kávét megkóstoltam a Manucafe kínálatából az ehhez hasonló árú termékek közül és ez lett a kedvencem. Erős, habos, nem keserű és selymes. Egy jó ideje csak ezt rendelem rendszeresen.

2. 11.

Értékelés: kitűnő
Ez egy ár-érték arányban az arabica kávé mezőnynek egy kiemelkedő aromájú terméke. Több mintakávét kóstoltam de ez egyértelműen kitűnt a mezőnyből. És az ára is rendben van. Csak ajánlani tudom. Megjegyzés: az eddigi kb. 35-30 kávéminta közül ez és a vanília ízesítésű kávé lett nálam a befutó.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 557 Ft /1000 g 1 056 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 szemes kávé

A híres Bourbon fajtát kicsi és egyenletes szemek, összetett savasság és teljes testesség jellemzi. A guatemalai ültetvény-kávé nem hiányozhat a kedvenc finomságai portfóliójából. Kivételesen intenzív, gyümölcsösen aromás és közepesen pörkölt - ízletes lesz ristrettoként és klasszikus eszpresszóként is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 836 Ft /1000 g 1 384 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.

15% KEDVEZMÉNY
KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 316 Ft /1000 g 13 869 Ft /1000 g 1 387 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »