06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Kód: 14
Értékelés: kitűnő, 3 vélemény

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 485 Ft /1000 g 1 548 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Villa Maria
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
2180m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és a kávé íze

A Kolumbia Supremo Medelinre jellemző a selymesség, amely az egész napos kortyolgatásra is alkalmas. A 100 százalékos, megfelelően elkészített arabica egy vékony, egyenletes krémmel rendelkezik, amely nem tartalmaz nagyobb buborékokat. A kávé savassága ízlésesen van kombinálva csokoládé és gyümölcsök árnyalataival. Erős, teljes testtel rendelkezik.

A kávé származása

Kolumbia a világ egyik legnagyobb ültetvény kávé termelői közé tartozik. Több mint félmillió kistermelő gazdálkodik a kiterjedt ültetvényeken az Andoktól egész a Kordillerákig. A kávé az alföldön, a dombok lábánál nő, de magasan a hegyekben is. Ezért a kolumbiai kávénál különböző íz nuanciát fedezhetünk fel. De általában erős aromájú  arabicáról van szó.

Medelin Aburrá völgyében található agglomeráció, amely az Andok hegységének központi régiójában található. Ott található a kis családi vállalkozás is - a Villa Maria, amely különleges minőségű kávégyártással foglalkozik. A kis ültetvény bevétele számottevő, de a kávé minősége vitathatatlan és jól ismert a világ összes pörkölőjében. A kávé gyümölcsét (Coffea arabica) a második félévben szüretelik, szeptembertől decemberig. Miután manuálisan szüretelik, az úgynevezett nedves módszerrel dolgozzák fel, vagyis vízbe szórják (a nem megfelelő minőségűek a felszínen maradnak és eltávolításra kerülnek, míg a többi lesüllyed), ezután átjutnak a zúzólemezeken (eltávolításra kerül a héj és a rost) és a fermentálják.

A Villa Maria farmon a kávét éjszaka fermentálják. Ezt követően először szabad levegőn, majd szárító berendezésben szárítják. A vállalkozás elismerést szerzett azzal, hogy elkötelezett a környezetvédelemben, és a termelés is ennek megfelelően történik.

A város a rendkívüli biológiai sokféleség területén helyezkedik el, és így a gazdálkodók felvásárolták a környező földeket, amelyek érintetlenek maradnak a jövőben is.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

1. A kávét darálja le a megfelelő durvaságra, amely az elkészítéshez szükséges.

2. 1 kávé elkészítéséhez legalább 1,5-2 kávés kanál (kb.7g) darált kávé szükséges.

3. Öntse le 95°C-os vízzel.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

9. 3.

Értékelés: kitűnő
Az egyik kedvenc kávém.

8. 3.

Értékelés: kitűnő
Én is nagyon sok fajta kávét megkóstoltam a Manucafe kínálatából az ehhez hasonló árú termékek közül és ez lett a kedvencem. Erős, habos, nem keserű és selymes. Egy jó ideje csak ezt rendelem rendszeresen.

2. 11.

Értékelés: kitűnő
Ez egy ár-érték arányban az arabica kávé mezőnynek egy kiemelkedő aromájú terméke. Több mintakávét kóstoltam de ez egyértelműen kitűnt a mezőnyből. És az ára is rendben van. Csak ajánlani tudom. Megjegyzés: az eddigi kb. 35-30 kávéminta közül ez és a vanília ízesítésű kávé lett nálam a befutó.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, hanem természeti kincsekben és látnivalókban is gazdag. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres ország. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 047 Ft /1000 g 1 405 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »