06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Peru SHB EP Finca Rosenheim - microlot

Kód: 1748

Ha kíváncsi, hogy milyen az egyik legjobb perui kávé íze, akkor rajta! A Peru SHB EP Finca Rosenheim első kortyra elragadó lesz. Egyedisége gyümölcsös jegyeiben rejlik, amelyeket csokoládés-fahéjas utóíz kísér. Az illat csodálatosan virágos, a savak nagyon visszafogottak. A Rosenheim családi farmról származó kávét a Rainforest Alliance tanúsítvánnyal látja el.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 415 Ft /1000 g 1 442 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Oxapampa
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1600-1700
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs, Fahéj
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és kávé íz

Peru SHB EP Finca Rosenheim finom, mégis nagyon rétegzett. Virágos illatával, enyhe savtartalmával, gyümölcsös, csokoládés és fahéjas ízével lenyűgöző. Hosszú, kerek utóíz teszi teljessé a csodálatos, harmonikus élményt.

A kávé eredete

A Finca Rosenheim egy fogalom a baristák között. A gyönyörű tájjal körülvett családi gazdaság mintegy 60 hektár földet művel, amelynek egyharmadát kávéfák borítják, amelyek kiváló minőségű kávébabot termelnek. És a többi? A többi a kaptáraké, a szálláshelyeké, a feldolgozó létesítményeké és mindenekelőtt... a vad természeté.

Májustól szeptemberig a tulajdonosok szívesen fogadnak mindenkit, aki idejön, és szívesen bevonják a kávéfák gondozásába, a vörös kávécseresznye szüretelésébe és feldolgozásába.
A nagyszerű élmény mellett a vendégek egy remek kávét is hazavihetnek. Peru SHB EP Finca Rosenheim Peru egyik legjobbja. Ezenkívül a Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik, ami bizonyítja, hogy a farm, ahonnan származik, támogatja a biológiai gazdagságot és a környezettudatos életmódot. Jelenleg több mint 70 országban mintegy 2,5 millió gazdálkodó rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal.

Amint az könnyen kitalálható, Rosenheimék rendkívüli gondossággal bánnak a kávéjukkal. A kávéfákat ipari műtrágyák használata nélkül termesztik, a vörös kávébogyókat kizárólag kézzel szüretelik, mosással dolgozzák fel, a zöldbabot pedig napon szárítják.

Ez a különleges kávé bourbon kávéfákról származik. Ezek magas cserjék, amelyek a legjobban a magasabban fekvő területeken fejlődnek. Bár a terméshozam átlagos, a bab kiváló ízéről és kiváló aromájáról ismert. A bourbon a 19. század végén érkezett Amerikába, Brazíliából terjedt el Dél- és Közép-Amerika más részeire, ahol ma is termesztik.

A kávé nevében szereplő SHB (Strictly Hard Bean) rövidítés a nagyon kemény kávébabokra utal, míg az EP (European Preparation) azt jelenti, hogy a kávét a legmagasabb szabványok szerint csomagolták.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
12 354 Ft /1000 g 1 235 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 354 Ft /1000 g 1 535 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.

15% KEDVEZMÉNY
INDONÉZIA JAVA BLAWAN ESTATE - Micro Lot
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

INDONÉZIA JAVA BLAWAN ESTATE - Micro Lot

A "fűszerek szigetéről" származó kávékra jellemző az ízek rétegessége és az élénksége. Általában a gyümölcsök és épp azok a fűszerek jellennek meg az ízükben, amelyeket a gazdák a kávéültetvények közelében termesztenek. Ugyanez vonatkozik az Ijen régióból származó Indonésie Java Blawan Estate - MICRO LOT szemes kávéra is, amelynek karakterét több vulkán komplexuma határozza meg. A speciális talajviszonyok, a fennsík magasabb elhelyezkedése és a térség mikroklímája mind bele… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 480 Ft /1000 g 15 708 Ft /1000 g 1 571 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »