06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Peru SHB EP Finca Rosenheim - microlot

Kód: 1748
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Ha kíváncsi, hogy milyen az egyik legjobb perui kávé íze, akkor rajta! A Peru SHB EP Finca Rosenheim első kortyra elragadó lesz. Egyedisége gyümölcsös jegyeiben rejlik, amelyeket csokoládés-fahéjas utóíz kísér. Az illat csodálatosan virágos, a savak nagyon visszafogottak. A Rosenheim családi farmról származó kávét a Rainforest Alliance tanúsítvánnyal látja el.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 371 Ft /1000 g 1 637 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Oxapampa
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1600-1700
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs, Fahéj
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és kávé íz

Peru SHB EP Finca Rosenheim finom, mégis nagyon rétegzett. Virágos illatával, enyhe savtartalmával, gyümölcsös, csokoládés és fahéjas ízével lenyűgöző. Hosszú, kerek utóíz teszi teljessé a csodálatos, harmonikus élményt.

A kávé eredete

A Finca Rosenheim egy fogalom a baristák között. A gyönyörű tájjal körülvett családi gazdaság mintegy 60 hektár földet művel, amelynek egyharmadát kávéfák borítják, amelyek kiváló minőségű kávébabot termelnek. És a többi? A többi a kaptáraké, a szálláshelyeké, a feldolgozó létesítményeké és mindenekelőtt... a vad természeté.

Májustól szeptemberig a tulajdonosok szívesen fogadnak mindenkit, aki idejön, és szívesen bevonják a kávéfák gondozásába, a vörös kávécseresznye szüretelésébe és feldolgozásába.
A nagyszerű élmény mellett a vendégek egy remek kávét is hazavihetnek. Peru SHB EP Finca Rosenheim Peru egyik legjobbja. Ezenkívül a Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik, ami bizonyítja, hogy a farm, ahonnan származik, támogatja a biológiai gazdagságot és a környezettudatos életmódot. Jelenleg több mint 70 országban mintegy 2,5 millió gazdálkodó rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal.

Amint az könnyen kitalálható, Rosenheimék rendkívüli gondossággal bánnak a kávéjukkal. A kávéfákat ipari műtrágyák használata nélkül termesztik, a vörös kávébogyókat kizárólag kézzel szüretelik, mosással dolgozzák fel, a zöldbabot pedig napon szárítják.

Ez a különleges kávé bourbon kávéfákról származik. Ezek magas cserjék, amelyek a legjobban a magasabban fekvő területeken fejlődnek. Bár a terméshozam átlagos, a bab kiváló ízéről és kiváló aromájáról ismert. A bourbon a 19. század végén érkezett Amerikába, Brazíliából terjedt el Dél- és Közép-Amerika más részeire, ahol ma is termesztik.

A kávé nevében szereplő SHB (Strictly Hard Bean) rövidítés a nagyon kemény kávébabokra utal, míg az EP (European Preparation) azt jelenti, hogy a kávét a legmagasabb szabványok szerint csomagolták.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
  2. Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 17.

Értékelés: kitűnő
A kávé kiváló, általában kókusztejjel iszom és mézet adok hozzá, de ennél a kávénál nem kell édesíteni, így is finom, ajánlom. Lágy, kellemes és ízletes.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé

Meghívást egy csésze jó kávéra nem szabad visszautasítani. Próbálja ki az egyik legjobbat, amelyet a piac kínál és tartson illatos délutánt azoknak, kiket szeret. Egy csésze forró, csokoládé utóízű finomság mellett szalad az idő. A brazil arabika lehengerlő társaság lesz az Ön számára.  Megunhatatlan. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 716 Ft /1000 g 1 472 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa

Szuper lágy, kivételesen illatos és édesen csokoládés. A kávé a népszerű Fazenda da Lagoa (Farm a tónál) brazil ültetvényről a világ leglátogatottabbjai közé tartozik. Az esőerdő karjai között érik, hegyekkel és kristálytiszta tóval körbevéve. Közepes intenzitással pörköljük, hogy megmaradjon a tökéletesen sima testessége és gyümölcsös aromája.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 612 Ft /1000 g 1 861 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »