06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Peru SHB EP Finca Rosenheim - microlot

Kód: 1748
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Ha kíváncsi, hogy milyen az egyik legjobb perui kávé íze, akkor rajta! A Peru SHB EP Finca Rosenheim első kortyra elragadó lesz. Egyedisége gyümölcsös jegyeiben rejlik, amelyeket csokoládés-fahéjas utóíz kísér. Az illat csodálatosan virágos, a savak nagyon visszafogottak. A Rosenheim családi farmról származó kávét a Rainforest Alliance tanúsítvánnyal látja el.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 371 Ft /1000 g 1 637 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Oxapampa
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1600-1700
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs, Fahéj
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és kávé íz

Peru SHB EP Finca Rosenheim finom, mégis nagyon rétegzett. Virágos illatával, enyhe savtartalmával, gyümölcsös, csokoládés és fahéjas ízével lenyűgöző. Hosszú, kerek utóíz teszi teljessé a csodálatos, harmonikus élményt.

A kávé eredete

A Finca Rosenheim egy fogalom a baristák között. A gyönyörű tájjal körülvett családi gazdaság mintegy 60 hektár földet művel, amelynek egyharmadát kávéfák borítják, amelyek kiváló minőségű kávébabot termelnek. És a többi? A többi a kaptáraké, a szálláshelyeké, a feldolgozó létesítményeké és mindenekelőtt... a vad természeté.

Májustól szeptemberig a tulajdonosok szívesen fogadnak mindenkit, aki idejön, és szívesen bevonják a kávéfák gondozásába, a vörös kávécseresznye szüretelésébe és feldolgozásába.
A nagyszerű élmény mellett a vendégek egy remek kávét is hazavihetnek. Peru SHB EP Finca Rosenheim Peru egyik legjobbja. Ezenkívül a Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik, ami bizonyítja, hogy a farm, ahonnan származik, támogatja a biológiai gazdagságot és a környezettudatos életmódot. Jelenleg több mint 70 országban mintegy 2,5 millió gazdálkodó rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal.

Amint az könnyen kitalálható, Rosenheimék rendkívüli gondossággal bánnak a kávéjukkal. A kávéfákat ipari műtrágyák használata nélkül termesztik, a vörös kávébogyókat kizárólag kézzel szüretelik, mosással dolgozzák fel, a zöldbabot pedig napon szárítják.

Ez a különleges kávé bourbon kávéfákról származik. Ezek magas cserjék, amelyek a legjobban a magasabban fekvő területeken fejlődnek. Bár a terméshozam átlagos, a bab kiváló ízéről és kiváló aromájáról ismert. A bourbon a 19. század végén érkezett Amerikába, Brazíliából terjedt el Dél- és Közép-Amerika más részeire, ahol ma is termesztik.

A kávé nevében szereplő SHB (Strictly Hard Bean) rövidítés a nagyon kemény kávébabokra utal, míg az EP (European Preparation) azt jelenti, hogy a kávét a legmagasabb szabványok szerint csomagolták.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
  2. Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 17.

Értékelés: kitűnő
A kávé kiváló, általában kókusztejjel iszom és mézet adok hozzá, de ennél a kávénál nem kell édesíteni, így is finom, ajánlom. Lágy, kellemes és ízletes.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

PERU BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA

A legmagasabban elfekvő tó, a legnagyobb város autópálya nélkül, a legmélyebb kanyon... És az instant kávék közül bizony, innen származik az egyik legjobb minőségű. Igen, ez Peru, a sok kontrasztú ország, amely több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a kávécserjék termesztésével kapcsolatban. A Puno Norte hagyományos kávétermesztő terület, amely kivételesen nagy szemű, teljes, csokoládé ízű kávészemekkel büszkélkedhet. A liofilizált kávéjuk ugyanolyan magas… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
40 836 Ft /1000 g 4 084 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

MYANMAR PADUAK WASHED AA (BURMA) - szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

MYANMAR PADUAK WASHED AA (BURMA) - szemes kávé

Felfedezés! Olyan réteges ízű a mosott arabica, hogy minden korty élmény, abszolút lenyűgözött minket. Biztosak vagyunk benne, hogy értékelni fogja a csokoládé, a mogyorófélék, a fűszerek és figyelem - a zöld tea - harmóniáját. Délkelet-Ázsia kávéiparának növekedése folyamatban van, a termelés minősége versenytársa a világ ültetvényeinek, és a kávé szerelmesei mosolyognak a bajszuk alatt. A dupla AA – s Myanmar Paduak egy másik drágakő az egyedi ízek gyűjteményében. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 910 Ft /1000 g 1 791 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »