

KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN EP FANCY szemes kávé
Induljon útra velünk a nagy vulkánok lábai alá, öblök és a holt ágai köré, a banánosok árnyékába... Biztosan beleütközik az illatos ültetvényekbe. A kávé Észak-Kolumbiából egyedülálló varázzsal rendelkezik. A lágyságával, de az erejével, az édes ízével, és a keserűségével is megszólítja. Az érzékeit kókuszba borítja és feltölti energiával.
Összetétel
Arabica 100%Kávé cremája és íze
A Kolumbia Excelso Medelin az erős kávék közé tartozik, minőségi, nagy szemekkel és telt intenzitással. Úgy pörköljük, hogy a kiegyensúlyozott édes íze hangsúlyos legyen, amelyet kókusz íz követ. Az utóíz a nyelven még érezhető és folyamatosan, hosszú időn át párolog el. Ennek köszönhetően nagyon népszerű ez a kávé Pedregal-ból. A sűrű és maradandó habja ezt az élményt erősíti.
Kávé származása
A minőségi kolumbiai ültetvény kávé az egyik legkeresettebb a világon. A dél-amerikai országot az Atlanti-óceán és a Csendes-óceán legfontosabb kávé szuperhatalom közé helyezte, ami nagymértékben befolyásolja az éghajlatot és az évszakok változását. A gyakori időjárási ingadozások ellenére a mezőgazdasági termelők 2013-ban mintegy 600 ezer tonna kávébabot gyűjtöttek be. A termelés növekedése így Kolumbiát a három legfontosabb kávé szuperhatalom közé helyezte.
A Pedregal régióból száz százalékos arabica származik, amely az Andok lejtőin nő. A vulkanikus talaj a szükséges tápanyagokkal, a magas páratartalmú levegő pedig a szükséges nedvességgel látja el. A Bourbon fajta gondos kiválasztása, amely számára a helyi természeti adottságok nagyon megfelelőek, lehetővé teszi a helyi gazdák számára, hogy kiváló minőségű, testes és selymesen puha kávét adjanak el.
Az ültetvény kávét (Caffea arabica) főleg Pedregal-ban egész évben szüretelik. Ez által biztosítva van csak a legérettebb bogyók szüretelése (a cseresznyére emlékeztetnek) és a kézzel gondozott ültetvények gondos ápolása is. A kávébabokat nedves módszerrel dolgozzák fel - a gyümölcsöket először a vízbe öntik, és amelyek a felszínen maradnak, eltávolítják. Az alján érett és 100%-os minőségű bogyós gyümölcsök vannak, amelyeket a zúzólemezeken a vízzel együtt átpréselnek. Ezek a lemezek megszabadítják a kávét a rosttól és a héjától. Az erjedés után, amely gondosan figyelve van, mert jelentősen befolyásolja a végső ízét és aromáját, a kávébabok szárítva vannak - először napon, majd szárítókban.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
1. A kávét darálja le a megfelelő durvaságra, amely az elkészítéshez szükséges.
2. 1 kávé elkészítéséhez legalább 1,5-2 kávés kanál (kb.7g) darált kávé szükséges.
3. Öntse le 95°C-os vízzel.

























Tanácsra van szüksége?

9. 3.
8. 13.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
