06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN EP FANCY szemes kávé

Kód: 13
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Induljon útra velünk a nagy vulkánok lábai alá, öblök és a holt ágai köré, a banánosok árnyékába... Biztosan beleütközik az illatos ültetvényekbe. A kávé Észak-Kolumbiából egyedülálló varázzsal rendelkezik. A lágyságával, de az erejével, az édes ízével, és a keserűségével is megszólítja. Az érzékeit kókuszba borítja és feltölti energiával.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 465 Ft /1000 g 1 446 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Pedregal
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1600m
Íz
Íz:
Kókuszdió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Kávé cremája és íze

A Kolumbia Excelso Medelin az erős kávék közé tartozik, minőségi, nagy szemekkel és telt intenzitással. Úgy pörköljük, hogy a kiegyensúlyozott édes íze hangsúlyos legyen, amelyet kókusz íz követ. Az utóíz a nyelven még érezhető és folyamatosan, hosszú időn át párolog el. Ennek köszönhetően nagyon népszerű ez a kávé Pedregal-ból. A sűrű és maradandó habja ezt az élményt erősíti.

Kávé származása

A minőségi kolumbiai ültetvény kávé az egyik legkeresettebb a világon. A dél-amerikai országot az Atlanti-óceán és a Csendes-óceán legfontosabb kávé szuperhatalom közé helyezte, ami nagymértékben befolyásolja az éghajlatot és az évszakok változását. A gyakori időjárási ingadozások ellenére a mezőgazdasági termelők 2013-ban mintegy 600 ezer tonna kávébabot gyűjtöttek be. A termelés növekedése így Kolumbiát a három legfontosabb kávé szuperhatalom közé helyezte.

A Pedregal régióból száz százalékos arabica származik, amely az Andok lejtőin nő. A vulkanikus talaj a szükséges tápanyagokkal, a magas páratartalmú levegő pedig  a szükséges nedvességgel látja el. A Bourbon fajta gondos kiválasztása, amely számára a helyi természeti adottságok nagyon megfelelőek, lehetővé teszi a helyi gazdák számára, hogy kiváló minőségű, testes és selymesen puha kávét adjanak el.

Az ültetvény kávét (Caffea arabica) főleg Pedregal-ban egész évben szüretelik. Ez által biztosítva van csak a legérettebb bogyók szüretelése (a cseresznyére emlékeztetnek) és a kézzel gondozott ültetvények gondos ápolása is. A kávébabokat nedves módszerrel dolgozzák fel - a gyümölcsöket először a vízbe öntik, és amelyek a felszínen maradnak, eltávolítják. Az alján érett és 100%-os minőségű bogyós gyümölcsök vannak, amelyeket a zúzólemezeken a vízzel  együtt átpréselnek. Ezek a lemezek megszabadítják a kávét a rosttól és a héjától. Az erjedés után, amely gondosan figyelve van, mert jelentősen befolyásolja a végső ízét és aromáját, a kávébabok szárítva vannak - először napon, majd szárítókban.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

1. A kávét darálja le a megfelelő durvaságra, amely az elkészítéshez szükséges.

2. 1 kávé elkészítéséhez legalább 1,5-2 kávés kanál (kb.7g) darált kávé szükséges.

3. Öntse le 95°C-os vízzel.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

9. 3.

Értékelés: kitűnő
Eddig ez a kedvencem az összes közül. Majdnem minden rendelésemben rendelem.

8. 13.

Értékelés: kitűnő
Az egyik legjobb kávé, amit valaha kóstoltam. Reggel nincs sok időm, ezért nagyon várom a munka idő végét, amikor végre leülök és békében élvezem. Köszönöm.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 9 381 Ft /1000 g 938 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 485 Ft /1000 g 1 548 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »