06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot

Kód: 1358

Megszerezte a  Best of Panama címét, tökéletes származású és sok csodálója van. Ne hagyja ki a Geisha-t a Hacienda La Esmeralda- ból. A szuper prémium kávéhoz tartozik, ami után a kereslet hatalmas világszerte. A Boquete-fennsíkok vulkanikus földjén nőtt fel, egy családi farmon, melyet veszélyeztetett állatokkal és ritka növényekkel teli természetvédelmi terület veszi körül. Élvezze a gyümölcsöt, jázmint és mézet egy csészében.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
129 213 Ft /1000 g 12 921 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Panama
Fajta
Fajta:
Varietal Geisha
Vidék
Vidék:
Jaramillo
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1150-1500m
Íz
Íz:
Gyümölcs, Jázmin, Virágok, Méz
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Krém és kávé íz

A 100% -os Panama Geisha Esmeralda íze és aromája szó szerint teljes. A trópusi gyümölcsök és jázmin virágok harmonikus keveréke mézzel. Élvezze a papaya, ananász kajszibarack, és az egzotikus virágok illatát. Mindezt, és egy gyönyörű, kompakt krémet, biztosít önnek ez a microlot.

 

A kávé származása

Panama Geisha Esmeralda nem tudott volna máshol teremni, mint a Hacienda La Esmeralda nevű helyen. A Panama délnyugati hegyeiben a Boquete-hegységben működő családi gazdaság az egyik legnépszerűbb.  A sikere mögött áll Daniel Peterson, aki újra felfedezte a ritka fajta kávét és valamint az egyedülálló természeti körülményeket, amelyek között vannak egészen különleges kávécserjéket nevelnek.

A Jaramillo regió meghatározza a termékeny vulkáni talajt, az alacsony hőmérsékletű és magas páratartalmú mikroklímát, amely az Atlanti-óceántól és a Csendes-óceántól származik. A Hacienda La Esmeralda gazdaság 50 hektár lejtőn kávét termeszt. A Peterson család tulajdonában van. A gazdaságot Rudolf Peterson alapította, jelenleg unokája Daniel gondozza.

Petersonék 1967 óta szarvasmarha  tenyésztők és kávé termesztők.1996-ban  a szóban forgó kávé termesztéséhez megvásárolták az 50 hektárt Jaramilloa területén. Daniel Peterson 1974-ben született, és miután befejezte  tanulmányait az Egyesült Államokban, átvette a kávé termesztés felelősségét a családi vállalkozásban. Képes volt kávét előállítani virágos illattal, friss savassággal és selymes utóizzel, így megnyerte az egyik versenyt a másik után. A farm volt a szokás, hogy minden kávébabot betakarítás után összekeverték és feldolgozták. 2002-ben Daniel azonban rájött, hogy a kávé mintegy 3 százalékának gyümölcse az ültetvényén rendkívüli ízű és egyedi illatú. A Geisha fajtájú kávécserjéket kiválasztotta, és bebizonyosodott, hogy a lehető legjobban döntött. „A kávé világ szerencsés, hogy egy kis kávé gazdaság Jaramille-ben végül a Peterson család kezébe került" - mondta Collaborative Coffee Source.

Hogyan került a Geisha eredeti Etiópia változata, Közép- és Dél-Amerikában a mai napig rejtély. Szokatlanul nagy kávé bab, sekély gyökérrendszerrel és speciális nedvesség- és UV-igényekkel viszonylag kevés kávé cseresznyével. A termesztés és a betakarítás ezért nagyon igényes. Azonban érdemes odafigyelni rájuk. A Geisha ízléssége tökéletes.

A Hacienda La Esmeralda farm összes kávéját a Rainforest Alliance tanúsítja, ami megerősíti a kávé maximális gondosságát és elkötelezettségét a társadalmilag és környezetbarát vállalkozás fenntartható üzleti elképzelések  iránti odaadással  szemben.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO

Milyen ízű lehet, az év legjobb kávéja? Mi kipróbáltuk és állíthatjuk, hogy isteni! A Galapagos SC 18 a San Cristobal szigetéről szerintünk az egyik legjobb az ültetvény- kávék közül. Az intenzív aromája, a test és a savasság kitűnő egyensúlya nagy kedvencet csinál belőle. Fedezze fel Ön is az édes karamellt a lime gyengéd érintésével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
63 295 Ft /1000 g 6 330 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.

HAWAII Kona Hula Daddy - szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

HAWAII Kona Hula Daddy - szemes kávé

Az ültetvények kicsik, de sok van belőlük. A kávé az egyik legelegánsabb a világon, és különösen ritka. A kávécserjék Brazíliából származnak, de nagy mennyiséget produkálnak Hawaii - on. A Hawaii szigetek nyugati részéről a tökéletes arabicát  legjobban a kóstolás után lehet leírni az ízét. A rendkívül intenzív élmény koronázza a virágok, a mangó és a csokoládé összetételét. Kávé Hawaii Kona Hula Daddy a világ élen áll. Egyszerűen nagyszerű. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
152 508 Ft /1000 g 15 251 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.

JAMAICA BLUE MOUNTAIN - szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAMAICA BLUE MOUNTAIN - szemes kávé

Erdők, vízesések, hegycsúcsok, köd ... és illatok. Olyan lenyűgöző, hogy máshol nem találja meg a világon. A Blue Mountains Kelet-Jamaikában olyan illatos, mint a virágok, a gyümölcsök és a gyógynövények. Erős és lenyűgöző. Éppen ezért a kávé, amely nő a területen teljesen fantasztikus. Nem csak  nagy szemes, de mindenekelőtt  tökéletes és egyedi íze és illata a Blue Mountain Coffee világszerte elért sikere. Kényeztesse magát egy igazán tökéletes élménnyel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
150 344 Ft /1000 g 15 034 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 12. 01.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »