

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot
Megszerezte a Best of Panama címét, tökéletes származású és sok csodálója van. Ne hagyja ki a Geisha-t a Hacienda La Esmeralda- ból. A szuper prémium kávéhoz tartozik, ami után a kereslet hatalmas világszerte. A Boquete-fennsíkok vulkanikus földjén nőtt fel, egy családi farmon, melyet veszélyeztetett állatokkal és ritka növényekkel teli természetvédelmi terület veszi körül. Élvezze a gyümölcsöt, jázmint és mézet egy csészében.
Összetétel
Arabica 100%Krém és kávé íz
A 100% -os Panama Geisha Esmeralda íze és aromája szó szerint teljes. A trópusi gyümölcsök és jázmin virágok harmonikus keveréke mézzel. Élvezze a papaya, ananász kajszibarack, és az egzotikus virágok illatát. Mindezt, és egy gyönyörű, kompakt krémet, biztosít önnek ez a microlot.
A kávé származása
Panama Geisha Esmeralda nem tudott volna máshol teremni, mint a Hacienda La Esmeralda nevű helyen. A Panama délnyugati hegyeiben a Boquete-hegységben működő családi gazdaság az egyik legnépszerűbb. A sikere mögött áll Daniel Peterson, aki újra felfedezte a ritka fajta kávét és valamint az egyedülálló természeti körülményeket, amelyek között vannak egészen különleges kávécserjéket nevelnek.
A Jaramillo regió meghatározza a termékeny vulkáni talajt, az alacsony hőmérsékletű és magas páratartalmú mikroklímát, amely az Atlanti-óceántól és a Csendes-óceántól származik. A Hacienda La Esmeralda gazdaság 50 hektár lejtőn kávét termeszt. A Peterson család tulajdonában van. A gazdaságot Rudolf Peterson alapította, jelenleg unokája Daniel gondozza.
Petersonék 1967 óta szarvasmarha tenyésztők és kávé termesztők.1996-ban a szóban forgó kávé termesztéséhez megvásárolták az 50 hektárt Jaramilloa területén. Daniel Peterson 1974-ben született, és miután befejezte tanulmányait az Egyesült Államokban, átvette a kávé termesztés felelősségét a családi vállalkozásban. Képes volt kávét előállítani virágos illattal, friss savassággal és selymes utóizzel, így megnyerte az egyik versenyt a másik után. A farm volt a szokás, hogy minden kávébabot betakarítás után összekeverték és feldolgozták. 2002-ben Daniel azonban rájött, hogy a kávé mintegy 3 százalékának gyümölcse az ültetvényén rendkívüli ízű és egyedi illatú. A Geisha fajtájú kávécserjéket kiválasztotta, és bebizonyosodott, hogy a lehető legjobban döntött. „A kávé világ szerencsés, hogy egy kis kávé gazdaság Jaramille-ben végül a Peterson család kezébe került" - mondta Collaborative Coffee Source.
Hogyan került a Geisha eredeti Etiópia változata, Közép- és Dél-Amerikában a mai napig rejtély. Szokatlanul nagy kávé bab, sekély gyökérrendszerrel és speciális nedvesség- és UV-igényekkel viszonylag kevés kávé cseresznyével. A termesztés és a betakarítás ezért nagyon igényes. Azonban érdemes odafigyelni rájuk. A Geisha ízléssége tökéletes.
A Hacienda La Esmeralda farm összes kávéját a Rainforest Alliance tanúsítja, ami megerősíti a kávé maximális gondosságát és elkötelezettségét a társadalmilag és környezetbarát vállalkozás fenntartható üzleti elképzelések iránti odaadással szemben.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

NEPAL MOUNT EVEREST SUPREME BIO - SZEMES KÁVÉ

HAWAII Kona Hula Daddy - szemes kávé
