06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot

Kód: 1358

Megszerezte a  Best of Panama címét, tökéletes származású és sok csodálója van. Ne hagyja ki a Geisha-t a Hacienda La Esmeralda- ból. A szuper prémium kávéhoz tartozik, ami után a kereslet hatalmas világszerte. A Boquete-fennsíkok vulkanikus földjén nőtt fel, egy családi farmon, melyet veszélyeztetett állatokkal és ritka növényekkel teli természetvédelmi terület veszi körül. Élvezze a gyümölcsöt, jázmint és mézet egy csészében.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
132 492 Ft /1000 g 13 249 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Panama
Fajta
Fajta:
Varietal Geisha
Vidék
Vidék:
Jaramillo
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1150-1500m
Íz
Íz:
Gyümölcs, Jázmin, Virágok, Méz
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Krém és kávé íz

A 100% -os Panama Geisha Esmeralda íze és aromája szó szerint teljes. A trópusi gyümölcsök és jázmin virágok harmonikus keveréke mézzel. Élvezze a papaya, ananász kajszibarack, és az egzotikus virágok illatát. Mindezt, és egy gyönyörű, kompakt krémet, biztosít önnek ez a microlot.

 

A kávé származása

Panama Geisha Esmeralda nem tudott volna máshol teremni, mint a Hacienda La Esmeralda nevű helyen. A Panama délnyugati hegyeiben a Boquete-hegységben működő családi gazdaság az egyik legnépszerűbb.  A sikere mögött áll Daniel Peterson, aki újra felfedezte a ritka fajta kávét és valamint az egyedülálló természeti körülményeket, amelyek között vannak egészen különleges kávécserjéket nevelnek.

A Jaramillo regió meghatározza a termékeny vulkáni talajt, az alacsony hőmérsékletű és magas páratartalmú mikroklímát, amely az Atlanti-óceántól és a Csendes-óceántól származik. A Hacienda La Esmeralda gazdaság 50 hektár lejtőn kávét termeszt. A Peterson család tulajdonában van. A gazdaságot Rudolf Peterson alapította, jelenleg unokája Daniel gondozza.

Petersonék 1967 óta szarvasmarha  tenyésztők és kávé termesztők.1996-ban  a szóban forgó kávé termesztéséhez megvásárolták az 50 hektárt Jaramilloa területén. Daniel Peterson 1974-ben született, és miután befejezte  tanulmányait az Egyesült Államokban, átvette a kávé termesztés felelősségét a családi vállalkozásban. Képes volt kávét előállítani virágos illattal, friss savassággal és selymes utóizzel, így megnyerte az egyik versenyt a másik után. A farm volt a szokás, hogy minden kávébabot betakarítás után összekeverték és feldolgozták. 2002-ben Daniel azonban rájött, hogy a kávé mintegy 3 százalékának gyümölcse az ültetvényén rendkívüli ízű és egyedi illatú. A Geisha fajtájú kávécserjéket kiválasztotta, és bebizonyosodott, hogy a lehető legjobban döntött. „A kávé világ szerencsés, hogy egy kis kávé gazdaság Jaramille-ben végül a Peterson család kezébe került" - mondta Collaborative Coffee Source.

Hogyan került a Geisha eredeti Etiópia változata, Közép- és Dél-Amerikában a mai napig rejtély. Szokatlanul nagy kávé bab, sekély gyökérrendszerrel és speciális nedvesség- és UV-igényekkel viszonylag kevés kávé cseresznyével. A termesztés és a betakarítás ezért nagyon igényes. Azonban érdemes odafigyelni rájuk. A Geisha ízléssége tökéletes.

A Hacienda La Esmeralda farm összes kávéját a Rainforest Alliance tanúsítja, ami megerősíti a kávé maximális gondosságát és elkötelezettségét a társadalmilag és környezetbarát vállalkozás fenntartható üzleti elképzelések  iránti odaadással  szemben.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KARAMELL szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KARAMELL szemes kávé

Karamelles bonbon, karamell likőr, karamell fagyi. Biztos megérti, hogy ezt a cukrász hírességet nem hagyhattuk ki az aromás kínálatunkból. A száz százalékos arabika karamell aromával kiváló jókedv, nyugalom és frissesség forrása. Kényelmesen foglaljon helyet... indulunk a karamelles mennyországba. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

TEJSZÍNES szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TEJSZÍNES szemes kávé

Aki lágy ölelésre, bársonyos simogatásra és érzéki élményre vágyik, akkor a csésze minőségi dél-amerikai kávéhoz egy kis édes tejszínt önt. Aki valami igazán extra után vágyik, akkor egyenesen olyan kávét vásárol, amely tejszín ízesítésű. Kellemes száz százalékos arabika a műhelyünkből a pörkölő mesterünktől a tíz legjobb közé tartozik. Ajánljuk a nagy csomagolás megvásárlását! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

Csokoládés - Mogyorós szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Csokoládés - Mogyorós szemes kávé

A konzervatív ízek kedvelőinek áll rendelkezésre ez a kitűnően aromázott arabika, amely magában hordozza a csokoládé érintésének a varázsát a diós meglepetéssel együtt. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »