06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO

Kód: 383
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Milyen ízű lehet, az év legjobb kávéja? Mi kipróbáltuk és állíthatjuk, hogy isteni! A Galapagos SC 18 a San Cristobal szigetéről szerintünk az egyik legjobb az ültetvény- kávék közül. Az intenzív aromája, a test és a savasság kitűnő egyensúlya nagy kedvencet csinál belőle. Fedezze fel Ön is az édes karamellt a lime gyengéd érintésével.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
51 290 Ft /1000 g 5 129 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ecuador
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Galápagos
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1350-2700m
Íz
Íz:
Karamella, Citrom
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Ez a kávé nem írható le más szóval, mint csodálatos. Rendkívüli aromával, kerek, kiegyensúlyozott ízzel és gyönyörű, sima habbal rendelkezik. Mi mást lehet még a kávétól elvárni? Az íze hátterében könnyen fellelheti a karamell édességet, csepp lime és citrom ízt.Az illatos dohány és a bőr illatát is felismerheti kortyolgatása közben.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

A Galapagos szigetek a Csendes-óceán keleti részén, mintegy 1000 kilométerre Ecuador partjától találhatók.Elsősorban az őskori gyíkok, óriás teknősök és pingvinek tették híressé. Mi az ecuadori ritkaságok listájához hozzá soroljuk az igazán egyedülálló kávéjukat is. A galapagosi százszázalékos arabica kávé termesztéséhez rendkívül kedvező klímát és vulkáni talajt kapnak a kávécserjék.A kávét ipari műtrágyák nélkül termesztik, mert az egész Galapagos egy egyedülálló természeti terület, amelyet szigorú szabványok védenek.

A Coffea arabica bogyóit nagyon óvatosan és kizárólag kézzel gyűjtik össze. A kávét Ecuador egész területén nedves és száraz technológiával is feldolgozzák. San Cristobal-szigetén azonban a gazdák inkább olyan technológiát preferálnak, amely minőségibb kávészemeket produkálnak- ez a nedves, illetve átmosási módszer.A cseresznyére emlékeztető gyümölcsöket vízzel teli tartájokba öntik, és préslemezek segítségével átpréselik. A préslemezek segítségével eltávolítják a kávészemekről a bevonatukat. Minden kávébogyó két kávészemet tartalmaz. Az erjedésre alkalmas edényekben a kávé tovább fermentálódik. Végül a kávébabokat szárítják, először a napon, majd szárító helységekben és csak ezután következik az átválogatásuk és csomagolásuk.

Az ültetvényekről csakis zöld kávét vásárolunk fel. A kávé pörkölését a helyi szokásoktól függően végzik (másként pörkölik a kávét Európában és másképp USA-ban), a kávé pörkölését egyébként is csak közvetlen a fogyasztása előtt javasolt végezni.Csak a frissen pörkölt kávé biztosítja az elvárt ízélményt.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

7. 11.

Értékelés: kitűnő
Nem ittam jobb kávét soha,véleményem szerint felfedeztem a legjobb kávét!

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa

Szuper lágy, kivételesen illatos és édesen csokoládés. A kávé a népszerű Fazenda da Lagoa (Farm a tónál) brazil ültetvényről a világ leglátogatottabbjai közé tartozik. Az esőerdő karjai között érik, hegyekkel és kristálytiszta tóval körbevéve. Közepes intenzitással pörköljük, hogy megmaradjon a tökéletesen sima testessége és gyümölcsös aromája.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 710 Ft /1000 g 1 471 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 681 Ft /1000 g 1 368 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27

GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA – SZEMES KÁVÉ
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA – SZEMES KÁVÉ

Vajon milyen íze lehet annak az etiópiai kávénak, amelyet Guatemalában termesztenek? Most alkalma van megbizonyosodni az ízéről. Az egyedülálló Geisha fajta kávécserjék a közép-amerikai ültetvényekből, jól kiegyensúlyozott kávét termelnek, melyek édes, kakaós, és enyhén diós ízűek. A világ minden tájáról nagy iránta a kereslet. Nem is csoda, a Finca Nueva Granada gazdaság két vulkán közötti zöld területen helyezkedik el, a kávészemek feldolgozásához saját forrásvizet használ… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
45 565 Ft /1000 g 4 557 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »