06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO

Kód: 383
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Milyen ízű lehet, az év legjobb kávéja? Mi kipróbáltuk és állíthatjuk, hogy isteni! A Galapagos SC 18 a San Cristobal szigetéről szerintünk az egyik legjobb az ültetvény- kávék közül. Az intenzív aromája, a test és a savasság kitűnő egyensúlya nagy kedvencet csinál belőle. Fedezze fel Ön is az édes karamellt a lime gyengéd érintésével.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ecuador
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Galápagos
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1350-2700m
Íz
Íz:
Karamella, Citrom
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Arabica BIO 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Ez a kávé nem írható le más szóval, mint hogy csodálatos. Rendkívüli aromával, kerek, kiegyensúlyozott ízzel és gyönyörű, sima habbal rendelkezik. Mi mást lehet még a kávétól elvárni? Az íze hátterében könnyen fellelheti a karamell édességét, a csepp lime és citrom ízt.Az illatos dohány és a bőr illatát is felismerheti kortyolgatása közben.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

A Galapagos szigetek a Csendes-óceán keleti részén, mintegy 1000 kilométerre Ecuador partjától találhatók.Elsősorban az őskori gyíkok, óriás teknősök és pingvinek tették híressé. Mi az ecuadori ritkaságok listájához soroljuk az igazán egyedülálló kávéjukat is. A galapagosi százszázalékos arabica kávé termesztéséhez rendkívül kedvező a klíma és vulkáni talaj. A kávét ipari műtrágyák nélkül termesztik, mert az egész Galapagos egy egyedülálló természeti terület, amelyet szigorú szabályok védenek.

A Coffea arabica bogyóit nagyon óvatosan és kizárólag kézzel gyűjtik össze. A kávét Ecuador egész területén nedves és száraz technológiával feldolgozzák fel. San Cristobal-szigetén azonban a gazdák inkább olyan technológiát preferálnak, amely minőségibb kávészemeket produkálnak- ez a nedves, illetve átmosási módszer.A cseresznyére emlékeztető gyümölcsöket vízzel teli tartályokba öntik, majd préslemezek segítségével átpréselik, ésl eltávolítják a kávészemekről a gyümölcs húst és a héjat. Minden kávébogyó két kávészemet tartalmaz. Erjesztésre alkalmas edényekben a kávét  fermentálják. Végül a kávébabokat szárítják, először a napon, majd szárító helységekben és  ezután következik az átválogatásuk és csomagolásuk.

Az ültetvényekről csakis zöld kávét vásárolunk fel. A kávé pörkölését a helyi szokásoktól függően végzik (másként pörkölik a kávét Európában és másképp USA-ban), a kávé pörkölését egyébként is csak közvetlen a értékesítés előtt javasolt végezni.Csak a frissen pörkölt kávé biztosítja az elvárt ízélményt.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

9. 19.

Értékelés: kitűnő
Általában nem szoktam véleményt írni, de ezzel a kávéval kivételt teszek. Az ízét és a minőségét meg kell dicsérnem, ilyen jó kávét még nem ittam. Az árával is elégedett vagyok, de többért is megvenném. Megéri!

7. 11.

Értékelés: kitűnő
Nem ittam jobb kávét soha,véleményem szerint felfedeztem a legjobb kávét!

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, hanem természeti kincsekben és látnivalókban is gazdag. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres ország. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

BELGA PRALINÉ szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BELGA PRALINÉ szemes kávé

Az élet olyan, mint a bonbon... Ne legyen szerény és válassza a legjobbat. A belga praliné a minőségi ültetvény-kávé hullámán örömöt okoz, élénkít és simogat. A száz százalékos arabikát perui csokoládé aromával ízesíteni zseniális ötlet. Értékelni fogja nyugodt reggelinél vagy ünnepi ebéd után. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 669 Ft /1000 g 1 567 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 485 Ft /1000 g 1 548 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »