06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

NUGÁTOS szemes kávé

Kód: 49
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A nyelven szétolvad, az idegeket betakarja és a szívet megmelegíti. Ki? Hát a nugát! A következő ízesített kávé nagy örömöt okoz minden kávéház látogatónak és torkoskodónak is. Akár dzsezvát, french press-t vagy mokka kannát használ az elkészítéshez, mindig lágy mézes-mogyorós-kávés ital lesz a végeredmény. A nugát nagyon tud!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Nugát
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

A kávé íze és habja

Ha a kávéját megfelelően készíti el, a tetején gyönyörű, fényes hab keletkezik, teli kis buborékokkal, amelyek fogják Önt kényeztetni. Már most örülhet a kávé sima ízére, a közepes savasságára, a méz és a dió harmonikus tónusaira. A nugátos szemes kávé harmonikus, édes ízzel ajándékozza meg fogyasztóit.

A kávé származása

Ez az ültetvényi arabica kávé Peruból származik. Az Andok lejtőin nőtt, így a kiváló, magas minőségű kávék közé sorolható. A Typica fajta kávé nagyszerű íz tulajdonságokkal büszkélkedhet, de a belőle származó nyereség nem túl lenyűgöző. Ennek ellenére a legtöbb kistermelő a Typica fajta kávét termeszti a perui hegyekben. Az ültetvényeikről családjaikkal együtt gondoskodnak, általában ipari műtrágyák és permetek használata nélkül.

A kistermelők számára túl drága lenne a felvásárlásuk, valamint nagyon nehéz lenne eljuttatni a meredek hegyeken lévő ültetvényekre.

A cseresznyére hasonlító kávébogyók betakarítását szinte egész évben folyamatosan végzik. A kávébogyók fokozatosan érnek, 9-14 hónapon belül. A leszakításuk után 24 órán belül fel kell őket dolgozni. Peruban átmosási, vagy nedves feldolgozást alkalmaznak erre a célra. A kávécseresznyéket nagy vízzel teli tartályokba öntik. Préslemezek segítségével megszabadítják a kávébabokat a bevonatuktól, ezután 36 órán keresztül fermentálják az erjesztő tartályokban. Miután a 36 óra eltelik, a kávébabokat napsütésen, vagy szárítókban szárítják. Az eredménye zöldes vagy szürkés színű kávé, melyet a gazdák zacskókba csomagolnak és a tőzsdére szállítják eladásra.

Ebben a szakaszában vásároljuk fel mi is a kávéinkat. Mivel azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink számára a lehető legfrissebbek legyenek a kávéink, csakis közvetlen a megrendelésük után pörköljük meg azokat. A kávéink ízesítését a pörkölésük előtt tapasztalt pörkölőmesterünk végzi, hordozóolajjal permetezi be a még zöld kávébabokat.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

9. 2.

Értékelés: kitűnő
Egy jó kávé nélkül még a napot sem tudom elképzelni, és ez a nugátos nagyon jó. Lassacskán kipróbálom a többi kávét. Köszönöm.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BELGA PRALINÉ szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BELGA PRALINÉ szemes kávé

Az élet olyan, mint a bonbon... Ne legyen szerény és válassza a legjobbat. A belga praliné a minőségi ültetvény-kávé hullámán örömöt okoz, élénkít és simogat. A száz százalékos arabikát perui csokoládé aromával ízesíteni zseniális ötlet. Értékelni fogja nyugodt reggelinél vagy ünnepi ebéd után. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 669 Ft /1000 g 1 567 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

KARAMELL szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KARAMELL szemes kávé

Karamelles bonbon, karamell likőr, karamell fagyi. Biztos megérti, hogy ezt a cukrász hírességet nem hagyhattuk ki az aromás kínálatunkból. A száz százalékos arabika karamell aromával kiváló jókedv, nyugalom és frissesség forrása. Kényelmesen foglaljon helyet... indulunk a karamelles mennyországba. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé

A két íz tökéletesen illik egymáshoz - mandula és csokoládé. Adjon hozzá luxus ültetvény-kávét. Nemcsak a telt és kiegyensúlyozott finomságát, de a vonzó kesernyés édes árnyalatát is ízlelgetheti. Még szebb lesz a napja. A szemes kávét, amely szeretettel van termesztve és érzéssel pörkölve, nem hagyhatja figyelmen kívül.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »