06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

NUGÁTOS szemes kávé

Kód: 49
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A nyelven szétolvad, az idegeket betakarja és a szívet megmelegíti. Ki? Hát a nugát! A következő ízesített kávé nagy örömöt okoz minden kávéház látogatónak és torkoskodónak is. Akár dzsezvát, french press-t vagy mokka kannát használ az elkészítéshez, mindig lágy mézes-mogyorós-kávés ital lesz a végeredmény. A nugát nagyon tud!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Nugát
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

A kávé íze és habja

Ha a kávéját megfelelően készíti el, a tetején gyönyörű, fényes hab keletkezik, teli kis buborékokkal, amelyek fogják Önt kényeztetni. Már most örülhet a kávé sima ízére, a közepes savasságára, a méz és a dió harmonikus tónusaira. A nugátos szemes kávé harmonikus, édes ízzel ajándékozza meg fogyasztóit.

A kávé származása

Ez az ültetvényi arabica kávé Peruból származik. Az Andok lejtőin nőtt, így a kiváló, magas minőségű kávék közé sorolható. A Typica fajta kávé nagyszerű íz tulajdonságokkal büszkélkedhet, de a belőle származó nyereség nem túl lenyűgöző. Ennek ellenére a legtöbb kistermelő a Typica fajta kávét termeszti a perui hegyekben. Az ültetvényeikről családjaikkal együtt gondoskodnak, általában ipari műtrágyák és permetek használata nélkül.

A kistermelők számára túl drága lenne a felvásárlásuk, valamint nagyon nehéz lenne eljuttatni a meredek hegyeken lévő ültetvényekre.

A cseresznyére hasonlító kávébogyók betakarítását szinte egész évben folyamatosan végzik. A kávébogyók fokozatosan érnek, 9-14 hónapon belül. A leszakításuk után 24 órán belül fel kell őket dolgozni. Peruban átmosási, vagy nedves feldolgozást alkalmaznak erre a célra. A kávécseresznyéket nagy vízzel teli tartályokba öntik. Préslemezek segítségével megszabadítják a kávébabokat a bevonatuktól, ezután 36 órán keresztül fermentálják az erjesztő tartályokban. Miután a 36 óra eltelik, a kávébabokat napsütésen, vagy szárítókban szárítják. Az eredménye zöldes vagy szürkés színű kávé, melyet a gazdák zacskókba csomagolnak és a tőzsdére szállítják eladásra.

Ebben a szakaszában vásároljuk fel mi is a kávéinkat. Mivel azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink számára a lehető legfrissebbek legyenek a kávéink, csakis közvetlen a megrendelésük után pörköljük meg azokat. A kávéink ízesítését a pörkölésük előtt tapasztalt pörkölőmesterünk végzi, hordozóolajjal permetezi be a még zöld kávébabokat.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

9. 2.

Értékelés: kitűnő
Egy jó kávé nélkül még a napot sem tudom elképzelni, és ez a nugátos nagyon jó. Lassacskán kipróbálom a többi kávét. Köszönöm.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
KARAMELL szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KARAMELL szemes kávé

Karamelles bonbon, karamell likőr, karamell fagyi. Biztos megérti, hogy ezt a cukrász hírességet nem hagyhattuk ki az aromás kínálatunkból. A száz százalékos arabika karamell aromával kiváló jókedv, nyugalom és frissesség forrása. Kényelmesen foglaljon helyet... indulunk a karamelles mennyországba. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 109 Ft /1000 g 12 843 Ft /1000 g 1 284 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

VANÍLIÁS szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

VANÍLIÁS szemes kávé

A hagyományos és népszerű vaníliás íz az ültetvény-kávénak selymes lágyságot kölcsönöz. Az aromás fűszert minden háztartásban ismerik, nélkülözhetetlen néhány étel, ital és parfüm elkészítéséhez. Nem is csoda, ha a kávét is ízesítik vele. A mi pörkölő mesterünk maximális figyelmet fordít az ízesített kávékra. És így a legjobb minőséget kínálhatjuk! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »