

TIRAMISU szemes kávé
A kávé erőssége nem függ a koffein tartalomtól. De a kulináris élmény intenzitása határozottan a minőséghez kapcsolódik. Az aromás kávé készítéséhez mindig magas minőségű szemeket választunk. A pörkölő mester tudása és a természetesen tiszta aroma konkurenciamentes finomságot alkot belőle. Ezúttal tipikusan olasz stílusú desszert formájában.
Összetétel
Arabica 100%, Természetes aroma, KaramellA kávé íze és habja
A 100% -os ízesített perui arabica nagy örömöt fog Önnek szerezni teljes ízével, könnyed édességével és közepes savasságával. A tiramisu ízesítésű kávé, a mascarpone-ból készült ízletes desszertet, piskóták és tojássárgája kombinációját juttatja eszünkbe, ez a fajta kávé mindig megtalálja a rajongóit. A habja gazdag, puha és rugalmas.
A kávé származása
A perui ültetvény kávé kiváló minőségéről híres. Az Andok lábánál termesztett Typica – fajta kávébokrok nem sok termést hoznak, viszont kivételesen jó minőségűek. A szakmai körökben ökológiailag tiszta kávéról beszélünk. A gazdálkodók nem használnak sem szintetikus műtrágyát, sem kémiai permetező anyagokat. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy a Puno kávé nehézfémek és egyéb káros anyagoktól mentes. A kávécseresznyéket viszonylag igényes átmosási technológiával dolgozzák fel. Egy kilogramm kávé előállításához 130-150 liter víz szükséges. A tartályokat tisztán kell tartani, és a víznek mindig frissnek kell lennie. Az eljárás jutalma nagyon friss ízű kávé gyümölcsös nyomokkal. A betakarítást követően a kávécseresznyéket vízbe öntik, ahol mechanikus úton távolítják el a kávészemeket a húsuktól. Az így kapott kávészemeket tovább fermentálják speciális fermentációs edényekben, körülbelül 36 órán keresztül. A mikroorganizmusok segítségével megszabadulnak a babokon fennmaradt hústól és héjtól. Az utolsó lépés - a szárítás, közvetlen napsütésben vagy szárítóban történik. Mindig ügyelni kell a kávé levegőztetésére, hogy azt ne lepje el penész.
Az ültetvényekről zöld kávét vásárolunk fel, amely még nincs megpörkölve. A pörkölést pörkölőmesterünk végzi, közvetlen azelőtt, mielőtt elküldjük a kávét ügyfeleinknek. Az ízesített kávé esetében a kávészemeket természetes aromával permetezi be, és csak ezután kerül sor a pörkölésre.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

7. 14.
7. 26.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BELGA PRALINÉ szemes kávé

IRISH CREAM szemes kávé
