06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TIRAMISU szemes kávé

Kód: 29
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

A kávé erőssége nem függ a koffein tartalomtól. De a kulináris élmény intenzitása határozottan a minőséghez kapcsolódik. Az aromás kávé készítéséhez mindig magas minőségű szemeket választunk. A pörkölő mester tudása és a természetesen tiszta aroma konkurenciamentes finomságot alkot belőle. Ezúttal tipikusan olasz stílusú desszert formájában.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Tiramisu
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma, Karamell

A kávé íze és habja

A 100% -os ízesített perui arabica nagy örömöt fog Önnek szerezni teljes ízével, könnyed édességével és közepes savasságával. A tiramisu ízesítésű kávé, a mascarpone-ból készült ízletes desszertet, piskóták és tojássárgája kombinációját juttatja eszünkbe, ez a fajta kávé mindig megtalálja a rajongóit. A habja gazdag, puha és rugalmas.

A kávé származása

A perui ültetvény kávé kiváló minőségéről híres. Az Andok lábánál termesztett Typica – fajta kávébokrok nem sok termést hoznak, viszont kivételesen jó minőségűek. A szakmai körökben ökológiailag tiszta kávéról beszélünk. A gazdálkodók nem használnak sem szintetikus műtrágyát, sem kémiai permetező anyagokat. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy a Puno kávé nehézfémek és egyéb káros anyagoktól mentes. A kávécseresznyéket viszonylag igényes átmosási technológiával dolgozzák fel. Egy kilogramm kávé előállításához 130-150 liter víz szükséges. A tartályokat tisztán kell tartani, és a víznek mindig frissnek kell lennie. Az eljárás jutalma nagyon friss ízű kávé gyümölcsös nyomokkal. A betakarítást követően a kávécseresznyéket vízbe öntik, ahol mechanikus úton távolítják el a kávészemeket a húsuktól. Az így kapott kávészemeket tovább fermentálják speciális fermentációs edényekben, körülbelül 36 órán keresztül. A mikroorganizmusok segítségével megszabadulnak a babokon fennmaradt hústól és héjtól. Az utolsó lépés - a szárítás, közvetlen napsütésben vagy szárítóban történik. Mindig ügyelni kell a kávé levegőztetésére, hogy azt ne lepje el penész.

Az ültetvényekről zöld kávét vásárolunk fel, amely még nincs megpörkölve. A pörkölést pörkölőmesterünk végzi, közvetlen azelőtt, mielőtt elküldjük a kávét ügyfeleinknek. Az ízesített kávé esetében a kávészemeket természetes aromával permetezi be, és csak ezután kerül sor a pörkölésre.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

7. 14.

Értékelés: kitűnő
Egyszerűen isteni! Mintha egy finom tiramisu szeletbe harapnék :)

7. 26.

Értékelés: kitűnő
Intenzív tiramisu aroma. Nem csalódtam!

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BELGA PRALINÉ szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BELGA PRALINÉ szemes kávé

Az élet olyan, mint a bonbon... Ne legyen szerény és válassza a legjobbat. A belga praliné a minőségi ültetvény-kávé hullámán örömöt okoz, élénkít és simogat. A száz százalékos arabikát perui csokoládé aromával ízesíteni zseniális ötlet. Értékelni fogja nyugodt reggelinél vagy ünnepi ebéd után. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 669 Ft /1000 g 1 567 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

NUGÁTOS szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

NUGÁTOS szemes kávé

A nyelven szétolvad, az idegeket betakarja és a szívet megmelegíti. Ki? Hát a nugát! A következő ízesített kávé nagy örömöt okoz minden kávéház látogatónak és torkoskodónak is. Akár dzsezvát, french press-t vagy mokka kannát használ az elkészítéshez, mindig lágy mézes-mogyorós-kávés ital lesz a végeredmény. A nugát nagyon tud! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 09. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »