06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

MÁLNÁS SZEMES KÁVÉ

Kód: 1560
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Mi jut az eszébe, ha azt mondjuk nyár? Nekünk a málna illata jut az eszünkbe. Egy málnással benőtt lejtő, a lenyugvó nap, és a kakukk távoli hívása. Most hasonló romantikát válthat ki, csupán azzal, hogy lenyalja a kávés kanalát. Elég, ha egy vízforralót készít elő, a Málnás szemes kávét, és meghívja az Ön számára a legkedvesebb személyeket vendégségbe. Mindezt évszaktól függetlenül megteheti.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Honduras
Fajta
Fajta:
Catuai
Vidék
Vidék:
Marcala
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1500
Íz
Íz:
Málna
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

A kávé íze és habja

A Málnás szemes kávé alapját a Honduras régiójából, Marcalaból származó kávébabok alkotják. Ezek a kávészemek kivételesen közepes savasságúak, és gyengén karamellízűek. A málna természetes aromájával kombinálva a kávé könnyű, friss és elegáns. Mivel 100% Arabica, finom krémmel fogja elkényeztetni a fogyasztóját.

A kávé eredete

A Hondurasból származó kávé egyre inkább előtérbe kerül. A Buena Vida Coffee 2011-ben Közép- Amerika legjobb, és a világ második legjobb mosott kávéjának nevezte. Egy évvel később a Special Coffees Association of America az országot az elit kávégyártók körében üdvözölte. Ezért nem lep meg minket az a tény, hogy nagy a kereslet a hondurasi kávészemek iránt. Továbbá az sem, hogy a pörkölőnk úgy döntött, hogy ízesített, gyönyörűen málna aromájú kávét készít belőlük az ínyenceknek számára.

A hondurasi kávéfák körülbelül 1500 méter tengerszint feletti magasságban nőnek. Általában kistermelők termesztik őket, legfeljebb 2 hektárnyi területen. A kávécseresznyéket átmosási technikával dolgozzák fel, amely annyit jelent, hogy a betakarításukat követően nagy vízzel teli tartályokba öntik, ahol eltávolítják a kávészemektől a bevonatukat. A felszabadult szemeket ezután fermentációs edényekben fermentálják néhány órán, vagy akár napon keresztül. Ennek a módszernek köszönhetően a kávészemek könnyű, gyümölcsös aromát kapnak. Az így előkészített zöld kávészemek csak azután jutnak el a pörkölőnkhöz. Csak a pörkölőnk készségétől, gondosságától és tapasztalatától függ, hogy milyen kávét küld a világba. Mivel a keze mozgékony, és a kávé iránti érzése kifinomult, ezúttal is tökéletesen ízesített kávét készített!

De ez nem volt könnyű folyamat. Az ízesítés igényesebb módját választotta, és tisztán természetes aromás anyagokkal dolgoziott. A legtöbb pörkölővel ellentétben, akik csak a pörkölés után ízesítik a kávét, a mi pörkölőnk még a pörkölés előtt permetezi be a kávészemeket természetes aromával. Az aroma tehát jobban beépül a kávéba, és hosszabb ideig fennmarad. Fontos azonban, hogy fokozott figyelmet fordítsunk a teljes eljárás hőmérsékletére, hosszára és egyéb paramétereire.

Végül említsük meg, hogy a természetes aromás anyagot növényi anyagból nyerik, nem szintetikusan állítják elő. Ezért nem terheli a testet, nem okoz gyomorégést vagy egyéb problémákat.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

2. 15.

Értékelés: kitűnő
Imádom a málnás kávét, nagyon finom.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


TOJÁSLIKŐR szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TOJÁSLIKŐR szemes kávé

Emlékszik, hogyan járt az anyukája tojáslikőrjét iszogatni a hűtőbe? Olyan édes volt, hogy összeragadt tőle a szája. Most torkoskodhat lelkiismeret furdalás nélkül és ráadásul majdnem kalóriamentesen. A kedvenc tojásos konyak ízt fogyassza, mint luxuspontot az ízletes ebéd után. Vagy illatos kávéval kezdje a napot. Ön hozza a döntést, hogy milyen formában fogja fogyasztani az isteni italt. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

15% KEDVEZMÉNY
PÁRIZSI ÉJSZAKA szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PÁRIZSI ÉJSZAKA szemes kávé

Párizs híres a stílusos kávéházairól. Kiránduljon egyet a szerelmesek városába és élvezze minden kortyát a nemesen ízesített kávénak. A francia likőr ízesítés a száz százalékos arabikát érzékivé varázsolja. A romantikus élmények nem váratnak magukra sokáig. Akár az irodában vagy a nyaralóban is átadhatja magát a Párizsi éjszakának.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 109 Ft /1000 g 12 843 Ft /1000 g 1 284 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

SZICÍLIAI NARANCS szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

SZICÍLIAI NARANCS szemes kávé

Minden nap otthonába lehet a forró Szicília tele színnel és élettel. Élvezze az egyedi kávét, lédús vérnarancs árnyalataival, élvezze a csodálatos aromát, és élvezze az ízletes ital energiáját. A szicíliai narancs szemes kávé örömmel szolgálja munka közben sportteljesítmény után vagy könyvet olvasva. Próbálja ki, csak azért is! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »