06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TEJSZÍNES EPER szemes kávé

Kód: 30
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Torkoskodjon a torkos epreken! Létezik vonzóbb kombináció, mint a friss illatos gyümölcs és tejszínhab? Igen, mi megtaláltuk: friss illatos gyümölcs, tejszínhab és száz százalékos arabika Peruból. Az egyik legminőségesebb dél-amerikai kávé saját magában is egyedülálló. És képzelje el eperrel...

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Tejszín, Eper
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

A kávé íze és habja

A kávét már régóta ízesítik eperrel. Kellemes, nagyon frissítő illata és íze tökéletesen illeszkedik a tiszta, teljes testű 100% -os arabica kávéhoz. Alacsony savasságú és természetesen édeskés ízű. Adjunk hozzá pár csepp tejet, így meglágyíthatjuk a kávé ízét.

A kávé származása

Peru számára a kávé a 18. század óta tökéletes jövedelemforrás. A kávétermeléséről 98 százalékban kisgazdálkodók gondoskodnak, akik az ültetvényeikről családjukkal gondoskodnak. A Puno régióból származó kávé a helyi dombokon és a hegyoldalakon növekszik. A hegyoldalakhoz való hozzáférés összetett, ezáltal kizárható az az ipari műtrágyázás és a kémiai permetezés alkalmazása. Ezért az innen származó kávé organikus kávénak tekinthető. A perui kávé népszerűségét emeli az a tény is, hogy ez a kávé arabica-Typica fajtához sorolandó. Kimagaslóan finom íze van. Igaz, hogy alacsonyabb hozamú kávé, ennek ellenére a Typica kávébabja nagyon keresett kávé a világpiacon. A kávébokrok termése vörös, cseresznyére hasonlító gyümölcs, melyet évente több alkalommal szüretelnek attól függően, hogy megérett-e. Peruban a kávé gyümölcsét úgynevezett átmosási technológiával dolgozzák fel. Ezt a technikát csak kiváló minőségű arabica kávék esetében alkalmazzák. Ezért a kávét néha "mosott" vagy "átmosott"-nak is nevezik. A bogyók hámozását a betakarítástól számított 24 órán belül kell elvégezni. Mindez vízben történik – ahol a cseresznyéket speciális préslemezeken keresztül préselik ki a cellulózukból, majd a kávébabokat a vízben (legfeljebb 36 óra) fermentálni hagyják. Végül szárítóban vagy közvetlen napfényen szárítják.

Az átmosási technikával megtisztított kávé gyümölcsös, virág ízű. Ideális, fogyasztásra alkalmas ízesítés nélkül is, de kiváló alapanyagként is szolgál az ízesített kávé elkészítéséhez. A kávébabot, amelyet még zölden vásárolunk fel, nem pörköljük meg, amíg a kávét a megrendelőink meg nem rendelik. A kávé ízesítése közvetlenül a pörkölése előtt történik, amikor a pörkölőmester természetes alapú illóolajokkal permetezi be a kávészemeket. A kávé ízesítésére olcsóbb eljárást egyáltalán nem használunk, mert az nem garantálja az ízesített kávé hosszan tartó aromájának a megőrzését.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

5. 17.

Értékelés: kitűnő
A kávé illata kellemes ! Isteni, nem savanyú :)

4. 30.

Értékelés: kitűnő
Aki vágyakozik egy igazán jó és minőségi kávéra, ne habozzon megvásárolni ezt az epres kávét a tejszín ízével. Ezt a finomságot kár lenne kihagyni!

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 332 Ft /1000 g 14 732 Ft /1000 g 1 473 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

15% KEDVEZMÉNY
GUATEMALA SANTA ROSA LA CABANA – szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

GUATEMALA SANTA ROSA LA CABANA – szemes kávé

Tökéletesen kiegyensúlyozott íz, kiváló feldolgozás. A csészéjébe ékszer közeledik amely  szórakoztatja a tapasztalt hedonistákat és az alkalmi  kóstolókat. A guatemalai termés a La Cabana farmból kitűnő frissességével, amelyben jól megkülönböztethető a csokoládé édessége. Ezért a nagy érdeklődés a baristák között, és ezért soha nem lehet megunni. A különleges kávé a banánfákkal körülvéve  nőtt, a legmagasabb érettségkor betakarított és gondos mosással dolgozták fel.… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 136 Ft /1000 g 14 565 Ft /1000 g 1 457 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

15% KEDVEZMÉNY
FRAPPÉ EPER – instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FRAPPÉ EPER – instant kávé

Tudta, hogy a epret csak a királyi udvarban szolgálták fel? Szerencsére a mai népszerű gyümölcs sokkal megfizethetőbb. Annyira megfizethető, hogy kávében is élvezheti. Fagyasztva szárított mexikói Arabica, természetes eper aromával dúsítva, tökéletes kiindulópont egy frissítő nyári frappéhoz.  De félreértés ne essék, a nyalánkok örömére a forró változata is örömöt hoz a hidegebb napokban. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 814 Ft /1000 g 12 592 Ft /1000 g 1 259 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »