06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

IRISH CREAM - koffeinmentes szemes kávé

Kód: 1751

Biztosan megkóstolta már az ír whiskyből és tejszínből készült sűrű likőrt. Képzelje el, milyen lenne, ha a kávéjába kanalazná. Vagy még, jobb, ha kipróbálja. Az Irish cream szemes kávé hasonló élményt nyújt. Csak koffein és alkohol nélkül. A sofőrök és álmatlanságban szenvedők egyaránt elkészíthetik. És különösen azok, akik szeretik a kellemes ízű, minőségi kávékat. Talán pont Ön.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 625 Ft /1000 g 1 763 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Sul de Minas
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1200 - 1300m
Íz
Íz:
Irish cream
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

Crema és kávé íz

A koffeinmentes Irish cream a népszerű brazil Minas Swiss Water Decaf alapján készült. Íze ezért tagadhatatlan. Nyomokban csokoládét és dióféléket találunk benne, így telt testre és kiegyensúlyozott savtartalomra számíthatunk. Néhány csepp természetes ír krémaroma hozzáadásával a kávé az ír likőr és az édes tejszín extra ízét kapja.

A kávé eredete

A szakértők egyértelműen nyilatkoznak a brazil kávéról. Kiváló minőségű, vonzó ízű és könnyen hozzáférhető. Nem csoda, hiszen Brazília a világ legnagyobb kávétermelője, az ültetvények közel 30 000 négyzetkilométernyi területet foglalnak el. Leggyakrabban Paraná, São Paulo és Minas Gerais délkeleti régióiban fordulnak elő. Ez utóbbi helyről származik a koffeinmentes Irish cream lévő kávébab.
A Sul de Minas dombos, enyhe éghajlatú és elegendő csapadékkal rendelkező terület, amely kiváló termesztési feltételeket biztosít a kávéfák számára. Az ottani gazdaságok több mint felét 10-150 hektáron gazdálkodó kisgazdák vezetik. Ezt több generáció óta teszik, a készségeket családon belül továbbadják és folyamatosan fejlesztik. Ennek eredményeként kávéjuk minősége és mennyisége az elmúlt években jelentősen nőtt.

A szüret Sul de Minasban júniustól szeptemberig tart. A kávéfa (Coffea arabica) termését gyakran kézzel szedik. Nagy ponyvákat is használnak, amelyeket a bokrok alá terítenek, hogy az összes kávébogyót - beleértve azokat is, amelyek leszedéskor a földre hullanak - teljes mértékben ki tudják használni. A kávét mosással dolgozzák fel. A vörös cseresznyét vízbe öntik, és törőlemezek segítségével eltávolítják a felső héjat. Ezután erjesztő tartályokba szállítják, ahol a termést erjesztik. A fellazított zöld szemeket általában közvetlen napfényben szárítják.

A kávé koffeinmentesítése meglehetősen nehéz és költséges folyamat. A babot forró, folyamatosan folyó vízbe kell meríteni, amely fokozatosan kioldja az alkaloidot. Ezt egy aktív szénszűrő rendszer fogja fel. A körülbelül 10 órás folyamat végén a kávé kevesebb mint 0,1 százalék koffeint tartalmaz, és kiváló aromájú. A tanúsított Swiss Water eljárás nem használ káros anyagokat, és kíméli mind a kávé egyedi ízét, mind a környezetet.

Csak ezután következik a kávé pörkölése és ízesítése. Pörkölőnk nagyon kíméletesen és óvatosan dolgozik a természetes aromával. Az aromás anyagokat tartalmazó vivőolajat közvetlenül a pörkölés előtt permetezik a zöld kávébabokra. Ennek eredményeként jól fejti ki hatását, és sokáig megmarad a kávéban.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 324 Ft /1000 g 1 732 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

HONDURAS SHG BIO SWISS WATER DECAF – szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

HONDURAS SHG BIO SWISS WATER DECAF – szemes kávé

Az ültetvényes koffeinmentes kávé mindenkinek kielégíti az igényeit. kávét. A népszerű stimuláns nélkül is annyit élvezhet, amennyit csak akar. Garantáltan bio minőségű, nagyszerű, mély ízű. A Honduras SHG esetében édes csokoládé és karamell jegyei várják Önt, amelyeket a piros ribizli frissessége egyensúlyoz ki. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 890 Ft /1000 g 2 189 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

 COOKIES - koffeinmentes szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

COOKIES - koffeinmentes szemes kávé

Koffeinmentes, de keksszel. Ez a kekszes arabica mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a kávé, a tej, a csokoládé és a vanília kombinációját. A brazil koffeinmentes babok testesek, kiegyensúlyozottak és lágyak, enyhe dió- és csokoládéillattal. Pörkölés előtt a pörkölő természetes aromájú vivőolajjal permetezte be őket, ami a ropogós csokoládés sütemények extra jegyeit adta nekik. Kóstolja meg! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 625 Ft /1000 g 1 763 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »