

IRISH CREAM - koffeinmentes szemes kávé
Biztosan megkóstolta már az ír whiskyből és tejszínből készült sűrű likőrt. Képzelje el, milyen lenne, ha a kávéjába kanalazná. Vagy még, jobb, ha kipróbálja. Az Irish cream szemes kávé hasonló élményt nyújt. Csak koffein és alkohol nélkül. A sofőrök és álmatlanságban szenvedők egyaránt elkészíthetik. És különösen azok, akik szeretik a kellemes ízű, minőségi kávékat. Talán pont Ön.
Összetétel
Arabica 100%, Természetes aromaCrema és kávé íz
A koffeinmentes Irish cream a népszerű brazil Minas Swiss Water Decaf alapján készült. Íze ezért tagadhatatlan. Nyomokban csokoládét és dióféléket találunk benne, így telt testre és kiegyensúlyozott savtartalomra számíthatunk. Néhány csepp természetes ír krémaroma hozzáadásával a kávé az ír likőr és az édes tejszín extra ízét kapja.
A kávé eredete
A szakértők egyértelműen nyilatkoznak a brazil kávéról. Kiváló minőségű, vonzó ízű és könnyen hozzáférhető. Nem csoda, hiszen Brazília a világ legnagyobb kávétermelője, az ültetvények közel 30 000 négyzetkilométernyi területet foglalnak el. Leggyakrabban Paraná, São Paulo és Minas Gerais délkeleti régióiban fordulnak elő. Ez utóbbi helyről származik a koffeinmentes Irish cream lévő kávébab.
A Sul de Minas dombos, enyhe éghajlatú és elegendő csapadékkal rendelkező terület, amely kiváló termesztési feltételeket biztosít a kávéfák számára. Az ottani gazdaságok több mint felét 10-150 hektáron gazdálkodó kisgazdák vezetik. Ezt több generáció óta teszik, a készségeket családon belül továbbadják és folyamatosan fejlesztik. Ennek eredményeként kávéjuk minősége és mennyisége az elmúlt években jelentősen nőtt.
A szüret Sul de Minasban júniustól szeptemberig tart. A kávéfa (Coffea arabica) termését gyakran kézzel szedik. Nagy ponyvákat is használnak, amelyeket a bokrok alá terítenek, hogy az összes kávébogyót - beleértve azokat is, amelyek leszedéskor a földre hullanak - teljes mértékben ki tudják használni. A kávét mosással dolgozzák fel. A vörös cseresznyét vízbe öntik, és törőlemezek segítségével eltávolítják a felső héjat. Ezután erjesztő tartályokba szállítják, ahol a termést erjesztik. A fellazított zöld szemeket általában közvetlen napfényben szárítják.
A kávé koffeinmentesítése meglehetősen nehéz és költséges folyamat. A babot forró, folyamatosan folyó vízbe kell meríteni, amely fokozatosan kioldja az alkaloidot. Ezt egy aktív szénszűrő rendszer fogja fel. A körülbelül 10 órás folyamat végén a kávé kevesebb mint 0,1 százalék koffeint tartalmaz, és kiváló aromájú. A tanúsított Swiss Water eljárás nem használ káros anyagokat, és kíméli mind a kávé egyedi ízét, mind a környezetet.
Csak ezután következik a kávé pörkölése és ízesítése. Pörkölőnk nagyon kíméletesen és óvatosan dolgozik a természetes aromával. Az aromás anyagokat tartalmazó vivőolajat közvetlenül a pörkölés előtt permetezik a zöld kávébabokra. Ennek eredményeként jól fejti ki hatását, és sokáig megmarad a kávéban.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES

COLUMBIA EXCELSO SWISS WATER DECAFE - koffeinmentes szemes kávé
