

Fehér csokoládé liofizált málnával
A málna minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt alkotnak. Készítsen italt málnás fehércsokoládéval, süssön málnás-csokoládés darabkákkal teli muffint, vagy egyszerűen csak élvezze a teljesen finom, édes-savanykás kockákat.
Összetétel
Cukor, Szárított tej, Kakaó vaj, Liofizált málna 3%, Szárított sovány tejpor, Szója lecitin, Természetes aromaA CSOKOLÁDÉ ÍZE
A fehér csokoládé liofizált málnával igazán ellenállhatatlan. Ez a finomság a minőségi kakaót fagyasztva szárított málnával kombinálja, amely friss és gyümölcsös ízt kölcsönöz a csokoládénak. A fehér csokoládé 20% kakaóvajon alapul, ami gazdag, krémes textúrát ad a csokoládénak.
A kockákból készíthet málnás italt, vagy hozzáadhatja őket muffinokhoz, süteményekhez és más édes ételekhez. Kicsi és praktikus formájuknak köszönhetően könnyen használhatóak különféle kulináris remekművek készítésekor és díszítésekor.
A CSOKOLÁDÉ EREDETE
A liofizált málnával készült fehér csokoládé egy precíz, több lépésből álló folyamat eredménye. Mielőtt rátérnénk a csokoládé és a málna tényleges kombinálására, nézzük meg a fehér csokoládé elkészítését. Ez eltér a hagyományos étcsokoládé készítésének folyamatától.
Először is, a kakaóbabot a Közép- és Dél-Amerikában, valamint Afrikában található ültetvényeken termesztett kakaófákról kell kinyerni. Ezeket a babokat gondosan betakarítják, erjesztik és szárítják. Ezt követi a pörkölési folyamat, amely felszabadítja a kakaóbab természetes ízét és aromáját. A pörkölt babokat ezután őrlik, hogy kakaóvajat és kakaót tartalmazó kakaómassza keletkezzen.
A fehér csokoládé kizárólag kakaóvajból készül. Tejporral és cukorral kell összekeverni. A pontos mennyiséget gondosan szabályozzák, hogy elérjék a fehér csokoládé kívánt édes és krémes ízét. A keverés után következik a konsolás, amelyben a csokoládékeveréket több órán keresztül melegítik és kevergetik. A cél a sima és finom csokoládé állag elérése, miközben segít a keserűség eltávolításában és a gazdag aroma kialakításában.
Most pedig térjünk rá a fehér csokoládé és a liofizált málna tényleges kombinációjára. A liofizálás egy fagyasztva szárítási eljárás, amelyet a gyümölcs érzékszervi tulajdonságainak, valamint a vitaminok és ásványi anyagok megőrzésére használnak. A fagyasztva szárítás során a gyümölcs folyadékja szublimáció útján közvetlenül folyékony állapotból gáz halmazállapotba kerül. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy a fagyasztva szárított málnát fehér csokoládéhoz adja, és máris megszületik az édesség, a savanyúság és a lágyság tökéletes kombinációja.
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládékockákat forró tejben (tehéntej, szója, mák, mandula...) felolvaszthatja, belekeverheti zabkásába vagy desszertekben használhatja.










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2181 kJ/521 kcal |
Zsírok: | 26.8 |
ebből telített zsírok: | 16 |
Szénhidrátok: | 62.7 |
ebből cukrok: | 60.2 |
Fehérjék: | 7.2 |
Rost: | 0.1 |
Só: | 0.1 |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

Fehér csokoládé liofizált áfonyával

Fehér csokoládé liofizált maracujával
