

Fehér csokoládé liofizált áfonyával
Készítsen italt, készítsen pralinét, keverje a krémhez. Minden esetben, és rengeteg más esetben, nagyszerű felhasználási módot talál ennek a finomságnak. Természetesen a fehér csokoládé liofizált áfonyadarabokkal gyors nassolnivalónak is alkalmas. Teljesen fantasztikus íze van.
Összetétel
Cukor, Szárított tej, Kakaó vaj, Liofizált áfonya 4%, Szárított sovány tejpor, Szója lecitin, Természetes aromaA CSOKOLÁDÉ ÍZE
A fehér csokoládé liofizált áfonyával egyesíti a kiváló minőségű kakaó (20% kakaóvaj) és a fagyasztva szárított áfonya ízét. Az eredmény egy igazán vonzó termék, amely italok és különböző cukrászati termékek készítéséhez használható.
A CSOKOLÁDÉ EREDETE
Ha érdekli a fagyasztva szárított áfonyás fehér csokoládé eredete, Közép- és Dél-Amerika, valamint Afrika ültetvényein kell keresnie. Innen származik a kakaóbab, amelyből a kakaópor és a kakaóvaj készült. De hogyan lehetséges, hogy a barna kakaóból fehér csokoládé lesz?
Ezeket a kakaóbabokat pörköléssel, őrléssel és préseléssel járó összetett folyamat során kakaóvá és kakaóvajjá kell feldolgozni. Ez a fehér csokoládé alapja - "csak" tejport és cukrot kell hozzáadni a megfelelő arányban.
Miközben megpróbáljuk egyszerű kifejezésekkel leírni az összetett folyamatokat, magyarázzuk el a liofilizálás fogalmát is. Ez a fagyasztva szárítás, amelynek során a folyadékok (például az élelmiszerekből) szublimálódnak, nem pedig elpárolognak. A nedves anyagot egy tartályba kell helyezni, -20 és -50 Celsius-fok közötti hőmérsékleten lefagyasztani, és a légnyomást csökkenteni. Ezután a tartályban lévő környezetet eléggé felmelegítik ahhoz, hogy az anyagban lévő víz szublimálódjon. Az egész folyamat több órát vesz igénybe. A gyümölcsök esetében az eredmény egy olyan szárított termék, amelynek színe, íze, aromája és állaga megegyezik az eredetivel. Ez a fagyasztva szárított élelmiszerek legnagyobb előnye, hogy nem veszítenek érzékszervi tulajdonságaikból.
Hogy mihez illik a fehér csokoládé és a fagyasztva szárított áfonya, azt nem kell mondanunk. Először is, finom reggeli vagy uzsonnaital készíthető belőle (meleg tejben elkeverve). A csokoládékockákat desszertekben, müzlikben, krémekben, süteményekben, muffinokban és így tovább is használhatod. Hamarosan magad is rá fogsz jönni, hogy milyen formában szereted a legjobban.
A csokoládékockákat forró tejben (tehéntej, szója, mák, mandula...) felolvaszthatja, belekeverheti zabkásába vagy desszertekben használhatja.
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládékockákat forró tejben (tehéntej, szója, mák, mandula...) felolvaszthatja, belekeverheti zabkásába vagy desszertekben használhatja.















Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2121 kJ/507 kcal |
Zsírok: | 26.8 |
ebből telített zsírok: | 16 |
Szénhidrátok: | 60.2 |
ebből cukrok: | 59.7 |
Fehérjék: | 7.1 |
Rost: | 0.1 |
Só: | 0.25 |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

Fehér csokoládé liofizált maracujával

Fehér csokoládé liofizált málnával
