06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSE 34%

Kód: 1711

A fehér csokoládé mindig hamar eltünik. Különösen, ha természetes vaníliát tartalmaz teljes tejjel, és különösen, ha minőségi ghánai kakaóval készült. Ez a csokoládés lencse pontosan ilyen. Van, aki séta közben majszolja, mások zabkásába dobják, vagy desszertet készítenek belőle. Válassza ki, mit szeret a legjobban, a minőségi fehér csokoládé nem fog csalódást okozni.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 108 Ft /1000 g 1 111 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 06. 01.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ghána
Íz
Íz:
Vanília, Tejes csokoládé

Összetétel

Kakaó vaj 34%, Cukor, Szárított félzsíros tej, Szárított sovány tejpor, Szója lecitin, Természetes vanília kivonat

Íz

Fehér csokoládé lencse 34% gyönyörű, édes és tejes íze van, amelyben egyértelműen felismerhető az illatos vanília.

Eredet

Ghána nem újonc a kakaótermelők között. Ez a fő mezőgazdasági exportcikke, és Elefántcsontpart után a második legnagyobb kakaóexportőr a világon. Az első kakaófákat (Theobroma cacao) állítólag 1879-ben ültette Tetteh Quarshie földműves. A magokat egy egyenlítői-guineai expedícióról hozta haza, és elültette őket az Accra melletti Mampong körzet talajába.
A jelenlegi ghánai ültetvények nem nagyobbak három hektárnál, a földművesek pedig elhanyagolt infrastruktúrával, munkaerőhiánnyal és egyéb nehézségekkel szembesültek (és gyakran még mindig szembesülnek). A helyi kormányzat már régóta próbálkozik - több-kevesebb sikerrel - a kakaótermesztés szerkezetátalakításával, az öreg fák újakkal való helyettesítésével, az utak korszerűsítésével, a tápvezetékek építésével, a szárazság és a műtrágya termésre gyakorolt hatásának kutatásával... Ezeknek az intézkedéseknek az eredménye már kezd megmutatkozni a minőségi ghánai kakaó növekvő termelésében.

Hosszú időbe telik azonban, mire a kakaóbabból csokoládélencse lesz. A folyamat leegyszerűsítése érdekében a kakaóbab betakarítása és a magvaknak a pépből való nehézkes "kivonása" kezdetben meglehetősen nehézkes. Ezután következik a kakaóbab erjesztése, majd a szárítás. A termést a feldolgozóüzembe szállítják, ahol a babot pörkölik és őrlik. A nyersanyagot összetett eljárással tovább feldolgozzák, hogy tiszta kakaót és kakaóvajat állítsanak elő. A két alapanyagot különböző arányban keverik össze, például tejport, természetes vaníliakivonatot, cukrot stb. hozzáadva. A keveréket ezután temperálni kell, lehűteni, újra felmelegíteni, újra felmelegíteni... amíg el nem éri a kívánt paramétereket.
A minőségi csokoládé nemcsak finom, hanem antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag. Csak a tejre, kakaóra és vanillinre allergiásoknak kell óvatosnak lenniük a fogyasztásával.

A csokoládélencsét 12-20 ̊C hőmérsékleten ajánlott tárolni.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencse "csak úgy" fogyasztható, de forró tejben megolvasztva vagy különböző desszertekben, fondükben is nagyszerű ízű.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2443 kj / 587 kcal
Zsírok: 40 g
ebből telített zsírok: 24 g
Szénhidrátok: 48 g
ebből cukrok: 48 g
Fehérjék: 8,4 g
Só: 0,31 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%

Az indonéz Szumátra-sziget nemcsak nagyszerű kávét küld a világba, hanem csodálatos kakaót is. Épp ezekből készülnek a csokoládélencsék, amelyek kakaó tömege 72%. Ha igazán teljes, csokoládés, kellemesen keserű ízre vágyik, akkor Szumátra eme kincsét fel kell vennie a Must have listájára. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 385 Ft /1000 g 938 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 06. 01.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé

Vörös rózsa, vörösbor és vörös csokoládé. Egy újdonság, ami után nagy a kereslet, tetszeni fog önnek is. A csodálatos megjelenésű és kifinomult ízű csokoládé lencsék meghódítsák a világot. Az úgynevezett rubin csokoládé ugyanakkor édes és gyümölcsös. A színe mögött csak vörös kakaóbab van. Az ecuadori specialitás teljesen új típusú csokoládét eredményez. Kóstolja meg! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 200 Ft /1000 g 1 620 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 06. 01.

 CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL

A statisztikák szerint minden ember a bolygón évente több mint fél kilót csokoládét kap. A szokásos módon a svájciak és a belgák élvezik a legtöbbet. Csokoládé praliné, chips, krémek, nyalókák vagy töltött cukorkák a világ minden tájáról nevet kapnak. Hány csokoholik élvezi a friss ízkombinációt, nem olyan nyilvánvaló. Nagyon biztos azonban, hogy hamarosan csatlakozik hozzájuk. Csak kóstolja meg a tejcsokoládét sózott karamellel, és csapdába esik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 323 Ft /1000 g 1 232 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 06. 01.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »