06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Kód: 1527
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Ki nem szeretné a nektarint, csokoládét és mandulát egy kis csészébe? Különösen akkor, ha hosszú ideig kellemes az érzékekeinknek. A Delikát tandemt a brazil és guatemalai arabicaból készítettük, amelyet gyönyörűen egészít ki a mosott indiai robusta. Az eszpresszó csodálatos ízét tekintve keressük meg az egyes kávék és pörkölő természetes tulajdonságait. Mindegyikkel külön-külön foglalkoztak és pontosan úgy, ahogy szükség volt rá. A kifinomult íz ideális a pihenésre.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 876 Ft /1000 g 1 788 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Íz
Íz:
Keserű csokoládé, Mandula
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 85%, Robusta 15%

KRÉM ÉS KÁVÉ ÍZ

Az eszpresszó szemes kávé Delikát tandem nyugtató, könnyű és gyengéd. Az egyes összetevők pontos hangolásának köszönhetően gyümölcsös íz várja Önt, amelyben könnyen felfedezheti a nektarin édességét. Ezután az ét csokoládé gyengéd feljegyzése alakul ki, amelyet pörkölt mandula követ. A nyomuk hosszú - hosszú ideig marad a szájában. A kiegyensúlyozott savasság és keserűség, beleértve egy rendkívül hosszú aftertaste, szokatlan, finom élményt biztosít. Ez az eszpresszó keverék tökéletes minden típusú kávéhoz.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Ízében fontos szerepet játszik hogyan és hol termesztették a szüretelték és milyen körülmények között szállították a kávét. A következő döntő pillanat előtt ki választott Arabica és Robusta a pörkölőben kapja. És itt kezdjük a delikát tandem eszpresszó részletes ismertetésével. Pörkölőnk szinte a fő szerepet játszik. Ügyesség, lelkesedés és játékosság nélkül ezt jó értelemben véve, alkimisták nem tudja megtenni. Ezenkívül az eszpresszókeverékek esetében rendkívüli találékonyságra és sokéves tapasztalatra van szükség.

Mi olyan bonyolult az eszpresszó keverék elkészítésében? Úgy döntöttünk, hogy az egyes összetevők egyediségére alapozzuk, amelynek azonban a kapott összetételben következetesnek kell lennie. Minden egyes egyedi kávé (egy prémium prémium Arabica vagy Robusta) különleges pörkölési hőmérsékletet, pörkölési időt és levegő áramlási sebességet igényel a pörkölőben. Ezért mindig külön pörköljük a fajtákat egy adott pörkölési profilhoz. Eddig a kávé pörkölése egyetlen fajként bemutatva teljesen világos.

Az eszpresszó keverékben azonban minden ízt be kell hangolni, hogy az összetétel ne tűnjön szögletesnek, keserűnek, száraznak vagy savanyúnak. A pörkölőnek tehát a sajátos ízre és aromára kell összpontosítania, úgy, hogy a pörköléssel néhány tónust kiemel a többit elnyomja. Ezért a keverékben lévő szemek világosabb és sötétebbek is. És ezért voltunk képesek az össze keverésükkel egy finom, delikát és kiegyensúlyozott eszpresszót elkészíteni.
Pörkölésünk hasonlít az egyre népszerűbb „skandináv stílusra”, amely a lassú és hosszabb pörkölésre épül. Ennek eredményeként a kávé lehet szükségtelenül savas. A legismertebb módszerek között szerepel az „olasz pörkölés” jellegzetes sötét szemű színű és gyakran keserű ízű. Hozzá sem hasonlítunk az eszpresszó készítésében.

Az eszpresszó Delikát tandem önmagában pörkölt kávéból készül, így az így kapott ízösszetétel édes, gyümölcsös és csokoládés mandula benyomást kelt. Ebből sokféleképpen készíthet kávét. Klasszikusan alkalmas automatikus és karos kávéfőzőkhöz, de a finom íz-árnyalatok nagyszerűek, ha szűrőn, bialettben,vákuumban vagy hasonlóban használják. A legtöbb „olasz” vagy „skandináv” pörkölt keverék nem tesz lehetővé ilyen élményt és széles alkalmazási lehetőségeket.

Ahogyan külön figyelmet fordítunk a pörkölésre, ügyelünk arra is, hogy egyedi kávékat válasszunk erre az espresso keverékre. Ahhoz, hogy teljes körű legyen az információ röviden ismertetjük azokat.

A Brazil arabica világszerte kiváló névvel rendelkezik. A kávéfák ültetvényeit főként kis gazdák gondozzák, gyakran a hegyekben. A vulkáni alapkőzetnek, a napfénynek és a nedvességnek köszönhetően szó szerint bársonyos kávét állítanak elő. Az íze finom, édes, gyümölcsös gyakran csokoládés vagy diós.
Guatemala az egyik legnagyobb gyártója a minőségi arabicának. A kis ültetvényeket elsősorban az ország délnyugati részén, egy barlangokkal, folyókkal összefonódott, erdőkkel borított dombos tájban találják. Az arabica ízét befolyásolják a gyakori esők és a tiszta természet, a kávébab gondos betakarítása és feldolgozása. A guatemalai szemes kávé teljes ízt, alacsony savtartalmat és kellemes gyümölcsösséget ad az italnak.

Az indiai mosott robustát fantasztikusan teljes, sűrű íz jellemzi, amely még a csokoládé pudingra is emlékeztet. A kávéfákat árnyékban, alacsonyabb magasságban termesztik, fűszer- és gyümölcskertek veszik körül, amelyek aromája elkerülhetetlenül tükröződik a szemes kávéban.

Összetétel

Brazília Dolce Diamantina
Guatemala Santa Rosa
India Robusta Parchment AB

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

12. 20.

Értékelés: kitűnő
Nagyszerű! Kellemes habja van, amely sokáig tart. Jobban érzem az étcsokoládé illatát, mint a mandulaét. Tényleg nagyon jó, érdemes kipróbálni.

7. 1.

Értékelés: kitűnő
Kiváló kávé,eddig a legjobb, amit eddig ittam, legalábbis az én ízlésemnek.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

A kenyai, indonéz és indiai kávé tökéletesen kiegyensúlyozott aránya garantálja a tökéletesen finom eszpresszót. Mindegyik fajtát külön-külön és eltérő mértékben pörköljük. Első pillantásra felismerheti a világosabb és sötétebb szemeket, és első ízleléskor azonosítja a kellemes könnyedséget és édességet. A magasabb koffeintartalomnak, az alma és az ét csokoládé ízének köszönhetően ez az eszpresszó alkalmas minden nap kezdetére. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 512 Ft /1000 g 1 851 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

FRISSÍTŐ KVARTETT -  eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a pihenő napjain értékelni fogja az eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban megtalálható a… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 532 Ft /1000 g 1 453 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »