

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
A kenyai, indonéz és indiai kávé tökéletesen kiegyensúlyozott aránya garantálja a tökéletesen finom eszpresszót. Mindegyik fajtát külön-külön és eltérő mértékben pörköljük. Első pillantásra felismerheti a világosabb és sötétebb szemeket, és első ízleléskor azonosítja a kellemes könnyedséget és édességet. A magasabb koffeintartalomnak, az alma és az ét csokoládé ízének köszönhetően ez az eszpresszó alkalmas minden nap kezdetére.
Összetétel
Arabica 80%, Robusta 20%KRÉM ÉS KÁVÉ ÍZ
Az erős hármas eszpresszó szemes kávé pontosan az, amire szüksége van tevékenységeihez. Intenzív, kiegyensúlyozott és ízben gazdag. Az első kortyban zöld almát fedez fel, amely felfrissíti Önt, majd fűszeres, rusztikus aroma követi, amely megnyugtatja a gyümölcs frissességét, és az összetétel sötét csokoládéval egészül ki. Hosszú ideig marad a szájban. Egy jó, sima test minden kávé kedvelőt elbűvöl. Ez az eszpresszó keverék kiválóan alkalmas cappuccino vagy latte macchiato készítésére.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
Mielőtt eljutnánk az egyes kávéfajtákhoz, amelyekből készült az Erős hármas eszpresszó szemes kávé, képzelje el, hogyan pörköltük meg őket. A zöld kávébab feldolgozásának ez az egyedülálló megközelítése elengedhetetlen a keverék összetételéhez.
A pörkölést úgy kell értelmezni, mint a kávéval folytatott kommunikációt, megismerjük annak természetét és kiemeljük szépségét. Minden kávénak megvan a saját pörkölési profilja. Ennek az ideálisnak az eléréséhez egy speciális hőmérsékletre és pörkölési időre van szüksége. Az eszpresszó keverékekhez szánt pörkölt kávé tekintetében szem előtt kell tartani az íz összetételének általános hangját. Tehát nem szokatlan, hogy ugyanazt a prémium arabicákat, amelyeket önmagukban fogyasztunk, kissé másképp pörkölünk, mint amikor az eszpresszó keverék része lesz.
Úgy gondolja bonyolult? Az egyedi pörkölési megközelítés megértése betekintést nyújt az eszpresszó keverékek többségébe. Az automatikus vagy kávéfőzőkben való gyors felhasználás céljából az "olasz eszpresszó" mindenféle fajtája együtt pörkölt, nagyon sötétre. Könnyen megtörténik, hogy a szemeket többnyire túlpörkölik, és a kapott ital lapos vagy keserű. A világba megjelent a „skandináv módszer” (lassú, hosszabb pörkölés), amely megközelíti a filozófiánkat, de savanyú ízt kaphat a keverék. És ez határozottan nem a szándékunk.
Az erős hármas eszpresszó szemes kávé esetében gondoskodunk arról, hogy pontosan olyan pörkölést végezzünk, amelyen az egyes típusú kávé természetes érzékszervi jellemzői a legjobban tükröződnek. Nem meglepő, hogy az így pörkölt eszpresszó a gyümölcs- és virágárnyalatú aromákban remekül kiváló. Ez egyaránt alkalmas automatikus kávéfőzőben elkészített kávéra, valamint filters, bialetti vagy vákuumban elkészített italokra.
Az erős hármas eszpresszó szemes kávé két kiválasztott arabicából és egy robustából áll.
A kenyai arabica jellegzetes aromája, kellemes savassága, bársonyos lágysága és bogyós gyümölcs árnyalatai vannak. Nyeri híres régiójából származik, ahol a kávéfák termesztését elsősorban a kistermelők végzik. A vörös kávébogyókat folyamatosan, a legmagasabb érési állapotban betakarítják, és úgynevezett nedves módszerrel vagy mosással dolgozzák fel.
Az indonéziai arabicát általában kiegyensúlyozott, kellemes csokoládésnak és friss gyümölcsösnek írják le. Az ebben az eszpresszóban használt sorozatot Toraja hegyvidéki területét borított apró kávéültetvényekkel. A kávéfák gyümölcsét mossák, és a zöld kávébabot közvetlen napfény alatt szárítják.
Annak érdekében, hogy az Erős hármas valóban erős legyen, különlegesen pörköltük az indiai robustát is. Magas koffeintartalma mellett jellegzetes csokoládés földes íze is van. Kerala-ban, Északkelet-Indiában nőtt fel, ültetvényen, amelyet gyümölcsfák és fűszerkertek vettek körül. A munkások mosással feldolgozták a kávébogyókat. Az indiai Robusta az egész világon híres. Eszpresszó keverékünkben a csodálatos íz mellett egy összetartó, vastag krémről is gondoskodik.
Összetétel
Java Jampit A / WP-1X
Kenya AA
India Robusta Parchment AB
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

6. 24.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 szemes kávé

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
