06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Kód: 1526
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A kenyai, indonéz és indiai kávé tökéletesen kiegyensúlyozott aránya garantálja a tökéletesen finom eszpresszót. Mindegyik fajtát külön-külön és eltérő mértékben pörköljük. Első pillantásra felismerheti a világosabb és sötétebb szemeket, és első ízleléskor azonosítja a kellemes könnyedséget és édességet. A magasabb koffeintartalomnak, az alma és az ét csokoládé ízének köszönhetően ez az eszpresszó alkalmas minden nap kezdetére.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 512 Ft /1000 g 1 851 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 80%, Robusta 20%

KRÉM ÉS KÁVÉ ÍZ

Az erős hármas eszpresszó szemes kávé pontosan az, amire szüksége van tevékenységeihez. Intenzív, kiegyensúlyozott és ízben gazdag. Az első kortyban zöld almát fedez fel, amely felfrissíti Önt, majd fűszeres, rusztikus aroma követi, amely megnyugtatja a gyümölcs frissességét, és az összetétel sötét csokoládéval egészül ki. Hosszú ideig marad a szájban. Egy jó, sima test minden kávé kedvelőt elbűvöl. Ez az eszpresszó keverék kiválóan alkalmas cappuccino vagy latte macchiato készítésére.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Mielőtt eljutnánk az egyes kávéfajtákhoz, amelyekből készült az Erős hármas eszpresszó szemes kávé, képzelje el, hogyan pörköltük meg őket. A zöld kávébab feldolgozásának ez az egyedülálló megközelítése elengedhetetlen a keverék összetételéhez.

A pörkölést úgy kell értelmezni, mint a kávéval folytatott kommunikációt, megismerjük annak természetét és kiemeljük szépségét. Minden kávénak megvan a saját pörkölési profilja. Ennek az ideálisnak az eléréséhez egy speciális hőmérsékletre és pörkölési időre van szüksége. Az eszpresszó keverékekhez szánt pörkölt kávé tekintetében szem előtt kell tartani az íz összetételének általános hangját. Tehát nem szokatlan, hogy ugyanazt a prémium arabicákat, amelyeket önmagukban fogyasztunk, kissé másképp pörkölünk, mint amikor az eszpresszó keverék része lesz.

Úgy gondolja bonyolult? Az egyedi pörkölési megközelítés megértése betekintést nyújt az eszpresszó keverékek többségébe. Az automatikus vagy kávéfőzőkben való gyors felhasználás céljából az "olasz eszpresszó" mindenféle fajtája együtt pörkölt, nagyon sötétre. Könnyen megtörténik, hogy a szemeket többnyire túlpörkölik, és a kapott ital lapos vagy keserű. A világba megjelent a „skandináv módszer” (lassú, hosszabb pörkölés), amely megközelíti a filozófiánkat, de savanyú ízt kaphat a keverék. És ez határozottan nem a szándékunk.

Az erős hármas eszpresszó szemes kávé esetében gondoskodunk arról, hogy pontosan olyan pörkölést végezzünk, amelyen az egyes típusú kávé természetes érzékszervi jellemzői a legjobban tükröződnek. Nem meglepő, hogy az így pörkölt eszpresszó a gyümölcs- és virágárnyalatú aromákban remekül kiváló. Ez egyaránt alkalmas automatikus kávéfőzőben elkészített kávéra, valamint filters, bialetti vagy vákuumban elkészített italokra.
Az erős hármas eszpresszó szemes kávé két kiválasztott arabicából és egy robustából áll.

A kenyai arabica jellegzetes aromája, kellemes savassága, bársonyos lágysága és bogyós gyümölcs árnyalatai vannak. Nyeri híres régiójából származik, ahol a kávéfák termesztését elsősorban a kistermelők végzik. A vörös kávébogyókat folyamatosan, a legmagasabb érési állapotban betakarítják, és úgynevezett nedves módszerrel vagy mosással dolgozzák fel.
Az indonéziai arabicát általában kiegyensúlyozott, kellemes csokoládésnak és friss gyümölcsösnek írják le. Az ebben az eszpresszóban használt sorozatot Toraja hegyvidéki területét borított apró kávéültetvényekkel. A kávéfák gyümölcsét mossák, és a zöld kávébabot közvetlen napfény alatt szárítják.
Annak érdekében, hogy az Erős hármas valóban erős legyen, különlegesen pörköltük az indiai robustát is. Magas koffeintartalma mellett jellegzetes csokoládés földes íze is van. Kerala-ban, Északkelet-Indiában nőtt fel, ültetvényen, amelyet gyümölcsfák és fűszerkertek vettek körül. A munkások mosással feldolgozták a kávébogyókat. Az indiai Robusta az egész világon híres. Eszpresszó keverékünkben a csodálatos íz mellett egy összetartó, vastag krémről is gondoskodik.

Összetétel

Java Jampit A / WP-1X
Kenya AA
India Robusta Parchment AB

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica
Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

6. 24.

Értékelés: kitűnő
Abszolút nagyszerű kombináció, kiegyensúlyozott íz.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 047 Ft /1000 g 11 940 Ft /1000 g 1 194 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 117 Ft /1000 g 1 512 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Ki nem szeretné a nektarint, csokoládét és mandulát egy kis csészébe? Különösen akkor, ha hosszú ideig kellemes az érzékekeinknek. A Delikát tandemt a brazil és guatemalai arabicaból készítettük, amelyet gyönyörűen egészít ki a mosott indiai robusta. Az eszpresszó csodálatos ízét tekintve keressük meg az egyes kávék és pörkölő természetes tulajdonságait. Mindegyikkel külön-külön foglalkoztak és pontosan úgy, ahogy szükség volt rá. A kifinomult íz ideális a pihenésre. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 876 Ft /1000 g 1 788 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »