

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a kikapcsoló napjain értékelni fogja a eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban megtalálható a karamell, a citrusfélék, a diófélék és a tejcsokoládé íze.
Összetétel
Arabica 100%KRÉM ÉS A KÁVÉ ÍZE
A Frissítő kvartett eszpresszó szemes kávé a világ legnépszerűbb ültetvényeinek minőségi arabicáira épül. Keverékük kézzelfogható dió ízű, karamell és tejcsokoládé hangokkal. A jó testet felismerhető, finom citrusfélék frissessége koronázza. Végül ízléses keserűséget kap, amely hosszú ideig fennáll a szájban. Ebből az eszpresszó keverékből nem csak a karos és automatikus kávéfőzőkben készíthet kávét, hanem filteres vagy kotyogós kávéfőzőben is.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
Nagyon örülünk, ha többet szeretne megtudni az eszpresszó keverékekben használt fajták eredetéről. Ez azt jelenti, hogy érdekli a minőség, hogy kitudja választani legjobbat, és valóban érdekli a kávé. A teljes információ érdekében felfedjük a titkos pörkölését ennek az egyedi keveréknek. Valójában (nem) kicsi varázslat a szerves része. Igen, egy csodáról beszélünk, amely teljes mértékben egy tapasztalt pörkölő kezében van.
Az eszpresszó keverék keveréséhez singl origin Speciality -t használtunk, azaz ültetvényes, szelektív és egyfajta kávét. Mindegyik arabicát különös gondossággal kezelték: külön pörköltük, különös tekintettel a saját ízprofiljára, miközben figyelembe vettük a keverékben lévő összes kávé eredő összetételét. Nyilvánvaló, hogy a pörkölő különféleképpen jár el, ha egyfajta kávéként használják a kávét, és másképp, amikor az eszpresszó keverékekhez készített kávét készítik. Itt a tökéletes harmónia elérése érdekében minden ízt be kell hangolni, az egyes kávék "csokoládéjának, gyümölcsességének, diósságának" egyensúlyával és a pontos pörköléssel kell játszani. Mivel minden fajtát külön - külön pörköl (mindegyiknek meghatározott hőmérsékletet és pörkölési hosszat igényel), könnyebb és sötétebb szemeket talál a keverékben.
A pörkölés ilyen formája úgy tűnik, hogy közel áll a „skandináv stílushoz” egy lassú és hosszú folyamaton alapul. De ez a kávét savasabbá teheti, mint szeretnénk. Ezért követjük a saját, szó szerint tapasztalt folyamatunkat. A kávé feldolgozásának második módja az „olasz pörkölés”, amelyet ugyanaz a babszín jellemez, jelezve, hogy minden típusú kávé együtt pörkölt. Néhány lehet, hogy túlárazott, mások nem túl drágák. Az úgynevezett olasz eszpresszót gyakran lapos vagy keserű íz jellemzi. Pörkölőnk ebbe az irányba sem ment.
A Frissítő kvartett eszpresszó keverék pontosan pörkölt, hogy kellemesen frissítő italhoz jusson, amely csokoládé, karamell és diófélékkel varázsolja a fogyasztót. Készítse el ezt az egyedi keveréket bármilyen módon, és mindig nemes és többrétegű italt kap.
Információkat ígértünk minden használt kávéról ebben az eszpresszó-keverékben. Itt vannak.
Három csodálatos arabicát hozottunk Brazíliából. A kávé szerelmesei nem lepődik meg. Dél-Amerika legnépesebb állama több mint két évszázadon át a világ legjobb osztályú kávétermelője. Az ültetvényen árnyékolás nélkül termesztett kávé lágy, finom ízű. A kistermelők nemzedékről nemzedékre megosztják az ismereteket a művelésről, a betakarításról és a feldolgozásról. A brazíliai Arabica kifejezés mind a hétköznapi fogyasztók, mind a bolygó legjobb baristája körében szól.
Ebben a keverékben a negyedik arabica Guatemalából származik. Az ínyencek különösen a teljes kávéíz miatt csodálják amely kellemes gyümölcsárnyalatokkal ragyog. A helyi gazdálkodók átlagon felüli figyelmet fordítanak a kávéra, a legmagasabb érettség mellett betakarítják a bogyókat, és mosással dolgozzák fel azokat. Ennek eredményeként a kávé megőrzi csodálatos aromáját és jó ízét.
Összetétel
Brazília Alfenans Dulce
Brazília natural Fazenda da Lagoa Yellow Bourbon
Brazília Cerrado Black Diamond
Guatemala Santa Clara
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

3. 14.
11. 5.
6. 8.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

PERU ANDES GOLD szemes kávé
