06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Kód: 1528
Értékelés: kitűnő, 3 vélemény

Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a pihenő napjain értékelni fogja az eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban megtalálható a karamell, a citrusfélék, a diófélék és a tejcsokoládé íze.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 532 Ft /1000 g 1 453 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Íz
Íz:
Csokoládé , Karamella
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

KRÉM ÉS A KÁVÉ ÍZE

A Frissítő kvartett eszpresszó szemes kávé a világ legnépszerűbb ültetvényeinek minőségi arabicáira épül. Keverékük kézzelfogható dió ízű, karamell és tejcsokoládé hangokkal. A jó testet felismerhető, finom citrusfélék frissessége koronázza. Végül ízléses keserűséget kap, amely hosszú ideig fennáll a szájban. Ebből az eszpresszó keverékből nem csak a karos és automatikus kávéfőzőkben készíthet kávét, hanem filteres vagy kotyogós kávéfőzőben is.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Nagyon örülünk, ha többet szeretne megtudni az eszpresszó keverékekben használt fajták eredetéről. Ez azt jelenti, hogy érdekli a minőség, hogy kitudja választani legjobbat, és valóban érdekli a kávé. A teljes információ érdekében felfedjük a titkos pörkölését ennek az egyedi keveréknek. Valójában (nem) kicsi varázslat a szerves része. Igen, egy csodáról beszélünk, amely teljes mértékben egy tapasztalt pörkölő kezében van.

Az eszpresszó keverék keveréséhez singl origin Speciality -t használtunk, azaz ültetvényes, szelektív és egyfajta kávét. Mindegyik arabicát különös gondossággal kezelték: külön pörköltük, különös tekintettel a saját ízprofiljára, miközben figyelembe vettük a keverékben lévő összes kávé eredő összetételét. Nyilvánvaló, hogy a pörkölő különféleképpen jár el, ha egyfajta kávéként használják a kávét, és másképp, amikor az eszpresszó keverékekhez készített kávét készítik. Itt a tökéletes harmónia elérése érdekében minden ízt be kell hangolni, az egyes kávék "csokoládéjának, gyümölcsességének, diósságának" egyensúlyával és a pontos pörköléssel kell játszani. Mivel minden fajtát külön - külön pörköl (mindegyiknek meghatározott hőmérsékletet és pörkölési hosszat igényel), könnyebb és sötétebb szemeket talál a keverékben.

A pörkölés ilyen formája úgy tűnik, hogy közel áll a „skandináv stílushoz” egy lassú és hosszú folyamaton alapul. De ez a kávét savasabbá teheti, mint szeretnénk. Ezért követjük a saját, szó szerint tapasztalt folyamatunkat. A kávé feldolgozásának második módja az „olasz pörkölés”, amelyet ugyanaz a babszín jellemez, jelezve, hogy minden típusú kávé együtt pörkölt. Néhány lehet, hogy túlárazott, mások nem túl drágák. Az úgynevezett olasz eszpresszót gyakran lapos vagy keserű íz jellemzi. Pörkölőnk ebbe az irányba sem ment.

A Frissítő kvartett eszpresszó keverék pontosan pörkölt, hogy kellemesen frissítő italhoz jusson, amely csokoládé, karamell és diófélékkel varázsolja a fogyasztót. Készítse el ezt az egyedi keveréket bármilyen módon, és mindig nemes és többrétegű italt kap.

Információkat ígértünk minden használt kávéról ebben az eszpresszó-keverékben. Itt vannak.

Három csodálatos arabicát hozottunk Brazíliából. A kávé szerelmesei nem lepődik meg. Dél-Amerika legnépesebb állama több mint két évszázadon át a világ legjobb osztályú kávétermelője. Az ültetvényen árnyékolás nélkül termesztett kávé lágy, finom ízű. A kistermelők nemzedékről nemzedékre megosztják az ismereteket a művelésről, a betakarításról és a feldolgozásról. A brazíliai Arabica kifejezés mind a hétköznapi fogyasztók, mind a bolygó legjobb baristája körében szól.

Ebben a keverékben a negyedik arabica Guatemalából származik. Az ínyencek különösen a teljes kávéíz miatt csodálják amely kellemes gyümölcsárnyalatokkal ragyog. A helyi gazdálkodók átlagon felüli figyelmet fordítanak a kávéra, a legmagasabb érettség mellett betakarítják a bogyókat, és mosással dolgozzák fel azokat. Ennek eredményeként a kávé megőrzi csodálatos aromáját és jó ízét.

Összetétel

Brazília Alfenans Dulce
Brazília natural Fazenda da Lagoa Yellow Bourbon
Brazília Cerrado Black Diamond
Guatemala Santa Clara

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

3. 14.

Értékelés: kitűnő
Finom, illatos, ízletes keverék.

11. 5.

Értékelés: kitűnő
Imádom a kávét. Imádom ezt a kávét, amelynek erős és igazi kávéaromája van :)

6. 8.

Értékelés: kitűnő
Ez a keverék isteni finom, újra fogom vásárolni.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, hanem természeti kincsekben és látnivalókban is gazdag. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres ország. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

A kenyai, indonéz és indiai kávé tökéletesen kiegyensúlyozott aránya garantálja a tökéletesen finom eszpresszót. Mindegyik fajtát külön-külön és eltérő mértékben pörköljük. Első pillantásra felismerheti a világosabb és sötétebb szemeket, és első ízleléskor azonosítja a kellemes könnyedséget és édességet. A magasabb koffeintartalomnak, az alma és az ét csokoládé ízének köszönhetően ez az eszpresszó alkalmas minden nap kezdetére. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 512 Ft /1000 g 1 851 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

TAVASZI eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TAVASZI eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

A keverékben található összes kávéfajta tónusa egyedi, de együtt mégis gyönyörű szimfóniát alkotnak. A tavasz szimfóniája. Ez a limitált kiadású eszpresszó-keverék a tavaszi napok fiatalosságát, lendületét és frissességét idézi. Négy egyedileg pörkölt, prémium, single origin arabica kombinálásával olyan ízprofilt értünk el, amely mézes, jázminos elemeket tartalmaz, narancs, cseresznye és csokoládé jegyeivel gyönyörködtet. Olyan illata van, mint a tavasznak, virágos. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 328 Ft /1000 g 1 833 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

Megtekintette


TULSI (szent bazsalikom) - gyógynövény
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TULSI (szent bazsalikom) - gyógynövény

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 127 Ft /1000 g 1 313 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »