06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK MEXICO ORIGIN 66%

Kód: 997

Mexikó - fehér tengerpartok, ízletes ételek, vadállatok, kultikus helyek és... fantasztikus kakaóbabok. Ezekből készül ez a keserű csokoládé. Oldja fel tejben, készítsen belőle tortára csoki mázat, vagy öntse csoki figurába. Ha tanácsolhatjuk, tegye meg rögtön, amint kinyitotta a zacskót. Mert, ha egyenként fogja a lencséket kóstolgatni, nem fogja tudni abbahagyni.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
18 217 Ft /1000 g 1 822 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Mexikó
Íz
Íz:
Keserű csokoládé

Összetétel

Kakaó Mexikó 66%, Kakaó vaj, Szója lecitin, Cukor, Természetes vanília por

Az ízéről

A Mexiko Origin csokoládé lencsék nagyon keserűek és telt ízűek. Amikor forró tejben feloldja őket, sima, de erős italt fog kapni. Az igazi mexikói kakaó íze tagadhatatlan.

Származása

A csokoládé a nevét az aztékoktól kapta. Úgy hívták, hogy xocolātl, vagyis keserűvíz. A spanyolok a megnevezésén kicsit lágyítottak, így Európában már a barna, édes és illatos tömeg már a chocolate név alatt utazott. Azt, hogy mikor készítették el először nehéz kitalálni. A csokoládéból készült italt úgy tűnik, hogy már a maják és az aztékok is fogyasztották. A kakaóból készült italt meleg vízzel készítették paprika, méz és chilli hozzáadásával. Magát a kakaót por formájában a régészek cserepek szélein fedezték fel Colha területén (mostani Belize-ben, Közép-Amerikában). A szakértők szerint a maják már körülbelül 600 körül fogyasztották az italt.

Azonban a csokoládéról az első említés 1519-ből származik, amikor Hernán Cortés az új Spanyolország partjain először látta a csokoládéból készített ital fogyasztását. Körülbelül 8 évvel később hozta el Spanyolországba az elkészítésének a receptjét, látszólag ekkor kezdődött a globális csokoládé forradalom. Azonban a 18. században az emberek rájöttek, hogy a csokoládé tejben feloldva sokkal finomabb, mint vízben. Az első tábla csokoládéra pedig 1847-ig vártak. Hogyan is készül a csokoládé? Az első helyen az eredeti kakaófa (Theobroma cacao) magvai állnak, melyeknek az eredeti hazája az Amazonas-medencéje körül keresendő. Miután több napos fermentációs folyamaton is átestek, a szárításuk, előpörkölésük a héjuk és a csírák eltávolítása következik, és csak ezek után kerülhetnek a gyárakba. Miután a kakaómagok a gyárakba kerülnek, újra megpörkölik, és leőrlik őket. Ez a folyamat megváltoztatja színüket, ízüket és illatukat. A megőrlésük során kapott kakaómassza kakaóvajjá alakul, a fennmaradt kakaó tömegből pedig önmagát a kakaóport állítják elő. Mindkét alapanyagot a csokoládé készítéséhez használják fel. A csokoládé ezen kívül cukrot, tejet, és sok más összetevőket tartalmaz. A keveréket ezután emulgeálják, dagasztják, felverik, temperálják és hűtik. Végül persze csomagolják.

Most már szinte mindent tudnak a csokoládéról. Végezetül hozzá kell tenni, hogy bár az orvosok által kivételes alkalmakkor ajánlott finomságok egyike, számos egészségügyi előnnyel jár. Flavonoidokban, ásványi anyagokban (magnézium, kálium, nátrium, cink vagy vas) és természetesen D, B, A és E vitaminokban gazdag. Koffeint és teobromint is tartalmaz. Ezért a csokoládé fogyasztása növelheti a szellemi jólétet, támogatja a szervezetet a fertőzések és civilizációs betegségek elleni küzdelemben.

Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergia, kakaó és vanillin allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat tartalmazhat.

A Mexico Origin csokoládé lencse fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergia, kakaó és vanillin allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat tartalmazhat.

12-20 ° C-on tárolandó.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2 281 kJ / 545 kcal
Zsírok: 38,6 g
ebből telített zsírok: 23,2 g
Szénhidrátok: 34,7 g
ebből cukrok: 30,9 g
Fehérjék: 7,8 g
Só: 0,02 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
8 884 Ft /1000 g 888 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GHANA ORIGIN TEJES 42%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GHANA ORIGIN TEJES 42%

Ez aztán nyalánkság a javából! Eredeti tejes csoki 42 százalék kakaóval, vidámmá teszi még a legszomorúbb napot is. Annak ellenére, hogy az íze fantasztikus, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jó kedvre derítenek és feltöltenek energiával. Kóstolgassa a csokoládét olyan országból, amely a világ minden tájára utazik. Nagyon finom tejben, öntetnek, desszertnek, csak úgy, akár egy jó könyv olvasása mellé. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 391 Ft /1000 g 1 739 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO BIO PERU 81%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO BIO PERU 81%

Csokoládé imádók két csoportja létezik. Az egyik csoport tagjai minden féle és minden mennyiségben, a másik csoport a finomságok és specialitások után nyomoz. Akármelyik csoportba is tartozzon, ne hagyja ki a perui 81 százalékosat, amely még ráadásul organikus csokoládé Grand Cru Bagua Nativo. Először is megörvendezteti az exkluzív íz élménnyel, másodszor a tudattal, hogy ez az autentikus ősi kakaótermés szétolvad a szájban. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 290 Ft /1000 g 1 429 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »