06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PÁRIZSI ÉJSZAKA szemes kávé

Kód: 48
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Párizs híres a stílusos kávéházairól. Kiránduljon egyet a szerelmesek városába és élvezze minden kortyát a nemesen ízesített kávénak. A francia likőr ízesítés a száz százalékos arabikát érzékivé varázsolja. A romantikus élmények nem váratnak magukra sokáig. Akár az irodában vagy a nyaralóban is átadhatja magát a Párizsi éjszakának. 

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 033 Ft /1000 g 1 503 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Likőr
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma, Karamell

A kávé íze és habja

A perui Puno régióból származó Arabica Typica teljes, kerek testű kávé, melyet könnyed édesség jellemez. A finom ízű szemeskávét francia likőr aromájával ajándékoztuk meg. Az ízesítése nem befolyásolja a kávé savasságát vagy a habját. Minden tökéletes harmóniában van. A Párizsi Éjszaka-ból készült eszpresszó sűrű, könnyű és kompakt habbal rendelkezik.

A kávé származása

Puno az Andokban található, a Titicaca-tó közelében, amely a világ legnagyobb és legmagasabban fekvő tava. A kávé termesztését Peruban szinte kizárólag csak a kistermelők végzik. A kis ültetvényeiket leginkább nehezen elérhető terepen alakítják ki, így termelésüket bio minőségűnek mondhatjuk. Az Andok vad lejtőire az ipari műtrágya, vagy permetező szerek szállítása szinte lehetetlen. Még a kávébogyók betakarítása, amelyek úgy néznek ki, mint a cseresznyék, sem könnyű folyamat. Ez azt jelenti, hogy a meredek lejtőkre kell fel és le mászniuk a földművelőknek. Akár hatvan kilogrammos zsákokat, teli kávébogyókkal cipelnek lefele a hátukon a poros utakig. A peruiak a kávé gyümölcseit úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel, ami a kávé magas minőségének a garanciája. A kávészemeket végül a napon szárítják, minőségük szerint válogatják és csomagolják. A még zöld kávébabok kerülnek a tőzsdére eladásra.

A kávébabok ízesítése kétféle módon hajtható végre – az egyik módja a kávészemek pörkölés utáni ízesítése a másik, amelyet mi is alkalmazunk. A még zöld kávészemeket a pörkölőmesterünk természetes olajjal permetezi be és csak ez után kerül sor a pörkölésre. Az eredménye finoman ízesített kávé, amely megőrzi természetes ízét és jellemzőit a területről, ahonnan származik.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

12. 20.

Értékelés: kitűnő
Ez a kávé teljesen elképesztő! Szinte az összes ízesítettet kipróbáltam már, de számomra ez a legjobb.

2. 11.

Értékelés: kitűnő
Nagyon szépen köszönöm a szépen és tisztán csomagolt, nagyszerű ízű kávé megrendeléséért. Azokat az üzleteket, ahol az áruk jó minőségűek és nem túl drágák, az ügyfélszolgálat kedves és segítőkész nagyra értékelem.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
BELGA PRALINÉ szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BELGA PRALINÉ szemes kávé

Az élet olyan, mint a bonbon... Ne legyen szerény és válassza a legjobbat. A belga praliné a minőségi ültetvény-kávé hullámán örömöt okoz, élénkít és simogat. A száz százalékos arabikát perui csokoládé aromával ízesíteni zseniális ötlet. Értékelni fogja nyugodt reggelinél vagy ünnepi ebéd után. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 581 Ft /1000 g 13 244 Ft /1000 g 1 324 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.

TOJÁSLIKŐR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

TOJÁSLIKŐR szemes kávé

Emlékszik, hogyan járt az anyukája tojáslikőrjét iszogatni a hűtőbe? Olyan édes volt, hogy összeragadt tőle a szája. Most torkoskodhat lelkiismeret furdalás nélkül és ráadásul majdnem kalóriamentesen. A kedvenc tojásos konyak ízt fogyassza, mint luxuspontot az ízletes ebéd után. Vagy illatos kávéval kezdje a napot. Ön hozza a döntést, hogy milyen formában fogja fogyasztani az isteni italt. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 033 Ft /1000 g 1 503 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.

IRISH CREAM szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

IRISH CREAM szemes kávé

Még nem választott? Akkor jusson eszébe, milyen nemes ízű az irish cream. Karamell, tejszín, vanília, mandula, whiskey és természetesen kávé... Választott is! A száz százalékos arabika a híres likőr ízesítéssel megér egy próbát. Biztosak vagyunk, hogy nemcsak egyszer fog belőle rendelni. Ugyanis az irish cream lu-xu-sos! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 033 Ft /1000 g 1 503 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »