

CHERRY szemes kávé
A kávét a világ minden részén ízesítik. Van, ahol édesítik, vagy fűszerezik. Megkönnyítettük a dolgát és száz százalékos arabikát pörköltünk cherry aromával. Ne hagyja magát megtéveszteni - ez nem teácska nagymamáknak! A perui kicsike komplex ízével felkelti úgy a technikusok, mint a jógaoktatók figyelmét. A cherry friss és édes, a harmonikus kávéval nagyon gyönyörűen egybesimul.
Összetétel
Arabica 100%, Természetes aromaA kávé íze és habja
A cseresznye ízesítésű kávé Önt már az első korty után elragadja. Illetve nem is, hanem már mikor a csomagolását felbontja, egyből beleszeret a kávéba. Az illata felejthetetlen, kellemes, magával ragadó. Függetlenül attól, hogy filteres, vagy kávéfőzőben készült kávét fogyaszt, mindig értékelni fogja a teljes és kerek testét, amely a cseresznye tökéletes ízével zárul. A habja világos, könnyű, kis buborékokkal.
A kávé származása
A perui Andokban termesztett kávét szinte kizárólag kistermelők termesztik és termelik. Kis ültetvényeik nehezen elérhető területeken találhatók, ami az egyik oka annak, hogy a perui kávé, különösen a Puno régióból származó, nem tartalmaz semmilyen maradékot az ipari műtrágyákból, vagy kémiai permettől. Az ültetvényekre való szállítása fizikailag és pénzügyileg is nagyon igényes lenne. Az éghajlati viszonyok viszont nagyon jó hatással vannak a kávé természetes növekedésére.
A kávé gyümölcsét egymás után többször is betakarítják, hogy a cseresznyére hasonlító bogyók a lehető legérettebbek legyenek. A kávé továbbifeldolgozását átmosási technológiával (nedves módszerrel) végzik, a kávébabot vízbe öntik, préselőlemezeken keresztül átpréselik a fermentáló edényekbe és ott fermentálják (legfeljebb 36 óra). Így szabadulnak meg a kávé héjától és a húsától, ezután a kávé tipikus illatot és ízt kap. A szárítást leggyakrabban beton felületen végzik közvetlen napsütésben.
A kávébabokat a természetes aromával ízesítjük. Ez az eljárás a pörkölőmesterünk feladata, aki a kávét természetes aromával permetezi be közvetlen a kávé pörkölése előtt.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

TOJÁSLIKŐR szemes kávé

IRISH CREAM szemes kávé
