06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

BRAZIL NATURAL ARABICA CERRADO NY2/3 - MICRO LOT

Kód: 1631

Sima, édes, mogyorós. Narancs tónussal. A Nelson Rivellini hagyományos családi gazdaságából származó brazil mikro lot garantálja a csodálatos ízélményeket. A csodálatos Arabica "törzskönyvvel" vonzza mind a tapasztalt kávé szerelmeseit, mind azokat, akik csak a kedvenc kávéjukat keresik. A San Martin ültetvény egy olyan hely, ahol kivételes minőségű kávé terem.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 031 Ft /1000 g 1 403 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Catuai
Vidék
Vidék:
Minas Gerais, District Patrocínio
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
985 - 1000m
Íz
Íz:
Sima, Édes, Narancs, Diófélék
Feldolgozás
Feldolgozás:
Honey

Összetétel

Arabica 100%

Íz

A brazíliai natur arabica Cerrado NY2 / 3 kávébabot az enyhe savasság és a könnyű édesség harmóniája, a finom diófélék és a finom narancs kombinációja különbözteti meg. Sima teste mindenkinek tetszeni fog, aki a finom kávét kedveli, mégis ízlésben és eredetben gazdag.

Eredet

Májustól szeptemberig egyedülálló kávét szüretelnek a San Martin Farmban, Brazília középső részén. A 35 hektáros ültetvényt Nelson Rivellini családjának harmadik generációja vezeti, akinek olasz nagyapja kávét termeszteni jött Brazíliába. Vele indult Sao Paulóban, később Paranában folytatta. A Patrocínio (Minas Gerais) kistérségben a mai ültetvény nagyon jól virágzik, amit az is bizonyít, hogy a világ számos országába exportál kávét. Ugyanakkor tagja a Cerrado kávétermesztők szövetségének, amely garantálja a minőség magas színvonalát és a hiteles kávé egyértelmű származását. Minden fajta egyedi numerikus kódot kap az egyesülettől, amelynek köszönhetően egy adott ültetvény utólag ellenőrizhető.

A kistérség természetes jellegét a hatalmas trópusi szavanna jelzi. A nyár nedves és meleg, a tél száraz és hideg. A leghidegebb hónap általában július, a legmelegebb január. Nem csoda, hogy a Patrocínio az egyik legfontosabb brazil kávézó lett. A helyi gazdaság több mint háromnegyedéhez kapcsolódik, a kávéipar 30 000 lakost foglalkoztat.

A kávéfák vörös gyümölcseit úgynevezett félmosással dolgozzák fel a San Martin tanyán. Ez ötvözi a száraz és nedves eljárás előnyeit. A kávét ezután semi-washed vagy honey -nak nevezik. Az egész folyamat magában foglalja a kávé cseresznye betakarítását és hámozó gépekkel történő feldolgozását, amely eltávolítja róluk a bőrt a vízben. Eddig az eljárás ugyanaz, mint a mosásnál. Az édes pépbe csomagolt kávébabok azonban félmosás közben a napon száradni hagyják. Csak akkor, amikor a szükséges mértékben megszárítják, a dolgozók eltávolítják belőlük a pépet, amely vékony pergament képez a kávén. A kávé feldolgozásának ez a módja növeli ízének intenzitását, kellemes gyümölcsös árnyalatokat és kellemes savasságot kölcsönöz neki.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa

Szuper lágy, kivételesen illatos és édesen csokoládés. A kávé a népszerű Fazenda da Lagoa (Farm a tónál) brazil ültetvényről a világ leglátogatottabbjai közé tartozik. Az esőerdő karjai között érik, hegyekkel és kristálytiszta tóval körbevéve. Közepes intenzitással pörköljük, hogy megmaradjon a tökéletesen sima testessége és gyümölcsös aromája.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 380 Ft /1000 g 13 923 Ft /1000 g 1 392 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.

BRAZÍLIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

A Cerrado Mineiro kávé híres az intenzív aromájáról és mézes-gyümölcsös ízéről. Sőt, ez a régió volt az első Brazíliában,amelyik elnyerte az oltalom alatt álló eredetmegjelölést, tehát a kávé minősége nem kétséges. Különösen akkor, ha Pedro Humberto Veloso gondozza, aki 1977 óta termeszti a kávét. Ez a mikrolot egyszerűen egy kávé finomság. Kényeztesse magát! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 662 Ft /1000 g 1 366 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé

Azon a területen ahol ez a kávé született a vad természet mellett gyémántok is megcsodálhatóak. Igen, a brazíliai Cerrado egyes helyein ritka ásványaikról híresek. Mint az ott található kávébab, amelyek a világon az egyik legkeresettebbek. A tökéletes Dolce Diamantina tetszeni fog az ízlelőbimbóinak - jellegzetes édességével, jó testével és finom diós utóízzel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 385 Ft /1000 g 1 338 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk hétfő, 2022. 07. 04.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »