06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

BRAZIL NATURAL ARABICA CERRADO NY2/3 - MICRO LOT

Kód: 1631

Sima, édes, mogyorós. Narancs tónussal. A Nelson Rivellini hagyományos családi gazdaságából származó brazil mikro lot garantálja a csodálatos ízélményeket. A csodálatos Arabica "törzskönyvvel" vonzza mind a tapasztalt kávé szerelmeseit, mind azokat, akik csak a kedvenc kávéjukat keresik. A San Martin ültetvény egy olyan hely, ahol kivételes minőségű kávé terem.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 936 Ft /1000 g 1 594 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Catuai
Vidék
Vidék:
Minas Gerais, District Patrocínio
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
985 - 1000m
Íz
Íz:
Sima, Édes, Narancs, Diófélék
Feldolgozás
Feldolgozás:
Honey

Összetétel

Arabica 100%

Íz

A brazíliai natur arabica Cerrado NY2 / 3 kávébabot az enyhe savasság és a könnyű édesség harmóniája, a finom diófélék és a finom narancs kombinációja különbözteti meg. Sima teste mindenkinek tetszeni fog, aki a finom kávét kedveli, mégis ízlésben és eredetben gazdag.

Eredet

Májustól szeptemberig egyedülálló kávét szüretelnek a San Martin Farmban, Brazília középső részén. A 35 hektáros ültetvényt Nelson Rivellini családjának harmadik generációja vezeti, akinek olasz nagyapja kávét termeszteni jött Brazíliába. Vele indult Sao Paulóban, később Paranában folytatta. A Patrocínio (Minas Gerais) kistérségben a mai ültetvény nagyon jól virágzik, amit az is bizonyít, hogy a világ számos országába exportál kávét. Ugyanakkor tagja a Cerrado kávétermesztők szövetségének, amely garantálja a minőség magas színvonalát és a hiteles kávé egyértelmű származását. Minden fajta egyedi numerikus kódot kap az egyesülettől, amelynek köszönhetően egy adott ültetvény utólag ellenőrizhető.

A kistérség természetes jellegét a hatalmas trópusi szavanna jelzi. A nyár nedves és meleg, a tél száraz és hideg. A leghidegebb hónap általában július, a legmelegebb január. Nem csoda, hogy a Patrocínio az egyik legfontosabb brazil kávézó lett. A helyi gazdaság több mint háromnegyedéhez kapcsolódik, a kávéipar 30 000 lakost foglalkoztat.

A kávéfák vörös gyümölcseit úgynevezett félmosással dolgozzák fel a San Martin tanyán. Ez ötvözi a száraz és nedves eljárás előnyeit. A kávét ezután semi-washed vagy honey -nak nevezik. Az egész folyamat magában foglalja a kávé cseresznye betakarítását és hámozó gépekkel történő feldolgozását, amely eltávolítja róluk a bőrt a vízben. Eddig az eljárás ugyanaz, mint a mosásnál. Az édes pépbe csomagolt kávébabok azonban félmosás közben a napon száradni hagyják. Csak akkor, amikor a szükséges mértékben megszárítják, a dolgozók eltávolítják belőlük a pépet, amely vékony pergament képez a kávén. A kávé feldolgozásának ez a módja növeli ízének intenzitását, kellemes gyümölcsös árnyalatokat és kellemes savasságot kölcsönöz neki.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 485 Ft /1000 g 1 548 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

Ki Aladino Delgado? Tapasztalt földműves, aki Peru észak-nyugati részén termeszti, szüreteli és feldolgozza ezt az egyedülálló kávét. A tizenegy hektárnyi területtel rendelkező farmja hozzákapcsolódott a legerősebb perui szövetséghez. Ők segítik a földműveseket a kávé értékesítésében és az igazságos árak biztosításában. A Peru Aladino Delgado olyan kávé, amely megvalósítja az álmokat. Peruban is és nálunk is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 572 Ft /1000 g 1 657 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

SALVADOR SHG RED BOURBON FINCA SANTA ADELAIDA Micro Lot - szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

SALVADOR SHG RED BOURBON FINCA SANTA ADELAIDA Micro Lot - szemes kávé

A Santa Adelaide édes kávéja örömet szerez mindazoknak, akik rendkívüli pillanatokat keresnek a kivételes pillanatokban. Megpörköltük úgy,hogy a  vonzerejét kiemelje a szőlő, a kakaó és a marcipán. Mielőtt ezt a salvadori kimosott  finomságot használná az eszpresszó vagy cold brew, elkészítésére, vegye figyelembe a csodálatos, szabályos szemeket. A  titkaikat felfedezni azonnal őrlés után. A kávé illata elárasztja az egész lakást ... Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »