06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

Kód: 796
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Ki Aladino Delgado? Tapasztalt földműves, aki Peru észak-nyugati részén termeszti, szüreteli és feldolgozza ezt az egyedülálló kávét. A tizenegy hektárnyi területtel rendelkező farmja hozzákapcsolódott a legerősebb perui szövetséghez. Ők segítik a földműveseket a kávé értékesítésében és az igazságos árak biztosításában. A Peru Aladino Delgado olyan kávé, amely megvalósítja az álmokat. Peruban is és nálunk is.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 572 Ft /1000 g 1 657 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Caturra
Vidék
Vidék:
Cajamarca
Íz
Íz:
Csokoládé , Karamella
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Krém és a kávé íze 

Első pillantásra ez a kávé felhívja a figyelmet. A kávészemek a nagyobbakhoz tartozik és szabályos alakúak. A kóstolás során értékeljük a teljes ízét karamell, kakaó és mogyoró tónusokkal. Az érzékenyebb vagy tapasztalt kávé szerelmeseinek a citrusfélék vagy az alma felhangját azonosítják. A kávé bársonyos textúrájú, így kellemes krémet hoz létre.

A kávé eredete

Ahogy a bevezetésben írtuk, az Aladino Delgado kávét egy kis észak-perui ültetvényről hoztuk. A Cajamarca-Chontali régió tizenkét kerületének egyikében az önzetlen Aladino Delgado gondoskodik a bourbon és a typica kávéfákról. Miért önzetlen? Információink szerint nemcsak biztosítja a megélhetését a saját nagy családjának, hanem fáradhatatlanul segít és tanácsot ad a "kollégáknak". Ennek egyik oka valószínűleg az lesz, hogy - hasonlóan hozzájuk - csatlakozott a Cenfrocafe helyi egyesülethez, amelynek feladata a gazdálkodók munka- és életkörülményeinek javítása, a marketing támogatása és az egyes termékek magas színvonalának fenntartása.

A Cenfrocafe-t 1999-ben alapították, ma kb. 2000 taggal rendelkezik, és nagyon gyakran képviseli a legjobb döntőseket a nemzetközi és nemzeti kávéminőség-versenyen. Az alapítója Anselmo Huaman Moreto egyszer ezt mondta: „ Az életünk hatalmas különbsége az, hogy gyermekeink valóban iskolába járhatnak, kávéink  minőségét a piacon elismerik tisztességes árat kapunk erőfeszítéseinkért és tagjaink ismét büszkék lehetnek, hogy gazdák. "

Meg kell állnunk a Chontali kerületben is. A kávé ízét és aromáját a helyzete és a természetes körülmények határozzák meg. Chontali a Huayllabamba folyó medencéjének tetején, a Chunchuca-völgyben fekszik. Az éghajlat nedves, szubtrópusi. Az enyhe éghajlat és termékeny talaj, amelyet nem kezelnek peszticidekkel, közvetlenül ösztönzi a zöldségek, gyümölcsök és természetesen kávé előállítását. 1998-ban a megművelt terület 58% -án nőtt.

Delgado úr gazdasága rendkívül érdekes módszert választott a kávé cseresznye feldolgozásához. Az eljárás hasonló a szokásos nedves módszerhez, csak az erjesztésre kerámiaedényekben kerül sor, és szárításra egy speciális "üvegházban"kerül, szabályozott mikroklímával. Ennek a módszernek köszönhetően a kávé valóban félreérthetetlen és többrétegű.

A perui Aladino Delgado számos versenyen megnyerte a díjat. A Starbucks a különkiadáshoz is választotta. Mint a weboldalukon írják, csak kiválasztott üzletekben szerezheti be, mert csak korlátozott mennyiségben érhető el.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

4. 26.

Értékelés: kitűnő
Finom, illatos, enyhen kakao illatu kave , egyaltalan nem savas. Imadjuk!

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 047 Ft /1000 g 11 940 Ft /1000 g 1 194 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

BRAZÍLIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

A Cerrado Mineiro kávé híres az intenzív aromájáról és mézes-gyümölcsös ízéről. Sőt, ez a régió volt az első Brazíliában,amelyik elnyerte az oltalom alatt álló eredetmegjelölést, tehát a kávé minősége nem kétséges. Különösen akkor, ha Pedro Humberto Veloso gondozza, aki 1977 óta termeszti a kávét. Ez a mikrolot egyszerűen egy kávé finomság. Kényeztesse magát! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 518 Ft /1000 g 1 552 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »