06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

Kód: 796
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Ki Aladino Delgado? Tapasztalt földműves, aki Peru észak-nyugati részén termeszti, szüreteli és feldolgozza ezt az egyedülálló kávét. A tizenegy hektárnyi területtel rendelkező farmja hozzákapcsolódott a legerősebb perui szövetséghez. Ők segítik a földműveseket a kávé értékesítésében és az igazságos árak biztosításában. A Peru Aladino Delgado olyan kávé, amely megvalósítja az álmokat. Peruban is és nálunk is.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 572 Ft /1000 g 1 657 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Caturra
Vidék
Vidék:
Cajamarca
Íz
Íz:
Csokoládé , Karamella
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Krém és a kávé íze 

Első pillantásra ez a kávé felhívja a figyelmet. A kávészemek a nagyobbakhoz tartozik és szabályos alakúak. A kóstolás során értékeljük a teljes ízét karamell, kakaó és mogyoró tónusokkal. Az érzékenyebb vagy tapasztalt kávé szerelmeseinek a citrusfélék vagy az alma felhangját azonosítják. A kávé bársonyos textúrájú, így kellemes krémet hoz létre.

A kávé eredete

Ahogy a bevezetésben írtuk, az Aladino Delgado kávét egy kis észak-perui ültetvényről hoztuk. A Cajamarca-Chontali régió tizenkét kerületének egyikében az önzetlen Aladino Delgado gondoskodik a bourbon és a typica kávéfákról. Miért önzetlen? Információink szerint nemcsak biztosítja a megélhetését a saját nagy családjának, hanem fáradhatatlanul segít és tanácsot ad a "kollégáknak". Ennek egyik oka valószínűleg az lesz, hogy - hasonlóan hozzájuk - csatlakozott a Cenfrocafe helyi egyesülethez, amelynek feladata a gazdálkodók munka- és életkörülményeinek javítása, a marketing támogatása és az egyes termékek magas színvonalának fenntartása.

A Cenfrocafe-t 1999-ben alapították, ma kb. 2000 taggal rendelkezik, és nagyon gyakran képviseli a legjobb döntőseket a nemzetközi és nemzeti kávéminőség-versenyen. Az alapítója Anselmo Huaman Moreto egyszer ezt mondta: „ Az életünk hatalmas különbsége az, hogy gyermekeink valóban iskolába járhatnak, kávéink  minőségét a piacon elismerik tisztességes árat kapunk erőfeszítéseinkért és tagjaink ismét büszkék lehetnek, hogy gazdák. "

Meg kell állnunk a Chontali kerületben is. A kávé ízét és aromáját a helyzete és a természetes körülmények határozzák meg. Chontali a Huayllabamba folyó medencéjének tetején, a Chunchuca-völgyben fekszik. Az éghajlat nedves, szubtrópusi. Az enyhe éghajlat és termékeny talaj, amelyet nem kezelnek peszticidekkel, közvetlenül ösztönzi a zöldségek, gyümölcsök és természetesen kávé előállítását. 1998-ban a megművelt terület 58% -án nőtt.

Delgado úr gazdasága rendkívül érdekes módszert választott a kávé cseresznye feldolgozásához. Az eljárás hasonló a szokásos nedves módszerhez, csak az erjesztésre kerámiaedényekben kerül sor, és szárításra egy speciális "üvegházban"kerül, szabályozott mikroklímával. Ennek a módszernek köszönhetően a kávé valóban félreérthetetlen és többrétegű.

A perui Aladino Delgado számos versenyen megnyerte a díjat. A Starbucks a különkiadáshoz is választotta. Mint a weboldalukon írják, csak kiválasztott üzletekben szerezheti be, mert csak korlátozott mennyiségben érhető el.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

4. 26.

Értékelés: kitűnő
Finom, illatos, enyhen kakao illatu kave , egyaltalan nem savas. Imadjuk!

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, hanem természeti kincsekben és látnivalókban is gazdag. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres ország. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé

Meghívást egy csésze jó kávéra nem szabad visszautasítani. Próbálja ki az egyik legjobbat, amelyet a piac kínál kóstoltassa meg azokkal is, kiket szeret. Egy csésze forró, csokoládé utóízű finomság mellett kellemesen telik az idő. A brazil arabica lehengerlő társaság lesz az Ön számára.  Megunhatatlan. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 716 Ft /1000 g 1 472 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 szemes kávé

A híres Bourbon fajtát kicsi és egyenletes szemek, összetett savasság és teljes testesség jellemzi. A guatemalai ültetvény-kávé nem hiányozhat a kedvenc finomságai portfóliójából. Kivételesen intenzív, gyümölcsösen aromás és közepesen pörkölt - ízletes lesz ristrettoként és klasszikus eszpresszóként is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 649 Ft /1000 g 1 465 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »