

Zöld kávé SZUPER KARCSÚ ALAK KÓKUSZ - csak darálva
A fogyás - talán minden nő és sok férfi örök témája. Próbálja meg most a természet erejét kihasználni, és végül megszabadul attól a néhány kilótól, amelyek zavarják. A zöld kávé a válasz mindazok számára, akik csak hetente párszor mozognak, és esténként éhség gyötri. Csökkenti az étvágyat és javítja a zsírégetést.
Összetétel
Arabica 100%, Természetes aromaA kávé íze és habja
A zöld kávé ízét a lágy zöld tea ízéhez hasonlítják. Kicsit édeskés ízű, a keserű ízvilágát hiába keresnénk kóstolgatása közben. Annak érdekében, hogy a kávé vonzóbbá váljon a fogyasztói számára, természetes kókusz aromát adtunk hozzá. Így az ízélménye fokozódik, és az értékes egészségügyi előnyei egyike sem veszik el. A zöld kávé sajátossága, hogy szinte semmilyen habot nem alkot.
A kávé származása
Ez a zöld kávé Közép-Amerikából származik. Az arab kávéültetvények (Coffea arabica) a völgyekben, és a magas hegyekben találhatók. A kávéfa a gyümölcsfák közé sorolható, általában 5-8 méter magasra nő. Azonban az alapos betakarítás érdekében a gazdálkodók a fákat alacsonyan tartják. A fák gyümölcsei külsőleg a cseresznyefa gyümölcseire hasonlít, szinte egész évben szedik őket. Fokozatosan nőnek és érlelődnek 9-14 hónapos időszakon belül. A bogyók a leszedésük után speciális helyre kerülnek, ahol eltávolítják a kávészemektől a bevonatukat. Ezután a megtisztított kávészemeket erjesztő edényekbe öntik. Ezekben az edényekben 36 órán keresztül fermentálódnak, a kávészemek, így szabadulnak meg az utolsó felesleges hártyabevonatuktól is. A zöld kávét a napon szárítják (folyamatosan forgatják őket), illetve szárítóban, vagy néhány esetben mindkét helyen. A kávé szárításánál alapvető, hogy állandóan biztosítsák a levegőnek a kávébabokhoz való hozzáférést, hogy ne tudja ellepni a penész. Ha véletlen penészedés alakulna ki az egész termés megsemmisülne.
A zöld kávét nem pörkölik meg, természetes marad. Juta zsákokba csomagolják, így kerül a piacra. Mivel nem hőkezelt, fenntartja a maximális egészségügyi előnyeit.
A kávé hatásai
A zöld kávét elsősorban a magas klorogénsav tartalmáért ismerik el. Kisebb mértékben megtaláljuk körtében, kajszibarackban, őszibarackban, almában és articsókában is. A kávésav legáltalánosabb észtere, nagy vitát váltott ki a professzionális talajon. Az úgynevezett CGA-t szuperzsírégetőnek nevezik.
A zöld kávé fogyasztása:
- Stimulálja az anyagcserét.
- Csökkenti a cukrok felszívódását és átalakulását zsírokká.
- Méregteleníti a szervezetet.
- Erősíti az immunrendszert.
- Csökkenti a cukorbetegség kialakulásának a kockázatát.
- Támogatja a szívműködést és a vérkeringést.
- Kezeli a bakteriális eredetű megbetegségeket.
- Enyhíti az éhségérzetet.
- Megakadályozza a fáradtságot, segíti a figyelem megtartását.
- Segít a stressz kezelésében.
A CGA aránya 100 000 mg / 1 kg! Ez egy rendkívül erős koncentráció, az ilyen értékeket nem érik el a legtöbb iparilag előállított kivonatok, tabletták és tinktúrák sem.
FIGYELEM: A zöld kávészemek nagyon kemények, megőrlésükhöz nagyon jó minőségű őrlőgépet használjon. A rendelkezésükre álló átlagos eszközöket károsíthatják a zöld kávészemek. Éppen ezért csak durvára őrölje meg a kávéját. A kávét csak forró vízzel öntse le, vagy a franche press kávéfőző használatát ajánljuk az elkészítéséhez.
A Zöld kávé csomagolásának bemutatása
A zöld kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a zöld kávé karakterét. A zöld kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- Egy adaghoz használjon körülbelül 7 g kávét (2 kávés kanál) adagonként.
- Öntse le (150 ml) forrásban lévő vízzel, és hagyja, kb 5 percig állni.




















Tanácsra van szüksége?

11. 17.
4. 2.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé

Zöld Kávé Brazil Santos - csak darálva
