06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Zöld Kávé Kolumbia Supremo Medelin - kávébab

Kód: 1807

A Karib-térségből egyenesen önhöz. A zöld kávébabot általában vagy pörkölik, vagy őrlik (nagyon kemény, ezért speciális őrlőgépre van szükség). Így a vásárlók készterméket kapnak, amelyből elkészíthetik az általuk választott italt. Ezúttal kivételt tettünk. Azoknak, akik szeretnek kísérletezni, és szeretnék kipróbálni az otthoni pörkölést, nyers állapotban kínáljuk a kávét. A Villa Maria termés az édesebbek közé tartozik, és jó pörköléssel egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval harmonizáló kávét lehet kapni.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 632 Ft /1000 g 1 463 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Villa Maria
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
2180m
Íz
Íz:
Zöld tea
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A kávé íze

A tiszta zöld kávé íze nem túl erős. Ha infúziót készítünk, enyhe zöld tea jegyeit kapjuk, egyesek számára az ilyen ital egy gyenge babfőzetre emlékeztethet.

Sokkal érdekesebb kóstolási élmény vár Önre, ha úgy dönt, hogy otthon pörköli ezeket a babokat. A Colombia Supremo Medelin akkor adja a legjobb formáját, ha közepes fokon pörkölik, és ha minden jól megy, egzotikus gyümölcsök és csokoládé jegyeit, erős testet és ízletes savasságot élvezhet.

A kávé eredete

A Villa Maria egy magasan a hegyekben fekvő ültetvényeket művelő farm. A Caldas régióban található, amelyen keresztül a Nyugati- és a Középső-Kordillerák masszívumai haladnak. A termékeny talaj, a gyakori esőzések és a hűvösebb hőmérséklet ideális a kávéfák számára. Ennek eredményeként a gyümölcsnek hosszabb ideig tart az érése, és így sokkal több aromát gyűjt, mintha a forró alföldön termett volna.

Kolumbiában mintegy félmillió kisbirtokos termeszt kávéfákat. Pedig az ország a világ harmadik legnagyobb kávétermelője. A kolumbiai kávébab nagyon népszerű az USA-ban, Japánban, Franciaországban, Németországban és Olaszországban.

A kávéfákat a 18. század vége óta termesztik a kolumbiaiak, és ma a Kávétermesztők Nemzeti Szövetsége a kávétermesztés és a kávékexport elkötelezett híve, és a marketingkampányt Juan Valdez fiktív farmer karakterével vezeti. A farmer és öszvérének képe, hátán a kávés zsákokkal, kizárólag a kolumbiai kávétermelésre utal. Kiemeli a kolumbiai kávé sajátosságait és azt a tényt, hogy a kávé kiváló ízét a talaj, a tengerszint feletti magasság, a fajta és a feldolgozási módszer adja.

A Colombia Supremo Medelin zöld kávébabot többféleképpen is felhasználhatja. A kísérletező kedvűek számára lehetőséget kínálnak saját kávé otthoni pörkölésére. Számos utasítás létezik arra vonatkozóan, hogyan kell ezt megtenni. Egyesek a serpenyőben, mások a sütőben való pörkölést ajánlják. Vannak popcorngéppel kapcsolatos kísérletek is. A legbiztosabb megoldás azonban egy kis házi pörkölő használata.

Az egész zöldbabból antioxidánsokban, koffeinben és klorogénsavban (CGA) gazdag ital is készíthető. A babot meg kell párolni, a főzetet le kell önteni, és naponta legfeljebb kétszer egy csészével meginni.

Természetesen lehetőség van arra is, hogy a szemeket apró tárgyak díszítésére használjuk. Hogy mit választ, az csak önön múlik.

Még többet megtudhat a zöld kávéról itt.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

A Zöld kávé csomagolásának bemutatása

A zöld kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a zöld kávé karakterét. A zöld kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

A kenyai, indonéz és indiai kávé tökéletesen kiegyensúlyozott aránya garantálja a tökéletesen finom eszpresszót. Mindegyik fajtát külön-külön és eltérő mértékben pörköljük. Első pillantásra felismerheti a világosabb és sötétebb szemeket, és első ízleléskor azonosítja a kellemes könnyedséget és édességet. A magasabb koffeintartalomnak, az alma és az ét csokoládé ízének köszönhetően ez az eszpresszó alkalmas minden nap kezdetére. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 512 Ft /1000 g 1 851 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

Zöld Kávé Brazil Santos - kávébab
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Zöld Kávé Brazil Santos - kávébab

Valaki szereti... pörköletlenül és egészben. A zöld, őröletlen kávébabok felkeltik a kíváncsiságot. Nagyon kemények, ezért nem lehet egyszerűen leőrölni. Másrészt viszont használhatja otthoni pörkölési kísérletekre, vagy egy erős kávét főzhet. Akár kis dísztárgyak bevonására is használhatja. Hogy mit választ, az csak a önön múlik. A Brazil Santos zöld kávé minden alkalomra alkalmas. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 933 Ft /1000 g 993 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »