06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Zöld Kávé Kolumbia Supremo Medelin - kávébab

Kód: 1807

A Karib-térségből egyenesen önhöz. A zöld kávébabot általában vagy pörkölik, vagy őrlik (nagyon kemény, ezért speciális őrlőgépre van szükség). Így a vásárlók készterméket kapnak, amelyből elkészíthetik az általuk választott italt. Ezúttal kivételt tettünk. Azoknak, akik szeretnek kísérletezni, és szeretnék kipróbálni az otthoni pörkölést, nyers állapotban kínáljuk a kávét. A Villa Maria termés az édesebbek közé tartozik, és jó pörköléssel egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval harmonizáló kávét lehet kapni.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 632 Ft /1000 g 1 463 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Villa Maria
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
2180m
Íz
Íz:
Zöld tea
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A kávé íze

A tiszta zöld kávé íze nem túl erős. Ha infúziót készítünk, enyhe zöld tea jegyeit kapjuk, egyesek számára az ilyen ital egy gyenge babfőzetre emlékeztethet.

Sokkal érdekesebb kóstolási élmény vár Önre, ha úgy dönt, hogy otthon pörköli ezeket a babokat. A Colombia Supremo Medelin akkor adja a legjobb formáját, ha közepes fokon pörkölik, és ha minden jól megy, egzotikus gyümölcsök és csokoládé jegyeit, erős testet és ízletes savasságot élvezhet.

A kávé eredete

A Villa Maria egy magasan a hegyekben fekvő ültetvényeket művelő farm. A Caldas régióban található, amelyen keresztül a Nyugati- és a Középső-Kordillerák masszívumai haladnak. A termékeny talaj, a gyakori esőzések és a hűvösebb hőmérséklet ideális a kávéfák számára. Ennek eredményeként a gyümölcsnek hosszabb ideig tart az érése, és így sokkal több aromát gyűjt, mintha a forró alföldön termett volna.

Kolumbiában mintegy félmillió kisbirtokos termeszt kávéfákat. Pedig az ország a világ harmadik legnagyobb kávétermelője. A kolumbiai kávébab nagyon népszerű az USA-ban, Japánban, Franciaországban, Németországban és Olaszországban.

A kávéfákat a 18. század vége óta termesztik a kolumbiaiak, és ma a Kávétermesztők Nemzeti Szövetsége a kávétermesztés és a kávékexport elkötelezett híve, és a marketingkampányt Juan Valdez fiktív farmer karakterével vezeti. A farmer és öszvérének képe, hátán a kávés zsákokkal, kizárólag a kolumbiai kávétermelésre utal. Kiemeli a kolumbiai kávé sajátosságait és azt a tényt, hogy a kávé kiváló ízét a talaj, a tengerszint feletti magasság, a fajta és a feldolgozási módszer adja.

A Colombia Supremo Medelin zöld kávébabot többféleképpen is felhasználhatja. A kísérletező kedvűek számára lehetőséget kínálnak saját kávé otthoni pörkölésére. Számos utasítás létezik arra vonatkozóan, hogyan kell ezt megtenni. Egyesek a serpenyőben, mások a sütőben való pörkölést ajánlják. Vannak popcorngéppel kapcsolatos kísérletek is. A legbiztosabb megoldás azonban egy kis házi pörkölő használata.

Az egész zöldbabból antioxidánsokban, koffeinben és klorogénsavban (CGA) gazdag ital is készíthető. A babot meg kell párolni, a főzetet le kell önteni, és naponta legfeljebb kétszer egy csészével meginni.

Természetesen lehetőség van arra is, hogy a szemeket apró tárgyak díszítésére használjuk. Hogy mit választ, az csak önön múlik.

Még többet megtudhat a zöld kávéról itt.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

A Zöld kávé csomagolásának bemutatása

A zöld kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a zöld kávé karakterét. A zöld kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 485 Ft /1000 g 1 548 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 324 Ft /1000 g 1 732 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé

"Frissíti az elmét és tisztítja a bőrt," - így definiálta a kávét ezer évvel ezelőtt a középkori perzsiai tanítvány Ibn Síná. Európában, kezdetben gyógyszerként használták és csak úgy nem engedhették meg maguknak. Amikor a piacra több kávé került, az ára is alacsonyabb lett. A frissítő ital nagy bumm-ot élt meg. Ma már válogathatunk - például a kivételes ínyencséget Jáva szigetéről. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
22 692 Ft /1000 g 2 269 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »