06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TANZÁNIA BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA

Kód: 1554

A liofilizálás nem egy varázsszó, amely az ügyfeleink megzavarására szolgál. Épp ellenkezőleg. Ha liofilizálással feldolgozott oldható kávéval találkozik, ne habozzon megkóstolni. Ízletes lesz, többrétegű és kiegyensúlyozott. Tanzánia BIO esetében gyümölcs, és csokoládé tónusokkal kiegészítve. Készítse elő a kedvenc csészéjét, forró vizet, és egy kanalat: és már kezdődhet is a napja.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
40 351 Ft /1000 g 4 035 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Tanzánia
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Mt.Oldeani
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1540m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Arabica BIO 100%

A kávé íze és habja

Az oldható, liofilizált Tanzánia BIO kávé azok közé a kávék közé tartozik, amelyek villám gyorsan elkészíthetők és kiváló ízűek. Az úgynevezett kifagyasztással történő eljárás nem vesz el a kávé aromájából, és színéből sem, igazán örömteli élményt nyújt. A becsületes és finom arabica, lédús gyümölcsökkel és csokoládéval kombinálva minden kávészerelmest megnyer az első korty után.

A kávé eredete

Aki a szafari szerelmese, az már talán ismeri az Oldeani hegyet. Tanzánia híres hegyeit és a híres, már nem aktív Ngorongoro-vulkánnal a világ nyolcadik csodájának tekintik. Így Észak-Tanzánia területe a világ minden tájáról vonzza a turisták és a vadon élő állatok szakértőinek a figyelmét. És nemutolsó sorban vonzza a kávé szerelmeseit is. A helyi mezőgazdasági termelők kiváló paraméterekkel rendelkező kávészemeket termelnek.

Tanzánia legfontosabb export terméke a kávé, az ország évente 30–40 000 tonnát termel, ebből 70% az Arabica és 30% a Robusta. Kávéfákat (Coffea arabica), amelyeket a leginkább a kistermelők gondozzák, október és február között takarítják be. A hivatalos adatok több mint negyedmillió embert említenek, akik a kávéiparban jártassak. A tanzániaiak számára azonban a kávé nagyon drága (az éves fogyasztás a teljes termelés 10% -a alatt van), ezért inkább teát fogyasztanak. Az az út, amelyet a kávé bejár mielőtt liofilizált termékré válik, hosszú és nehéz. Annak érdekében, hogy az eredmény kiváló legyen, minden feldolgozónak ügyelnie kell a termék gondozására és legmagasabb minőségére. A kávécseresznyéket a tanzániai mezőgazdasági termelői egymás után többször is betakarítják, ahogy fokozatosan beérnek. Az úgynevezett átmosási módszerrel eltávolítják a gyümölcsök héját és húsát, felszabadítják a zöld kávészemeket és hagyják, hogy vízben erjedjenek néhány órán keresztül. Csak akkor kerülhet eladásra a termék, ha a kávébabok már tökéletesen kiszáradtak.

A liofilizált kávé következő lépése a pörkölése. A pörköléstől függ a kávé aromája. A pörkölést egy erős kivonat készítése követi, amelyet a vízben oldódó "por" előállításához ki kell szárítani. Az egyik módszer az úgynevezett permetezés - az extraktum forró levegőn történő permetezése. A második, igényesebb folyamat a liofilizálás. Az utóbb említett eljárás esetében a kávé kivonatot mélyhűtik, és alacsony nyomáson szublimálással "megszilárdítják" (szilárd anyag átváltozása gázneművé). Az így előállított oldható kávé felismerhető mind megjelenése (nagy, sima kristályok), mind íze (teljes, harmonikus, réteges), és aromája (erős) alapján. Tanzániai kávészemekből készült fagyasztva szárított kávé az egyik legmagasabb minőségű, és a leginkább kedvelt kávé. Ezenkívül BIO minőségű, tehát sem a kávéfák termesztése, sem a kávé feldolgozása nem gyakorol negatív hatást a környezetre.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


PÁRIZSI ÉJSZAKA instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PÁRIZSI ÉJSZAKA instant kávé

Nyolcvan százalék arabika, húsz százalék robuszta. Mexikó legjobb ültetvényeiről származik, belőle készül a kitűnő oldhatóság. Illatos, mint a nagyvárosi nyári éjszaka, vonzó, mint a legtitkosabb vágy és olyan ízletes, hogy függőséget okoz. Aki imádja a romantikát egy kis fűszeres lehelettel, nem hagyhatja ki a Párizsi éjszakát sem. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 281 Ft /1000 g 1 428 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

ECUADORI - liofilizált instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ECUADORI - liofilizált instant kávé

Nem rázni, keverni. Az oldható kávét egy szempillantás alatt elkészítheti. Az ekvádori specialitás az Andokból tartalmaz lágy Arabikát és erős Robustát is. Pontosan fél fél arányban. Ennek köszönhetően az íz eredmény kiegyensúlyozott, kellemesen borosan citrusos. Lehet, felfefedezi benne a vadságot és a sokszínűséget, amelyet az ottani természet kölcsönöz. Ekvádor ugyanis a legnagyobb négyzetméternyi terület a biológiai sokféleségével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 809 Ft /1000 g 1 781 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 622 Ft /1000 g 1 162 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »