

PERU BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA
A legmagasabban elfekvő tó, a legnagyobb város autópálya nélkül, a legmélyebb kanyon... És az instant kávék közül bizony, innen származik az egyik legjobb minőségű. Igen, ez Peru, a sok kontrasztú ország, amely több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a kávécserjék termesztésével kapcsolatban. A Puno Norte hagyományos kávétermesztő terület, amely kivételesen nagy szemű, teljes, csokoládé ízű kávészemekkel büszkélkedhet. A liofilizált kávéjuk ugyanolyan magas minőségű, mint a szemes kávéjuk. Az instant formában a kávéjuk semmit sem veszít az előnyeiből, ráadásul elég csak forró vízzel leönteni. És hogy mi is a bónusz ebben a kávéban? A BIO minősége!
Összetétel
Arabica 100%A kávé krémje és a habja
A perui BIO liofilizált kávé 100% Arabicából készül, ezért az íze tökéletesen megegyezik a perui Puno Norte kiváló minőségű kéveszemeinek az ízével. A kávé íze magában foglalja a csokoládé, és a gyümölcsök ízét, az édességet, és a kellemesen diós utóízt. A teste teljes, és sima. A forró vízzel való leöntése után a kávé finom habot hoz létre.
A kávé eredete
Mi most Önöknek egy magaslatokból származó kávét mutatatunk be, amely kávészemei azokból a hegyekből származnak, melyeket régen a misztikus inkák lakták. Napjainkban a perui Andokban lévő kávéültetvényeken a leszármazottjaik is gazdálkodnak. Az „ősi” gazdálkodók mellett az újonnan érkező gazdálkodók is jelen vannak, akik számára a kávé termesztése az egyike a megélhetésüknek. A kávé mellett kukoricát, spárgát, paradicsomot, burgonyát és quinint is termesztenek. A perui mezőgazdaság csak kis mértékben használja az iparilag előállított műtrágyákat. Ennél gyakrabban, természetes úton juttatják el a tápanyagokat a növényekhez. Annak ellenére, hogy a gazdálkodók még mindig küzdenek az elavult infrastruktúrával, különösen a kávé esetében, sikerült rendkívül sikeresen fejleszteniük a piacot. A Puno Norte régió Perui déli részén található a hagyományos területek közé tartozik, ahol a kávécserjék kiválóan fejlődnek. A vulkanikus altalaj, és a magas tengerszint feletti magasság sima testet, és nagyon kellemes, édes, krémes ízű kávészemeket eredményeznek. Nem véletlen, hogy a kávét erről a területről a világversenyeken magasan elismerik, és a nemzeti kávészervezet is támogatja. A kávészemeket a gazdák úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel. A kávécseresznyéket nagy vízzel teli tartályokba öntik, ahol azokat préslemezek között szétpréselik, így szabadítják meg a kávészemeket a vörös bevonatuktól. Ezután a kávészemek az erjesztő edényekbe kerülnek, ahol több órán át, vagy akár napig is fermentálódnak. A fermentáció során a kávészemek teljesen megszabadulnak a bevonatuktól. Az így kapott zöld kávészemeket végül közvetlen napfényben, vagy szárítókban szárítják. A liofilizált oldható kávé útja azonban sokkal hosszabb. A zöld kávészemeket meg kell pörkölni és főzni. A kapott folyadékot szirup állagúra párologtatják el. A kapott koncentrátum liofilizáláson esik át, azaz csökkentett levegőnyomás alatt fagyasztják le. A -40 ° C-on lefagyasztott tömeget alacsony nyomású környezetben (liofilizáló vákuumkamrában) szabadítják meg a vízmolekuláitól. A szublimáció biztosítja, hogy a kávé összes érzékszervi tulajdonsága megmaradjon. A folyamat eredménye nagy, sima felületű kristályok. A liofilizált oldható kávé 1937-ben jelent meg először a piacon. A népszerűsége azóta sem csökkent.
Végül is a világ kávétermelésének a fele az oldható variánsának az előállítására szolgál. És épp ez a kávé az, amely az egyike a legjobb instant kávéknak!
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C.

























Tanácsra van szüksége?

1. 21.
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék

ECUADORI - liofilizált instant kávé
