06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PERU BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA

Kód: 1433
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A legmagasabban elfekvő tó, a legnagyobb város autópálya nélkül, a legmélyebb kanyon... És az instant kávék közül bizony, innen származik az egyik legjobb minőségű. Igen, ez Peru, a sok kontrasztú ország, amely több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a kávécserjék termesztésével kapcsolatban. A Puno Norte hagyományos kávétermesztő terület, amely kivételesen nagy szemű, teljes, csokoládé ízű kávészemekkel büszkélkedhet. A liofilizált kávéjuk ugyanolyan magas minőségű, mint a szemes kávéjuk. Az instant formában a kávéjuk semmit sem veszít az előnyeiből, ráadásul elég csak forró vízzel leönteni. És hogy mi is a bónusz ebben a kávéban? A BIO minősége!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
40 836 Ft /1000 g 4 084 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Arabica BIO 100%

A kávé krémje és a habja

A perui BIO liofilizált kávé 100% Arabicából készül, ezért az íze tökéletesen megegyezik a perui Puno Norte kiváló minőségű kéveszemeinek az ízével. A kávé íze magában foglalja a csokoládé, és a gyümölcsök ízét, az édességet, és a kellemesen diós utóízt. A teste teljes, és sima. A forró vízzel való leöntése után a kávé finom habot hoz létre.

A kávé eredete

Mi most Önöknek egy magaslatokból származó kávét mutatatunk be, amely kávészemei azokból a hegyekből származnak, melyeket régen a misztikus inkák lakták. Napjainkban a perui Andokban lévő kávéültetvényeken a leszármazottjaik is gazdálkodnak. Az „ősi” gazdálkodók mellett az újonnan érkező gazdálkodók is jelen vannak, akik számára a kávé termesztése az egyike a megélhetésüknek. A kávé mellett kukoricát, spárgát, paradicsomot, burgonyát és quinint is termesztenek. A perui mezőgazdaság csak kis mértékben használja az iparilag előállított műtrágyákat. Ennél gyakrabban, természetes úton juttatják el a tápanyagokat a növényekhez. Annak ellenére, hogy a gazdálkodók még mindig küzdenek az elavult infrastruktúrával, különösen a kávé esetében, sikerült rendkívül sikeresen fejleszteniük a piacot. A Puno Norte régió Perui déli részén található a hagyományos területek közé tartozik, ahol a kávécserjék kiválóan fejlődnek. A vulkanikus altalaj, és a magas tengerszint feletti magasság sima testet, és nagyon kellemes, édes, krémes ízű kávészemeket eredményeznek. Nem véletlen, hogy a kávét erről a területről a világversenyeken magasan elismerik, és a nemzeti kávészervezet is támogatja. A kávészemeket a gazdák úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel. A kávécseresznyéket nagy vízzel teli tartályokba öntik, ahol azokat préslemezek között szétpréselik, így szabadítják meg a kávészemeket a vörös bevonatuktól. Ezután a kávészemek az erjesztő edényekbe kerülnek, ahol több órán át, vagy akár napig is fermentálódnak. A fermentáció során a kávészemek teljesen megszabadulnak a bevonatuktól. Az így kapott zöld kávészemeket végül közvetlen napfényben, vagy szárítókban szárítják. A liofilizált oldható kávé útja azonban sokkal hosszabb. A zöld kávészemeket meg kell pörkölni és főzni. A kapott folyadékot szirup állagúra párologtatják el. A kapott koncentrátum liofilizáláson esik át, azaz csökkentett levegőnyomás alatt fagyasztják le. A -40 ° C-on lefagyasztott tömeget alacsony nyomású környezetben (liofilizáló vákuumkamrában) szabadítják meg a vízmolekuláitól. A szublimáció biztosítja, hogy a kávé összes érzékszervi tulajdonsága megmaradjon. A folyamat eredménye nagy, sima felületű kristályok. A liofilizált oldható kávé 1937-ben jelent meg először a piacon. A népszerűsége azóta sem csökkent.

Végül is a világ kávétermelésének a fele az oldható variánsának az előállítására szolgál. És épp ez a kávé az, amely az egyike a legjobb instant kávéknak!

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. 

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

1. 21.

Értékelés: kitűnő
A kávé finom, és nem túl savas.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


ECUADORI - liofilizált instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ECUADORI - liofilizált instant kávé

Nem rázni, keverni. Az oldható kávét egy szempillantás alatt elkészítheti. Az ekvádori specialitás az Andokból tartalmaz lágy Arabikát és erős Robustát is. Pontosan fél fél arányban. Ennek köszönhetően az íz eredmény kiegyensúlyozott, kellemesen borosan citrusos. Lehet, felfefedezi benne a vadságot és a sokszínűséget, amelyet az ottani természet kölcsönöz. Ekvádor ugyanis a legnagyobb négyzetméternyi terület a biológiai sokféleségével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 809 Ft /1000 g 1 781 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

TANZÁNIA BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TANZÁNIA BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA

A liofilizálás nem egy varázsszó, amely az ügyfeleink megzavarására szolgál. Épp ellenkezőleg. Ha liofilizálással feldolgozott oldható kávéval találkozik, ne habozzon megkóstolni. Ízletes lesz, többrétegű és kiegyensúlyozott. Tanzánia BIO esetében gyümölcs, és csokoládé tónusokkal kiegészítve. Készítse elő a kedvenc csészéjét, forró vizet, és egy kanalat: és már kezdődhet is a napja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
40 351 Ft /1000 g 4 035 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

Kolumbia – liofilizált instant kávé 100% arabica
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Kolumbia – liofilizált instant kávé 100% arabica

A kolumbiai arabica a lágy, csokoládés-diós ízéről ismert. Ez az instant változat is pontosan ilyen. Bárki, aki egy nagyszerű, mégis gyorsan elkészíthető csészére vágyik, imádni fogja. Az instant kávé tökéletes a népszerű dalgona kávé vagy jegeskávé elkészítéséhez is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
36 639 Ft /1000 g 3 664 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »