06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TANZANIA AA North Fine Quality szemes kávé

Kód: 24
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Afrika a legtisztább változatban! Ha az édes kényeztetők imádói közé tartozik, akkor biztos a kedvence a magas minőségű kávé Tanzániából. A száz százalékos arabika megszólítja a varázslatos aromájával, lágy savasságával és telt ízével. Az AA osztályozás világosan jelzi, hogy különlegesen nagy szemekről van szó. A Fine Qulaityt nem szükséges különösebben magyarázni - egyszerűen első osztályú.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 296 Ft /1000 g 1 530 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Tanzánia
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Mt.Oldeani
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1540m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Ez a kávé minden szempontból kiegyensúlyozott. Erős és kellemes aromája tökéletes egyensúlyban van intenzív ízével.

Ízében a gyümölcsök és a csokoládé nyoma is fellelhető. A teljes édes érzetet a szájban az alacsony savassága erősíti meg. A tanzániai finomságból készült eszpresszó finom, rugalmas krémmel rendelkezik.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Közép-Afrika keleti partjain a kávétermesztés a nemzeti kultúrának a része. A tanzániai kistermelők, akik még mindig kávétermeléssel foglalkoznak, eredetileg saját szükségleteikre termelik a kávét. A kolonizáció ideje alatt a kávétermelés bevételi forrás lett, így napjainkban akár 90 százaléka a teljes tanzániai kávétermelésnek kisbirtokosoktól származik.  Oldeani gyönyörű dombos vidék, amely híres a faunájáról és a flórájáról. A turisták számára Mountain Oldean a helyi szafariról lett híres. A kávé termelés szempontjából (Coffea arabica) azonban fontosabb, hogy kedvező klímával és megfelelő talajviszonyokkal rendelkezik a terület.

A cseresznyére emlékeztető kávé gyümölcsét szezonálisan többször is betakarítják. Ennek az oka egyszerű - fokozatosan érnek be a gyümölcsök. A gazdálkodók először három-négy évvel a bokrok ültetése után kezdhetnek szüretelni. Tanzániában a kávé gyümölcseit úgynevezett átmosási technikával kezdik el feldolgozni. Először nagy vízzel teli edényekbe öntik őket. Azok a bogyók, amelyek a víz felszínén maradnak lebegni a rossz minőségűek, a jó minőségűek a tartály aljara ereszkednek. Vízzel együtt a bogyókat sajtolólemezekkel extrudálják, így távolítják el a nem kívánatos húsától. Minden egyes gyümölcsből 2 kávébabot kapunk, amelyeket az erjedésre használt tartályokban azonnal fermentálnak. Végül a szárítási folyamat következik. A szárítás után a kávét átválogatják és zsákokba csomagolják, így kerül a piacra.

A pörkölésre nagy figyelmet kell szentelni, amelyet a legjobb eladók közvetlen a kávé eladása előtt végeznek el. Kávé íze néhány nappal a pörkölés után éri el a tetőpontját, később az aromája veszít a minőségéből.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

12. 9.

Értékelés: kitűnő
Kiváló és nagyszerű kávé, amelyet már régóta vásárolok, mindig megőrzi a minőségét. A kávé leírása pontos. Én mindig nagyon elégedett vásárló vagyok.

5. 12.

Értékelés: kitűnő
Mint mindig, ezúttal is elragadtatott a kávé, az íze tökéletes. Nagyon szeretek itt vásárolni, sok szempontból van okom az elégedettségre. Ezért ajánlom ezt az e- üzletet ismerőseimnek és barátaimnak. Köszönöm az első osztályú szolgáltatást, és sok sikert kívánok a munkához.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 451 Ft /1000 g 945 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé

"Frissíti az elmét és tisztítja a bőrt," - így definiálta a kávét ezer évvel ezelőtt a középkori perzsiai tanítvány Ibn Síná. Európában, kezdetben gyógyszerként használták és csak úgy nem engedhették meg maguknak. Amikor a piacra több kávé került, az ára is alacsonyabb lett. A frissítő ital nagy bumm-ot élt meg. Ma már válogathatunk - például a kivételes ínyencséget Jáva szigetéről. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 099 Ft /1000 g 1 710 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

15% KEDVEZMÉNY
KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
12 858 Ft /1000 g 10 930 Ft /1000 g 1 093 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »