06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TANZANIA AA North Fine Quality szemes kávé

Kód: 24
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Afrika a legtisztább változatban! Ha az édes kényeztetők imádói közé tartozik, akkor biztos a kedvence a magas minőségű kávé Tanzániából. A száz százalékos arabika megszólítja a varázslatos aromájával, lágy savasságával és telt ízével. Az AA osztályozás világosan jelzi, hogy különlegesen nagy szemekről van szó. A Fine Qulaityt nem szükséges különösebben magyarázni - egyszerűen első osztályú.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
20 535 Ft /1000 g 2 054 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Tanzánia
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Mt.Oldeani
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1540m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Ez a kávé minden szempontból kiegyensúlyozott. Erős és kellemes aromája tökéletes egyensúlyban van intenzív ízével.

Ízében a gyümölcsök és a csokoládé nyoma is fellelhető. A teljes édes érzetet a szájban az alacsony savassága erősíti meg. A tanzániai finomságból készült eszpresszó finom, rugalmas krémmel rendelkezik.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

Közép-Afrika keleti partjain a kávétermesztés a nemzeti kultúrának a része. A tanzániai kistermelők, akik még mindig kávétermeléssel foglalkoznak, eredetileg saját szükségleteikre termelik a kávét. A kolonizáció ideje alatt a kávétermelés bevételi forrás lett, így napjainkban akár 90 százaléka a teljes tanzániai kávétermelésnek kisbirtokosoktól származik.  Oldeani gyönyörű dombos vidék, amely híres a faunájáról és a flórájáról. A turisták számára Mountain Oldean a helyi szafariról lett híres. A kávé termelés szempontjából (Coffea arabica) azonban fontosabb, hogy kedvező klímával és megfelelő talajviszonyokkal rendelkezik a terület.

A cseresznyére emlékeztető kávé gyümölcsét szezonálisan többször is betakarítják. Ennek az oka egyszerű - fokozatosan érnek be a gyümölcsök. A gazdálkodók először három-négy évvel a bokrok ültetése után kezdhetnek szüretelni. Tanzániában a kávé gyümölcseit úgynevezett átmosási technikával kezdik el feldolgozni. Először nagy vízzel teli edényekbe öntik őket. Azok a bogyók, amelyek a víz felszínén maradnak lebegni a rossz minőségűek, a jó minőségűek a tartály aljara ereszkednek. Vízzel együtt a bogyókat sajtolólemezekkel extrudálják, így távolítják el a nem kívánatos húsától. Minden egyes gyümölcsből 2 kávébabot kapunk, amelyeket az erjedésre használt tartályokban azonnal fermentálnak. Végül a szárítási folyamat következik. A szárítás után a kávét átválogatják és zsákokba csomagolják, így kerül a piacra.

A pörkölésre nagy figyelmet kell szentelni, amelyet a legjobb eladók közvetlen a kávé eladása előtt végeznek el. Kávé íze néhány nappal a pörkölés után éri el a tetőpontját, később az aromája veszít a minőségéből.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

12. 9.

Értékelés: kitűnő
Kiváló és nagyszerű kávé, amelyet már régóta vásárolok, mindig megőrzi a minőségét. A kávé leírása pontos. Én mindig nagyon elégedett vásárló vagyok.

5. 12.

Értékelés: kitűnő
Mint mindig, ezúttal is elragadtatott a kávé, az íze tökéletes. Nagyon szeretek itt vásárolni, sok szempontból van okom az elégedettségre. Ezért ajánlom ezt az e- üzletet ismerőseimnek és barátaimnak. Köszönöm az első osztályú szolgáltatást, és sok sikert kívánok a munkához.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 485 Ft /1000 g 1 548 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé

"Frissíti az elmét és tisztítja a bőrt," - így definiálta a kávét ezer évvel ezelőtt a középkori perzsiai tanítvány Ibn Síná. Európában, kezdetben gyógyszerként használták és csak úgy nem engedhették meg maguknak. Amikor a piacra több kávé került, az ára is alacsonyabb lett. A frissítő ital nagy bumm-ot élt meg. Ma már válogathatunk - például a kivételes ínyencséget Jáva szigetéről. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
22 692 Ft /1000 g 2 269 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »