06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PÁPUA ÚJ GUINEA (PNG) Sigri Estate szemes kávé

Kód: 127
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Félmeztelen bennszülöttek, veszélyes krokodilok és bugyborékoló vulkánok? Igen, ilyen Pápua Új Guinea. Mi onnan vonzóbb kóstolót hoztunk. A kávé, amely a híres Eastern Highlands régióban nevelkedett, olyan, mint az egyenlítői föld, pikáns és illatos. A magas minőségű arabika termesztésére főleg a kis családi ültetvények összpontosítanak.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
22 960 Ft /1000 g 2 296 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Pápua Új-Guinea
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Eastern Highlands
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1800m
Íz
Íz:
Gyümölcs, Fűszer
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Egyforma méretű kávészemek, finom íz, kerek testtel és közepes savassággal - ilyen a Pápua Új-Guinea-ból származó viszonylag fiatal kávé.A gyümölcsök és fűszerek kellemes utóíze egyedivé teszi a terméket.A kávét úgy pörköljük, hogy az aromájából a maximumot hozzuk elő. A kávé habja világos,tömény, közepes sűrűségű.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

A Coffea arabica cserjéi Pápua Új-Guinea-ban újdonságnak számítanak.Először 1950 körül kezdték ültetni a cserjéket. A kávéültetvények megmunkálói kis családi gazdálkodók, akik mind arabica, úgy robusta kávé termelésével is foglalkoznak. Az ültetvényeiket leggyakrabban erdők mélyén, tisztások közelében találhatók, ahol nem érhetők el mezőgazdasági és egyéb gépekkel.Ezért a helyi kávé szerves ökológiai terméknek tekinthető, mivel a kávét nem kezelik sem kémiai permettel, sem ipari műtrágyával. Ezek az anyagok nem juttathatók el az ültetvényekig az elhelyezkedésük miatt, és nem utolsó sorban anyagilag is nagyon igényes volna.

A kávébogyók begyűjtése 100% -ban manuálisan történik.A magas színvonalú betakarítás érdekében a kormány minőségi előírásokat vezetett be a kávé számára.A legalacsonyabb minőségű kávébabok teljesen eltűntek a piacról, és a Pápua Új-Guinea kávéja meredeken felmászott a ranglétrán a világ legnépszerűbb kávéi közé.

A leszüretelt kávébogyókat úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel.A bogyókat nagy vizes tartályokba öntik (alacsony minőségű bogyók a felszínen lebegnek, ezek el vannak távolítva, a minőségi kávébogyók a tartáj aljára esnek).Speciális préslemezek segítségével a kávébaboktól eltávolítják a bevonatukat. Fermentáció és szárítás követi ezt a folyamatot.Végül a kávébabok minőségi ellenőrzésen mennek át, azután juta zsákokba csomagolják őket.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 kávéskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

8. 26.

Értékelés: kitűnő
Kiváló kávé kellemes aromával és nagyon kiegyensúlyozott ízű. Az íze és aromája a brazil kávéra emlékeztet, amely soha nem okoz csalódást. Nagyszerűnek értékelem.

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa

Szuper lágy, kivételesen illatos és édesen csokoládés. A kávé a népszerű Fazenda da Lagoa (Farm a tónál) brazil ültetvényről a világ leglátogatottabbjai közé tartozik. Az esőerdő karjai között érik, hegyekkel és kristálytiszta tóval körbevéve. Közepes intenzitással pörköljük, hogy megmaradjon a tökéletesen sima testessége és gyümölcsös aromája.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 612 Ft /1000 g 1 861 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

ROBUSTA INDIA MONSOONED szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ROBUSTA INDIA MONSOONED szemes kávé

Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja.  Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen figyelemreméltó. A robustát használja alapnak az eszpresszóhoz. A megfelelő arányban az arabicával óriási nyalánkságot  kaphat. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 201 Ft /1000 g 1 520 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

KENYA AA SZUPERSZTÁR szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KENYA AA SZUPERSZTÁR szemes kávé

A dupla ás szupersztár nagyon intenzív koffein élményt nyújt. Ez a száz százalékos kenyai arabika a garancia a kiemelkedő aromára, a kellemes savasságra és a gyümölcsös harmóniára. A bársonyos lágyságba rögtön az első korty után beleszeret. A második igazolja, hogy a legjobbat választotta. A harmadik kóstolással a mennyország felé repül. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 622 Ft /1000 g 2 162 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »