06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft

PÁPUA ÚJ GUINEA (PNG) Sigri Estate szemes kávé

Kód: 127
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Félmeztelen bennszülöttek, veszélyes krokodilok és bugyborékoló vulkánok? Igen, ilyen Pápua Új Guinea. Mi onnan vonzóbb kóstolót hoztunk. A kávé, amely a híres Eastern Highlands régióban nevelkedett, olyan, mint az egyenlítői föld, pikáns és illatos. A magas minőségű arabika termesztésére főleg a kis családi ültetvények összpontosítanak.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
22 843 Ft /1000 g 2 284 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 03. 24.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 3 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
3 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Pápua Új-Guinea
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Eastern Highlands
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1800m
Íz
Íz:
Gyümölcs, Fűszer
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

Egyforma méretű kávészemek, finom íz, kerek testtel és közepes savassággal - ilyen a Pápua Új-Guinea-ból származó viszonylag fiatal kávé.A gyümölcsök és fűszerek kellemes utóíze egyedivé teszi a terméket.A kávét úgy pörköljük, hogy az aromájából a maximumot hozzuk elő. A kávé habja világos,tömény, közepes sűrűségű.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

A Coffea arabica cserjéi Pápua Új-Guinea-ban újdonságnak számítanak.Először 1950 körül kezdték ültetni a cserjéket. A kávéültetvények megmunkálói kis családi gazdálkodók, akik mind arabica, úgy robusta kávé termelésével is foglalkoznak. Az ültetvényeiket leggyakrabban erdők mélyén, tisztások közelében találhatók, ahol nem érhetők el mezőgazdasági és egyéb gépekkel.Ezért a helyi kávé szerves ökológiai terméknek tekinthető, mivel a kávét nem kezelik sem kémiai permettel, sem ipari műtrágyával. Ezek az anyagok nem juttathatók el az ültetvényekig az elhelyezkedésük miatt, és nem utolsó sorban anyagilag is nagyon igényes volna.

A kávébogyók begyűjtése 100% -ban manuálisan történik.A magas színvonalú betakarítás érdekében a kormány minőségi előírásokat vezetett be a kávé számára.A legalacsonyabb minőségű kávébabok teljesen eltűntek a piacról, és a Pápua Új-Guinea kávéja meredeken felmászott a ranglétrán a világ legnépszerűbb kávéi közé.

A leszüretelt kávébogyókat úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel.A bogyókat nagy vizes tartályokba öntik (alacsony minőségű bogyók a felszínen lebegnek, ezek el vannak távolítva, a minőségi kávébogyók a tartáj aljára esnek).Speciális préslemezek segítségével a kávébaboktól eltávolítják a bevonatukat. Fermentáció és szárítás követi ezt a folyamatot.Végül a kávébabok minőségi ellenőrzésen mennek át, azután juta zsákokba csomagolják őket.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 kávéskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

8. 26.

Értékelés: kitűnő
Kiváló kávé kellemes aromával és nagyon kiegyensúlyozott ízű. Az íze és aromája a brazil kávéra emlékeztet, amely soha nem okoz csalódást. Nagyszerűnek értékelem.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 957 Ft /1000 g 1 696 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 03. 24.

DOMINICANA AA JUNCALITO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DOMINICANA AA JUNCALITO

Ha a Dominikai köztársaság az álom kirándulása, akkor tegyen hozzá még egy fogalmat: luxus kávé. Gyönyörű földrész a Karib szigeteken a következő cél a kávéültetvények felfedezésére. Képzeljen el egy hosszú fehér tengerpartot, kristálytiszta tengert és egy csésze eszpresszót. Mi többet kívánhatnánk... Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 278 Ft /1000 g 1 828 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 03. 24.

KUBA ALTURA LAVADO EXCLUSIVE
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA ALTURA LAVADO EXCLUSIVE

Karib szigetek, szivarok, rum...Mi mást kell még tudni Kubáról? Még hogy kitűnő kávé nő! A Sierra Maestra hegységben a sziget dél-keleti részén kis földművesek termesztik. Egész kilencven százaléka a kubai kávénak a mély alföld vad folyóinak partjairól a sűrű erdőből származik. Gyönyörű környék, amely védett nemzeti park rezsimben. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
23 495 Ft /1000 g 2 349 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 03. 24.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »