

HONDURAS GENUINE MARCALA szemes kávé
Ez a közép-amerikai kávé nem maradhat figyelmen kívül. A legjobb kávét Honduraszból mi is szívesen iszogatjuk. Főleg a teljességével és a játékosan édes karamell - friss gyümölcs kombinációjával keltette fel a figyelmünket. Van, aki felismeri benne a fügéket, mások a gránát almát. Minden esetre ez a kávé Marcalból megér egy próbát.
Összetétel
Arabica 100%A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA
Közepesen savanyú, édes karamell és frissítő trópusi gyümölcsök harmóniája jellemzi. A Honduras Genuine Marcala kávé megfelel a koffeint kedvelő szakemberek igényeinek és azoknak is, akik csak vasárnapi ebéd után fogyasztják és élvezik ki a kávéjuk fenomenális ízét. A gyönyörű, szimmetrikus kávébabok őrlése után a kávé habja elasztikus és finom marad.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
A Hondurasból származó kávénak egyre több kedvelője van. A Csendes-óceán és az Atlanti-óceán által mosott országok Közép-Amerikában a legnagyobb kávéexportőrök. A nagyobb részét hegyek fedik, átlagos tengerszint feletti magassága 1000 méter.
A mezőgazdasági földterület az állami területének 15% -át foglalja el. Hondurasban sajnos rossz a politikai helyzet, így a kereskedelem rendkívül bonyolult. A legtöbb kávét nem tudják értékesíteni a külföldi piacokon.
A Marcala terület El Salvador és Guatemala közelében található. Az 1500 m tengerszint feletti magasságban elhelyezett ültetvényeket kisgazdák kezelik. A kávébabot (Cofffea arabica) mosás útján feldolgozzák, ami annyit jelent hogy a kávébaboktól eltávolítják a héjukat és húsukat. Minden kávé cseresznyében két szem kávé van. Ezeket erjedni hagyják, és szárítják. Hondurasban a kávét csak közvetlen napfényben szárítják.
Az összes kávét, közvetlenül frissen az előtt pörköljük mielőtt elküldenénk az ügyfélnek. Csak a frissen pörkölt kávé nyújt megfelelő ízhatást és élményt a fogyasztói számára.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
1. A kávét a fajtájának megfelelő durvaságúra daráljuk le .
2. 1 pohár kávé elkészítéséhez 1,5 -2 teáskanálnyi ( kb .7 gramm kávé) őrölt kávét használjon.
3. A kávét kb. 95°C -os vízzel ajánlatos leforralni .

























Tanácsra van szüksége?

10. 4.
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
