06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ECUADORI instant kávé 100% robusta

Kód: 1154

Találja ki, hogy hány csésze instant kávét fogyasztanak a franciák. És csehek? Sokkal többet, mint gondolná! Talán az egyszerű elkészítésének köszönhető, talán azért, mert elragadtatták az illatos kristályok gyors és egyszerű feloldódása a bögrében ... Annak érdekében, hogy tudjanak miből válogatni, elhoztuk Önöknek Ecuadorból ezt a remek, erős, citruszos ízvilággal rendelkező kávét. Alkalmas az intenzív munkák alatt, valamint a kikapcsolódásra is. A 100% -os Robusta kávét ki kell próbálnia.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 944 Ft /1000 g 1 094 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ecuador
Íz
Íz:
Citrus, Erős

Összetétel

Robusta 100%

A kávé íze és habja

Mivel 100% Robusta kávéról van szó, a kávé íze nagyon intenzív. A citrusfélékharmonikus tónusait is fellelhetjük a kávé ízében, amelyek tipikusak az ecuadori kávéra. A habját könnyűnek és kellemesnek írhatjuk le.

A kávé származása

Az oldható vagy instant kávét először nyilvánosan Buffalo-ban publikálta a japán-  amerikai kémikus Satori Kato. 1910-ben G. C. Washington szabadalmaztatta és katonák felélinkétésére szolgált. Az 1950-es években belopta magát a háztartásokba is. Azóta az oldható kávé számos konyha elengedhetetlen tartozéka. Európában a legnagyobb instant kávé fogyasztók a Nemzetközi Kávészervezet 2012-tes felmérése szerint a Cseh Köztársaság lakosai (3,3 kg per fő évente), mögötte helyezkedtek el az osztrákok (1,9 kg) és a szlovákok (1,6 kg). Ellenben a legkevesebb instant kávét Franciaországban (0,5 kg), Olaszország (0,1 kg) és Svédországban (0,3 kg) isznak.

Az oldódó kávé nagy előnye a könnyű és gyors elkészítése. A forró, stimuláló ital másodpercek alatt elkészíthető. A kávé tulajdonsága az előállítási módjától függ. A piacon lyofiliziált (fagyasztással szárított) és permetezett (permetezéssel szárított) instant kávét kínálnak a forgalmazók. Az ecuadori oldható kávé 100% Robusta az említett második módszerrel készül.

A permetezés egy elterjedtebb gyártási módszer, egyben olcsóbb is. Leegyszerűsítve, a kávékivonatot, melyet pörkölt kávéból készítenek- felforrósított edények falára permetezik. A kávé elveszíti a nedvességtartalmát a folyamat során, és a száraz részecskék lepotyognak. A lepotyogott darabkákat azonnal összegyűjtik, lemérik és csomagolják.

Ecuador az az ország, ahol az Arabica és a Robusta kávét körülbelül azonos arányban termesztik. A kávécserjéket főként az Andok domboldalán fekvő ültetvényeken termesztik. Bár ez az egyenlítő mentén fekvő ország nem tartozik a világ legnagyobb kávé termelői közé, kiváló minőségű kávészemeket exportál, amelyeknek nagy a népszerűségük.

Hatásai - kávék

Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
  2. Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
  3. A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék

Gyors és rendkívülien jó! Az oldható kávé Mexikóból tökéletes választás olyan alkalmakra, ha nincs kéznél kávédaráló, kávéfőző vagy szemes kávé. Elég egy kanállal szórni a kedvenc bögréjébe és forró vízzel leönteni. A harmonikus arabica és robusta keverék bársonyosan krémes, kellemes citrusos véggel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 366 Ft /1000 g 1 037 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

ECUADORI - liofilizált instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ECUADORI - liofilizált instant kávé

Nem rázni, keverni. Az oldható kávét egy szempillantás alatt elkészítheti. Az ekvádori specialitás az Andokból tartalmaz lágy Arabikát és erős Robustát is. Pontosan fél fél arányban. Ennek köszönhetően az íz eredmény kiegyensúlyozott, kellemesen borosan citrusos. Lehet, felfefedezi benne a vadságot és a sokszínűséget, amelyet az ottani természet kölcsönöz. Ekvádor ugyanis a legnagyobb négyzetméternyi terület a biológiai sokféleségével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 423 Ft /1000 g 1 342 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

TANZÁNIA BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

TANZÁNIA BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA

A liofilizálás nem egy varázsszó, amely az ügyfeleink megzavarására szolgál. Épp ellenkezőleg. Ha liofilizálással feldolgozott oldható kávéval találkozik, ne habozzon megkóstolni. Ízletes lesz, többrétegű és kiegyensúlyozott. Tanzánia BIO esetében gyümölcs, és csokoládé tónusokkal kiegészítve. Készítse elő a kedvenc csészéjét, forró vizet, és egy kanalat: és már kezdődhet is a napja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
30 394 Ft /1000 g 3 039 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »