06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ECUADORI instant kávé 100% robusta

Kód: 1154

Találja ki, hogy hány csésze instant kávét fogyasztanak a franciák. És csehek? Sokkal többet, mint gondolná! Talán az egyszerű elkészítésének köszönhető, talán azért, mert elragadtatták az illatos kristályok gyors és egyszerű feloldódása a bögrében ... Annak érdekében, hogy tudjanak miből válogatni, elhoztuk Önöknek Ecuadorból ezt a remek, erős, citruszos ízvilággal rendelkező kávét. Alkalmas az intenzív munkák alatt, valamint a kikapcsolódásra is. A 100% -os Robusta kávét ki kell próbálnia.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 532 Ft /1000 g 1 453 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ecuador
Íz
Íz:
Citrus, Erős

Összetétel

Robusta 100%

A kávé íze és habja

Mivel 100% Robusta kávéról van szó, a kávé íze nagyon intenzív. A citrusfélékharmonikus tónusait is fellelhetjük a kávé ízében, amelyek tipikusak az ecuadori kávéra. A habját könnyűnek és kellemesnek írhatjuk le.

A kávé származása

Az oldható vagy instant kávét először nyilvánosan Buffalo-ban publikálta a japán-  amerikai kémikus Satori Kato. 1910-ben G. C. Washington szabadalmaztatta és katonák felélinkétésére szolgált. Az 1950-es években belopta magát a háztartásokba is. Azóta az oldható kávé számos konyha elengedhetetlen tartozéka. Európában a legnagyobb instant kávé fogyasztók a Nemzetközi Kávészervezet 2012-tes felmérése szerint a Cseh Köztársaság lakosai (3,3 kg per fő évente), mögötte helyezkedtek el az osztrákok (1,9 kg) és a szlovákok (1,6 kg). Ellenben a legkevesebb instant kávét Franciaországban (0,5 kg), Olaszország (0,1 kg) és Svédországban (0,3 kg) isznak.

Az oldódó kávé nagy előnye a könnyű és gyors elkészítése. A forró, stimuláló ital másodpercek alatt elkészíthető. A kávé tulajdonsága az előállítási módjától függ. A piacon lyofiliziált (fagyasztással szárított) és permetezett (permetezéssel szárított) instant kávét kínálnak a forgalmazók. Az ecuadori oldható kávé 100% Robusta az említett második módszerrel készül.

A permetezés egy elterjedtebb gyártási módszer, egyben olcsóbb is. Leegyszerűsítve, a kávékivonatot, melyet pörkölt kávéból készítenek- felforrósított edények falára permetezik. A kávé elveszíti a nedvességtartalmát a folyamat során, és a száraz részecskék lepotyognak. A lepotyogott darabkákat azonnal összegyűjtik, lemérik és csomagolják.

Ecuador az az ország, ahol az Arabica és a Robusta kávét körülbelül azonos arányban termesztik. A kávécserjéket főként az Andok domboldalán fekvő ültetvényeken termesztik. Bár ez az egyenlítő mentén fekvő ország nem tartozik a világ legnagyobb kávé termelői közé, kiváló minőségű kávészemeket exportál, amelyeknek nagy a népszerűségük.

Hatásai - kávék

Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
  2. Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
  3. A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék

Gyors és rendkívülien jó! Az oldható kávé Mexikóból tökéletes választás olyan alkalmakra, ha nincs kéznél kávédaráló, kávéfőző vagy szemes kávé. Elég egy kanállal szórni a kedvenc bögréjébe és forró vízzel leönteni. A harmonikus arabica és robusta keverék bársonyosan krémes, kellemes citrusos véggel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 763 Ft /1000 g 1 376 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

15% KEDVEZMÉNY
PÁRIZSI ÉJSZAKA instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PÁRIZSI ÉJSZAKA instant kávé

Nyolcvan százalék arabika, húsz százalék robuszta. Mexikó legjobb ültetvényeiről származik, belőle készül a kitűnő oldhatóság. Illatos, mint a nagyvárosi nyári éjszaka, vonzó, mint a legtitkosabb vágy és olyan ízletes, hogy függőséget okoz. Aki imádja a romantikát egy kis fűszeres lehelettel, nem hagyhatja ki a Párizsi éjszakát sem. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 283 Ft /1000 g 12 140 Ft /1000 g 1 214 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

India - instant kávé 100% robusta
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

India - instant kávé 100% robusta

A kávé több mint kétszáz éve része Indiának. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási eljárásokat, és még jobb ínyencélményeket nyújtanak a termésük színvonalának emelésével. Az indiai robusztából készült instant kávé a bizonyíték erre. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
18 328 Ft /1000 g 1 833 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »