

CSOKOLÁDÉS - NARANCSOS szemes kávé
A 100% Arabica ennek a kávénak teljes testet és finom csokoládés ízt ad. Néhány csepp természetes narancs aroma hozzáadásával a kávé frissességet kap. Ez az unhatatlan ízkombináció nem szabad, hogy hiányozzon az Ön háztartásásból sem. Tökéletes kedves vendégek fogadásához, vagy szép estékhez kettesben a párjukkal. A csokoládés-narancsos kávét akkor is értékelni fogják, amikor jegeskávét készítenek belőle, illetve akkor is, amikor a klasszikus forró változatát választják szegfűszeg és a fahéj hozzáadásával megbolondítva azt.
Összetétel
Arabica 100%, AromaA kávé íze és habja
Az ültetvényes Arabica a perui Andokból, nem csak kellemes könnyedséget és tiszta testet a csokoládé gyengéd tónusaival, hanem szelíd, világos krémet is ad a kávénak. Adjunk hozzá kis citruszos ízvilágot, és olyan kávét kapunk, amely sok variációban élvezhető.
A kávé származása
Az igazi ínyenceknek felesleges Puno régiót, ahol ez a remek Arabica terem bemutatni. De talán éppen Ön az egyike azoknak a kezdő kávékóstolóknak, akikért mégis pár szóval bemutatjuk a perui hegyeket, ahol a kávé növekedik.
A Peru a legfontosabb kávé termelők közé tartozik. Az Arabica kávé exportját tekintve az ötödik helyen helyezkedik el van a világon. Az Andok lejtőin vannak olyan ültetvények, amelyeket a leghíresebb kávézók barisztái keresik fel. A Typica alfaj az egyik legjobb klasszikusnak számít. Az etiópiai származású kávé körülbelül 4 méter magasra növekszik, kevesebb gyümölcsöt termel, mint más fajták, de a kávé paraméterei a legjobb értékeket érte el. A perui Andok dombjai között tökéletesek a feltételek a jó minőségű kávészemek termesztésére.
Az enyhe, hűvös éghajlat és a speciális talajviszonyok miatt a kávé egyedi aromával és ízzel rendelkezik.
Miután a kávé gyümölcseit betakarították, a perui gazdák átmosással dolgozzák fel a kávét. Ez annyit jelent, hogy a gyümölcsöket nagy, vízzel teli tartályokba öntik, ahol préslemezek segítségével eltávolítják a kávémagoktól a húsukat-bevonatukat. Az eltávolított kávébabokat ezután nagyméretű edényekben több órán keresztül fermentálják.
Ezt követően a kávészemeket szárítókban szárítják, ha az időjárás megengedi a napon.
Hogy hogyan jutott az Arabica kávé az Andokból a csokoládé-narancs ízhez? Néhány csepp természetes aromával. Miután Ön megrendelte nálunk a narancsos-csokoládés kávéját, a pörkölőmesterünk hordozóolajjal permetezi be a kávészemeket, és úgy perzseli meg őket, hogy ne veszítsék el természetes tulajdonságaikat, emellett a kávészemek elnyelik a csokoládé és a narancs finom jegyeit.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

3. 7.
10. 22.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BELGA PRALINÉ szemes kávé

CSOKOLÁDÉS - MANDULÁS szemes kávé
