06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot

Kód: 1207
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Dél-nyugat Kolumbiában, a magas hegyek vulkanikus talajában érik a kávé. Ezen még semmi különös nincs. A piros bogyók magukban egyedülálló ízeket és illatokat takarnak. Ilyenek máshol a világon nem nőnek. Ezért tarozik a mikrolot a Huila területről a leglátogatottabbak közé. A színfalak mögött 21 farm női állnak, akik a mi torkosságunknak köszönhetően tudják iskolába járatni gyerekeiket és biztosítani az orvosi ellátást.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Castillo
Vidék
Vidék:
Huila
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1500 - 1700m
Íz
Íz:
Citrus, Dió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

A kávé íze és habja

A Columbia Huila Women´s Coffee Project 100% Arabica-tól a nevéhez híven igazán minőségi kávé-élményt kap a kóstolója. A megfelelő előkészítésénél, érzékelni fogja a vörös narancs tónusait, ahogy fokozatosan áthalad a mandula és a dió tónusaiba. A kávé telt testtel rendelkezik, lágy grépfrút illatú. A habja könnyű és kompakt.

A kávé származása

Élvezni ezt a kávét olyan, mintha a kezet fogna több tíz dolgos kolumbiai női kezével. A színes kötényekben, örökös mosollyal az arcukon rendszeresen gondoskodnak Castillo és Kolumbia kávéfajtákról, melyek 21 gazdaságban 56 hektáron nőnek. A kávé reggeltől estig befolyásolja az életüket. A kávénak hála gyermekeik iskolába járhatnak, orvosi kezelésben részesülhetnek, és jobb cipőjük van.

A Huila területet érintették a leginkább a vulkáni kitörések. A vulkánok hatalmas hegyeket és mély völgyeket alakítottak ki, melyek között folyik a Magdalena folyó. A Tatacoa sivatagban a hőmérséklet 35 ° C-ra emelkedik, viszont a Nevado del Huila hegyek tetején a hőmérséklet ritkán haladja meg a nulla feletti értéket. A régió fő exporttermékei: a kőolaj, kávé vagy a kávéból származó termékek. 37 helyi közösségből 35-ben produkálják. A kolumbiai kormány célja, hogy támogassa a kávéültetvényeket úgy, hogy elegendő jövedelmet biztosítson a gazdálkodók számára. A Huila rizst, kukoricát, vagy cukornádat is termeszt. Kolumbiában a kávécserjék gyümölcseit általában az úgynevezett nedves úton dolgozzák fel. Ez azt jelenti, hogy a kávé gyümölcseit (Coffea arabica) nagy, vízzel teli tartályokba öntik a nők-(igen, a Columbia Huila Women´s Coffee Project esetében csakis nők végzik a betakarítást), és azokat a gyümölcsöket, amelyek a tartály aljára esnek, a zúzólemezek segítségével átzúzzák. Ennek az eljárásnak a segítségével szabadulnak ki a kávébabok a bevonatukból. Annak érdekében, hogy a kávé megkapja a szükséges tulajdonságait, és megszabaduljon a hártyabevonatától nagy hordókban fermentálják tovább. Végül meg kell szárítani és tisztítani a kávét.

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

5. 20.

Értékelés: kitűnő
Jó kávé, robosztus ízű az első korty sima felülettel. Az íze kissé eltér a rendes kolumbiai kávéktól, egy kissé kevésbé intenzív, de nagyon kellemes kávé.

2. 24.

Értékelés: kitűnő
Kiváló kávé, leírhatatlan aromával! Szívből ajánlom!

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 485 Ft /1000 g 1 548 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé

"Frissíti az elmét és tisztítja a bőrt," - így definiálta a kávét ezer évvel ezelőtt a középkori perzsiai tanítvány Ibn Síná. Európában, kezdetben gyógyszerként használták és csak úgy nem engedhették meg maguknak. Amikor a piacra több kávé került, az ára is alacsonyabb lett. A frissítő ital nagy bumm-ot élt meg. Ma már válogathatunk - például a kivételes ínyencséget Jáva szigetéről. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
22 692 Ft /1000 g 2 269 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

KOLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot

A Kolumbia Excelso Narino egy különleges kávé, amelyet elsősorban  Columbia -  Narino terület - e térségének földrajzi megkönnyítése okoz. Ez a terület nagyon durva és hegyes, ami nagyon jó a kávé termesztésére. A kávé ültetvényeket olyan kistermelők tulajdonítják, akik a kávé magas színvonaláról gondoskodnak. Ezt az egyedülálló kávét a csokoládé aromája jellemzi a cukornád utóízzel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 659 Ft /1000 g 1 766 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »