06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot

Kód: 1207
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Dél-nyugat Kolumbiában, a magas hegyek vulkanikus talajában érik a kávé. Ezen még semmi különös nincs. A piros bogyók magukban egyedülálló ízeket és illatokat takarnak. Ilyenek máshol a világon nem nőnek. Ezért tarozik a mikrolot a Huila területről a leglátogatottabbak közé. A színfalak mögött 21 farm női állnak, akik a mi torkosságunknak köszönhetően tudják iskolába járatni gyerekeiket és biztosítani az orvosi ellátást.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
18 952 Ft /1000 g 1 895 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2022. 07. 08.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Castillo
Vidék
Vidék:
Huila
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1500 - 1700m
Íz
Íz:
Citrus, Dió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

A kávé íze és habja

A Columbia Huila Women´s Coffee Project 100% Arabica-tól a nevéhez híven igazán minőségi kávé-élményt kap a kóstolója. A megfelelő előkészítésénél, érzékelni fogja a vörös narancs tónusait, ahogy fokozatosan áthalad a mandula és a dió tónusaiba. A kávé telt testtel rendelkezik, lágy grépfrút illatú. A habja könnyű és kompakt.

A kávé származása

Élvezni ezt a kávét olyan, mintha a kezet fogna több tíz dolgos kolumbiai női kezével. A színes kötényekben, örökös mosollyal az arcukon rendszeresen gondoskodnak Castillo és Kolumbia kávéfajtákról, melyek 21 gazdaságban 56 hektáron nőnek. A kávé reggeltől estig befolyásolja az életüket. A kávénak hála gyermekeik iskolába járhatnak, orvosi kezelésben részesülhetnek, és jobb cipőjük van.

A Huila területet érintették a leginkább a vulkáni kitörések. A vulkánok hatalmas hegyeket és mély völgyeket alakítottak ki, melyek között folyik a Magdalena folyó. A Tatacoa sivatagban a hőmérséklet 35 ° C-ra emelkedik, viszont a Nevado del Huila hegyek tetején a hőmérséklet ritkán haladja meg a nulla feletti értéket. A régió fő exporttermékei: a kőolaj, kávé vagy a kávéból származó termékek. 37 helyi közösségből 35-ben produkálják. A kolumbiai kormány célja, hogy támogassa a kávéültetvényeket úgy, hogy elegendő jövedelmet biztosítson a gazdálkodók számára. A Huila rizst, kukoricát, vagy cukornádat is termeszt. Kolumbiában a kávécserjék gyümölcseit általában az úgynevezett nedves úton dolgozzák fel. Ez azt jelenti, hogy a kávé gyümölcseit (Coffea arabica) nagy, vízzel teli tartályokba öntik a nők-(igen, a Columbia Huila Women´s Coffee Project esetében csakis nők végzik a betakarítást), és azokat a gyümölcsöket, amelyek a tartály aljára esnek, a zúzólemezek segítségével átzúzzák. Ennek az eljárásnak a segítségével szabadulnak ki a kávébabok a bevonatukból. Annak érdekében, hogy a kávé megkapja a szükséges tulajdonságait, és megszabaduljon a hártyabevonatától nagy hordókban fermentálják tovább. Végül meg kell szárítani és tisztítani a kávét.

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

5. 20.

Értékelés: kitűnő
Jó kávé, robosztus ízű az első korty sima felülettel. Az íze kissé eltér a rendes kolumbiai kávéktól, egy kissé kevésbé intenzív, de nagyon kellemes kávé.

2. 24.

Értékelés: kitűnő
Kiváló kávé, leírhatatlan aromával! Szívből ajánlom!

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 290 Ft /1000 g 1 429 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2022. 07. 08.

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé

Azon a területen ahol ez a kávé született a vad természet mellett gyémántok is megcsodálhatóak. Igen, a brazíliai Cerrado egyes helyein ritka ásványaikról híresek. Mint az ott található kávébab, amelyek a világon az egyik legkeresettebbek. A tökéletes Dolce Diamantina tetszeni fog az ízlelőbimbóinak - jellegzetes édességével, jó testével és finom diós utóízzel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 032 Ft /1000 g 1 403 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2022. 07. 08.

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Ki nem szeretné a nektarint, csokoládét és mandulát egy kis csészébe? Különösen akkor, ha hosszú ideig kellemes az érzékekeinknek. A Delikát tandemt a brazil és guatemalai arabicaból készítettük, amelyet gyönyörűen egészít ki a mosott indiai robusta. Az eszpresszó csodálatos ízét tekintve keressük meg az egyes kávék és pörkölő természetes tulajdonságait. Mindegyikkel külön-külön foglalkoztak és pontosan úgy, ahogy szükség volt rá. A kifinomult íz ideális a pihenésre. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 500 Ft /1000 g 1 650 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2022. 07. 08.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »