06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 4. Ha választhat, miért ne választaná a legjobbat?

"Elsősorban legyenek egészségesek" – ezt kívánjuk egymásnak, amikor csak lehetőségünk van rá. De sajnos az egészségünk gyakran az utolsó dolog, amire gondolunk, amikor egy szupermarketben a bevásárlásunkat a bevásárlókocsinkba rakjuk.

Az egészséges életmód tendenciája azonban már minden háztartást elárasztott: a fehér kenyeret-teljes kiőrlésű kenyérre, az édes szénsavas italokat - tiszta vízre, szintetikus fehérnemű - tiszta pamutból készült fehérneműre cseréljük. Szerencsére egyre növekszik a minőségre vágyók száma. Még a kávészegmensben is. Mi készteti őket erre?

Minőség = ültetvény

Az ültetvényes kávé megkülönböztetett eredetű, minőségi kávét jelent. Jellemzői a betakarítás helyétől, valamint a pörkölés minőségétől függnek. Ugyanúgy, ahogy a krémesét is a kedvenc cukrásznőjétől vásárolja meg, minden bizonnyal a kávéját is inkább a már jól bevált ültetvényből részesíti előnyben. Megfizethetetlen annak a tudata, hogy a kávéját a legnagyobb odafigyeléssel termesztették, dolgozták fel, és szállították el egész az otthonáig.

Különböző ültetvények, különböző ízek

Brazília, Etiópia, Kolumbia, India… Szeretne úgy utazni, hogy közben ki sem kéne dugnia az orrát az otthonából? Mi igen! Ezért is vagyunk sokféle kávé rajongói, amelyek csodálatos élményt nyújtanak nekünk. Válassza a provokatív, és csokoládés, brazil South of Minas kávét, a kolumbiai Excelso Medelin kókuszos simogatását, vagy az édes indonéz Sumatra Lintong-ot.

Az ültetvényből egyenesen az asztalára

Az ültetvényi kávét közvetlenül a mezőgazdasági termelőktől, és a kistermelőktől vásároljuk fel. A kávé nem utazik hetekig, míg eléri a piacokat, és nem fekszik hónapokig a raktárakban, vagy a kikötőkben. Nem kell őket a gyártósorokon újra, színes feliratú tasakokba átcsomagolni. Eredeti, 25 kg-os zsákokba csomagolva jut el hozzánk. Az ilyen kávét fokozatosan pörkölik, ahogy azt a szükség megkívánja. Hermetikusan lezárt, alumínium cipzárral, és egyirányú szeleppel ellátott tasakokban küldjük őket tovább a felvásárlóinkhoz. Így a kávészemek védve vannak a fénytől, a nedvességtől, és az idegen szagoktól.

Az eredményt befolyásolja a kávé pörkölése, és az őrlése

Az, hogy végül milyen kávét önt a csészéjébe nem csak a kávé típusától függ, hanem a pörkölésétől, és az azt követő őrlésétől is. Nem kell az anonim gyártókra támaszkodnia - kiválaszthatja a pörkölőjét, valamint a darálóját, és a kávé durvaságát is.

  • Pörkölés: Nagyon finom eljárás, amely meghatározza a kapott kávé ízét. A kávé pörkölése speciális pörkölőkben történik, ahol először a kávébabokból eltávolítják a nedvességet. Színük lassan a mély zöldre, sárgára, és végül barna színűre változik. Hő hatására elkezdenek repedezni, a kávébabokban megtalálható cukrok karamellizálódnak, a belsejükben felhalmozódik a szén-dioxid, amely fontos a krém létrehozásához az eszpresszója felületén. A szakértők szerint a jó pörkölés az átlagos kávéból is ki tudja hozni a legjobb ízét, és aromáját.
  • Őrlés: Közvetlen a kávé elkészítése előtt kell ezt a műveletet elvégezni. A kávé darálásának többféle módja van. Erről a következő fejezetben többet megtudhat. Röviden: A legjobb őrleményt, és a kávé minőségét a kerámia kövekkel, és az opcionális őrlési durvasággal őrlő daráló őrzi meg.

A szeretteinknek mindig a legjobbat szeretnénk adni

Meghívás egy kávéra olyan esemény, amelyet nem szokás elutasítani. Függetlenül attól, hogy Önt a barátja, a főnöke, vagy a nagymama hívja meg, mindig a legjobbat kínálják Önöknek, ami az otthonukban fellelhető. A jó kávé hatására az együtt töltött pillanatok szebbé válnak. Ezért mindig válassza a legmagasabb minőséget a kedves vendégei, és önmaga számára is!

A kóstolás boldoggá tesz

Kóstoljon meg több fajta ültetvényi kávét. Állítsa fel a saját preferenciáit, ismerje meg a kávé különböző tónusait, és a kávé különböző színeit a világ minden tájáról. A kávéfogyasztás nemes szórakozás.

A konkrét kérdésekre gyors, és megalapozott válaszok

Az, aki már megtalálta az ültetvényes kávéjának a beszállítóját, tudja, hogy bármikor felveheti vele a kapcsolatot, tanácsot, és segítséget is kérhetnek tőle. Nem biztos benne, hogyan kell tárolni a kávét? Miért nem sűrű az eszpresszója tetején a hab? Hány kanál kávét adagoljon a french press-ébe? Milyen kávé kerül épp a piacra, és hol lehet kivételes minőségű, és ritka fajtákat vásárolni? Egy jó beszállító azonnal, és szakszerűen válaszol a kérdéseire. Ne féljen kérdezni. A helyesen elkészített minőségi kávé élménye megér pár percnyi telefonbeszélgetést.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »