06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Robusta Togo Grade1 - szemes kávé

Kód: 1939

Az afrikai Togóból származó robusta az ínyenc kávék közé tartozik. Nagyon enyhe savassággal és csokoládéaromával rendelkező kakaós íze gyönyörűen kiegészíti kedvenc arabica kávéját. De vigyázat - ez a robusta önmagában is kiváló. Próbálja ki eszpresszónak, filteren vagy cold brew-ként. Ez egy természetes módon feldolgozott kávé, ezért édes és gyümölcsös.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 321 Ft /1000 g 1 132 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Togo
Fajta
Fajta:
Canephora
Vidék
Vidék:
Plateaux
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
200-800m
Íz
Íz:
Csokoládé
Feldolgozás
Feldolgozás:
Száraz

Összetétel

Robusta 100%

Crema és a kávé íze

A Robusta Togo Grade 1 csodálatos kakaóízzel rendelkezik, amelyet keserű csokoládés utóíz koronáz meg. Kompakt, kerek ital, igazán alacsony savtartalommal. Mivel ez egy robusta, a keletkező crema magasabb és szilárdabb lesz.

Javasoljuk a kávé elkészítését, például filteresen vagy cold brew-ként. Hozzáadhatja az Ön által választott ültetvényes arabicához, hogy saját egyedi eszpresszó keverékét hozza létre.

A kávé eredete

Ha eddig nem tudta, hogy pontosan hol keresse a togói kávét, akkor a Robusta Togo Grade 1 kávé leírásának elolvasása után bővülni fog a látóköre. A Nyugat-Afrikában található, Ghánával, Burkina Fasóval és Beninnel határos országot az Atlanti-óceán vize mossa. Togo több mint 60 000 kilométeren terül el, fővárosa, Lomé fontos kereskedelmi központ és kikötő, amely számos árucikket exportál a régió minden részéből. A tulajdonképpen Tongai Köztársaságnak nevezett ország északi részét szavanna borítja, míg délen korábban trópusi esőerdők domináltak, amelyeket az emberek ültetvényekké alakítottak. Az éghajlat trópusi, monszunokkal, forró és párás nyarakkal, és száraz telekkel jellemezhető.

A Plateaux régió Togó délnyugati részén található, és fennsíkjairól és hegyvidéki domborzatáról ismert. Itt találhatók Togó legszebb, biológiai sokféleségben gazdag erdői. A trópusi éghajlatot az esős évszak jellemzi - évente kétszer van: márciustól júliusig és szeptembertől októberig. Ez lehetővé teszi a gazdák számára, hogy ne csak kakaófákat, hanem kávéfákat is termesszenek.

A kávéültetvényeket magas fák árnyékolják, amelyek védik őket a naptól, és tápanyagokkal látják el a cserjéket, például nitrogénnel, foszforral, káliummal és más anyagokkal. Ez természetesen pozitív hatással van a kávécserjék növekedésére.

Togo a kávét osztályozatlanul (francia "tout venant") termeli és értékesíti az exportőröknek, akik a kávébabokat méret és minőség, valamint a különböző minősítések alapján 1., 2. és 3. osztályba sorolják.

Hatásai - kávék

Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, hanem természeti kincsekben és látnivalókban is gazdag. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres ország. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 047 Ft /1000 g 1 405 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.

INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB

Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége van Önnek is egyedülálló kávé elkészítésére a saját íz világának megfelelően. Keverje a robustát arabikával, vagy akár külön-külön. Az élmények garantáltak! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 689 Ft /1000 g 1 169 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 06. 27.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »