06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Robusta Togo Grade1 - szemes kávé

Kód: 1939

Az afrikai Togóból származó robusta az ínyenc kávék közé tartozik. Nagyon enyhe savassággal és csokoládéaromával rendelkező kakaós íze gyönyörűen kiegészíti kedvenc arabica kávéját. De vigyázat - ez a robusta önmagában is kiváló. Próbálja ki eszpresszónak, filteren vagy cold brew-ként. Ez egy természetesen feldolgozott kávé, ezért édes és gyümölcsös.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Togo
Fajta
Fajta:
Canephora
Vidék
Vidék:
Plateaux
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
200-800m
Íz
Íz:
Csokoládé
Feldolgozás
Feldolgozás:
Száraz

Összetétel

Robusta 100%

Crema és a kávé íze

A Robusta Togo Grade 1 csodálatos kakaóízzel rendelkezik, amelyet keserű csokoládés utóíz koronáz meg. Kompakt, kerek ital, igazán alacsony savtartalommal. Mivel ez egy robusta, a keletkező crema magasabb és szilárdabb lesz.

Javasoljuk a kávé elkészítését, például szűrőn vagy cold brew-ként. Hozzáadhatja az Ön által választott ültetvényes arabicához, hogy saját egyedi eszpresszó keverékét hozza létre.

A kávé eredete

Ha eddig nem tudta, hogy pontosan hol keresse a togói kávét, akkor a Robusta Togo Grade 1 kávé leírásának elolvasása után bővülni fog a látóköre. A Nyugat-Afrikában található, Ghánával, Burkina Fasóval és Beninnel határos ország az Atlanti-óceán vizében fürdik. Togo több mint 60 000 kilométeren terül el, fővárosa, Lomé fontos kereskedelmi központ és kikötő, amely számos árucikket exportál a régió minden részéből. A tulajdonképpen Tongai Köztársaságnak nevezett ország északi részét szavanna borítja, míg délen korábban trópusi esőerdők domináltak, amelyeket az emberek ültetvényekké alakítottak. Az éghajlat trópusi, monszunokkal, forró és párás nyarakkal, majd száraz telekkel jellemezhető.

A Plateaux régió Togó délnyugati részén található, és fennsíkjairól és hegyvidéki domborzatáról ismert. Itt található Togó legszebb, biológiai sokféleségben gazdag erdei. A trópusi éghajlatot az esős évszak jellemzi - évente kétszer van: márciustól júliusig és szeptembertől októberig. Ez lehetővé teszi a gazdák számára, hogy ne csak kakaófákat, hanem kávéfákat is termesszenek.

A kávéültetvényeket magas fák árnyékolják, amelyek védik őket a naptól, és tápanyagokkal látják el a cserjéket, például nitrogénnel, foszforral, káliummal és más anyagokkal. Ez természetesen pozitív hatással van a kávécserjék növekedésére.

Togo a kávét osztályozatlanul (francia "tout venant") termeli és értékesíti az exportőröknek, akik a kávébabokat méret és minőség, valamint a különböző hibák alapján 1., 2. és 3. osztályba sorolják.

Hatásai - kávék

Robusta
Hatásai - robusta

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 047 Ft /1000 g 11 940 Ft /1000 g 1 194 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

ROBUSTA BRAZÍLIA CONILLION szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ROBUSTA BRAZÍLIA CONILLION szemes kávé

Készítse el kávéját és élvezze ki az ízét és illatát. A kávéink magukkal hordozzák az ültetvények egyedülálló nyomait, ahonnan származnak, és a feldolgozási módjukat. Minden egyes kávé tükrözi a fajtának egyedi tulajdonságait. Ugyanúgy, mint a borszakértők, úgy a kávé szakértői is meg tudják különböztetni a robuszta kávét az arabika kávétól, az etiópiait a brazil kávétól. Hagyja, hogy az érzékei megtalálják a száraz folyamat által feldolgozott és a brazil nap alatt szárított… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 321 Ft /1000 g 1 132 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé

Azon a területen ahol ez a kávé született a vad természet mellett gyémántok is megcsodálhatóak. Igen, a brazíliai Cerrado egyes helyein ritka ásványaikról híresek. Mint az ott található kávébab, amelyek a világon az egyik legkeresettebbek. A tökéletes Dolce Diamantina tetszeni fog az ízlelőbimbóinak - jellegzetes édességével, jó testével és finom diós utóízzel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 201 Ft /1000 g 1 520 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »