06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PERU ORIGIN 61% étcsokoládé lencsék

Kód: 1602

A csodálatosan kiegyensúlyozott, tiszta kakaóbab ízű csokoládélencsék feloldhatók forró tejben, hozzáadhatjuk őket a reggeli zabkásánkhoz, vagy rászórhatjuk őket a gyümölcssalátánkra egészséges uzsonnaként. Minden ételhez és italhoz vonzó csokoládés keserűséget, könnyű édességet és enyhe fűszerességet adnak. Minden bizonnyal örülni fog a ténynek, hogy nulla százalék allergént tartalmaz, viszont magas a kakaó tömeg aránya!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 197 Ft /1000 g 1 120 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Keserű, Lágy

Összetétel

Kakaómassza Peru 61%, Cukor

Íze

A perui eredetű 61% -os étcsokoládé lencsék a tiszta kakaóbab tökéletesen kiegyensúlyozott ízével ékeskednek. Az ízében továbbá megtalálja a csokoládéra oly jellegzetes keserűséget, a könnyű édességet és az enyhe fűszerességet. Amit ebben a csokoládéban biztosan nem fog felismerni az a vanília és a szója. Egyszerű okból kifolyólag, nem adtuk hozzá őket a csokoládé lencsékhez.

Eredete

Ha lelkiismeretesen szeretnénk leírni a csokoládéfogyasztás történetét, akkor a kakaóbabokkal kellene kezdeni a leírását. Mindezért körülbelül 3000 évvel kellene visszamennünk a történelemben. Az amazóniai esőerdők őslakosai már ekkor ismerték a kakaóbabok varázsát. A Peruban élő inkák tudatosan termesztették a kakaófákat (Theobroma cacao), a gyümölcseikből pedig gyógyító, felerősítő italt készítettek, amelyet gyakran rituális célokra használtak. A kakaófák akár 8 méter magasra is megnőnek, örökzöldek, a leveleik sötét színűek és körülbelül 30 centiméter hosszúak. Miután a virágai elvirágoztak, megjelennek a helyükön a kakaófa ovális alakú, ráncos felületű termései. Leggyakrabban sárga színűek, de a piros, vagy a barna színű gyümölcsök sem kivételesek. A gyümölcs puha húsában két centiméter nagyságú magok találhatók. Épp ezeket a magokat kell eltávolítani a termésből (ami egyébként nem teljesen egyszerű feladat) és azokat kell feldolgozni. Ez annyit jelent, hogy a magokat hagyják fermentálódni, azaz erjedni.

Az egész folyamat körülbelül így néz ki: A munkások a magokat kupacokba, vagy fadobozokba öntik, majd több napra magukra hagyják őket. Ezek során lezajlanak a kakaóbabok kívánt fermentációs folyamatai, amelyek eredményeként fokozódnak a kakaóbabok íze és aromája. Ezután a betakarított kakaóbabokat szétteríthetik az erre szánt betonteraszokon, és időnként megforgatva, hagyják őket a napon szabadon kiszáradni. Amikor már minden rendben van, és a babok paraméterei ideálisak, zsákokba csomagolják, és feldolgozásra küldik őket. A leggyakrabban csak a gyárakban kezdődik el a kakaóbabok kakaómasszává, kakaóporrá és a kakaóvajjá való átalakítása. Az összekeverésük és egy összetett technológiai folyamat során jön létre a csokoládé alapja. A csokoládé rendkívül gazdag számos egészséges anyagban, mégsem szabad reggeltől estig fogyasztanunk. Kalóriaértékei magasabbak, mint amire általában szükségünk van. Ugyanakkor a csokoládé jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, vasat, magnéziumot, rezet és mangánt, cinket, foszfort, szelént és káliumot is. Ne felejtsük el a stimuláló hatású teobromint. Javasoljuk, hogy mindig minőségi csokoládét válasszon, nyilvánvaló eredetű és ideális esetben a lehető legtisztább formában. Válassza
ki a legjobbat magának és szeretteinek, hogy kihasználhassa mindazokat az előnyöket, amelyeket a minőségi csokoládé nyújt Önnek.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Ezek a csokoládé lencsék italok és desszertek  elkészítésére alkalmasak. Magasabb viszkozitásának köszönhetően cukrászati ​​dekorációk gyártásában is felhasználható.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2226 kJ / 534 kcal
Zsírok: 33 g
ebből telített zsírok: 19,8 g
Szénhidrátok: 46,2 g
ebből cukrok: 38,2 g
Rost: 8,9 g
Fehérjék: 8,7 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 451 Ft /1000 g 945 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé

Vörös rózsa, vörösbor és vörös csokoládé. Egy újdonság, ami után nagy a kereslet, tetszeni fog önnek is. A csodálatos megjelenésű és kifinomult ízű csokoládé lencsék meghódítsák a világot. Az úgynevezett rubin csokoládé ugyanakkor édes és gyümölcsös. A színe mögött csak vörös kakaóbab van. Az ecuadori specialitás teljesen új típusú csokoládét eredményez. Kóstolja meg! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 324 Ft /1000 g 1 332 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

 FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO

Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldjuk fel a tejben, vagy adjuk hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 423 Ft /1000 g 1 242 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »