06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

PERU ORIGIN 61% étcsokoládé lencsék

Kód: 1602

A csodálatosan kiegyensúlyozott, tiszta kakaóbab ízű csokoládélencsék feloldhatók forró tejben, hozzáadhatjuk őket a reggeli zabkásánkhoz, vagy rászórhatjuk őket a gyümölcssalátánkra egészséges uzsonnaként. Minden ételhez és italhoz vonzó csokoládés keserűséget, könnyű édességet és enyhe fűszerességet adnak. Minden bizonnyal örülni fog a ténynek, hogy nulla százalék allergént tartalmaz, viszont magas a kakaó tömeg aránya!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 866 Ft /1000 g 1 487 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Keserű, Lágy

Összetétel

Kakaómassza Peru 61%, Cukor

Íze

A perui eredetű 61% -os étcsokoládé lencsék a tiszta kakaóbab tökéletesen kiegyensúlyozott ízével ékeskednek. Az ízében továbbá megtalálja a csokoládéra oly jellegzetes keserűséget, a könnyű édességet és az enyhe fűszerességet. Amit ebben a csokoládéban biztosan nem fog felismerni az a vanília és a szója. Egyszerű okból kifolyólag, nem adtuk hozzá őket a csokoládé lencsékhez.

Eredete

Ha lelkiismeretesen szeretnénk leírni a csokoládéfogyasztás történetét, akkor a kakaóbabokkal kellene kezdeni a leírását. Mindezért körülbelül 3000 évvel kellene visszamennünk a történelemben. Az amazóniai esőerdők őslakosai már ekkor ismerték a kakaóbabok varázsát. A Peruban élő inkák tudatosan termesztették a kakaófákat (Theobroma cacao), a gyümölcseikből pedig gyógyító, felerősítő italt készítettek, amelyet gyakran rituális célokra használtak. A kakaófák akár 8 méter magasra is megnőnek, örökzöldek, a leveleik sötét színűek és körülbelül 30 centiméter hosszúak. Miután a virágai elvirágoztak, megjelennek a helyükön a kakaófa ovális alakú, ráncos felületű termései. Leggyakrabban sárga színűek, de a piros, vagy a barna színű gyümölcsök sem kivételesek. A gyümölcs puha húsában két centiméter nagyságú magok találhatók. Épp ezeket a magokat kell eltávolítani a termésből (ami egyébként nem teljesen egyszerű feladat) és azokat kell feldolgozni. Ez annyit jelent, hogy a magokat hagyják fermentálódni, azaz erjedni.

Az egész folyamat körülbelül így néz ki: A munkások a magokat kupacokba, vagy fadobozokba öntik, majd több napra magukra hagyják őket. Ezek során lezajlanak a kakaóbabok kívánt fermentációs folyamatai, amelyek eredményeként fokozódnak a kakaóbabok íze és aromája. Ezután a betakarított kakaóbabokat szétteríthetik az erre szánt betonteraszokon, és időnként megforgatva, hagyják őket a napon szabadon kiszáradni. Amikor már minden rendben van, és a babok paraméterei ideálisak, zsákokba csomagolják, és feldolgozásra küldik őket. A leggyakrabban csak a gyárakban kezdődik el a kakaóbabok kakaómasszává, kakaóporrá és a kakaóvajjá való átalakítása. Az összekeverésük és egy összetett technológiai folyamat során jön létre a csokoládé alapja. A csokoládé rendkívül gazdag számos egészséges anyagban, mégsem szabad reggeltől estig fogyasztanunk. Kalóriaértékei magasabbak, mint amire általában szükségünk van. Ugyanakkor a csokoládé jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, vasat, magnéziumot, rezet és mangánt, cinket, foszfort, szelént és káliumot is. Ne felejtsük el a stimuláló hatású teobromint. Javasoljuk, hogy mindig minőségi csokoládét válasszon, nyilvánvaló eredetű és ideális esetben a lehető legtisztább formában. Válassza
ki a legjobbat magának és szeretteinek, hogy kihasználhassa mindazokat az előnyöket, amelyeket a minőségi csokoládé nyújt Önnek.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Ezek a csokoládé lencsék italok és desszertek  elkészítésére alkalmasak. Magasabb viszkozitásának köszönhetően cukrászati ​​dekorációk gyártásában is felhasználható.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2226 kJ / 534 kcal
Zsírok: 33 g
ebből telített zsírok: 19,8 g
Szénhidrátok: 46,2 g
ebből cukrok: 38,2 g
Rost: 8,9 g
Fehérjék: 8,7 g
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%

Az indonéz Szumátra-sziget nemcsak nagyszerű kávét küld a világba, hanem csodálatos kakaót is. Épp ezekből készülnek a csokoládélencsék, amelyek kakaó tömege 72%. Ha igazán teljes, csokoládés, kellemesen keserű ízre vágyik, akkor Szumátra eme kincsét fel kell vennie a Must have listájára. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 508 Ft /1000 g 1 251 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé

Vörös rózsa, vörösbor és vörös csokoládé. Egy újdonság, ami után nagy a kereslet, tetszeni fog önnek is. A csodálatos megjelenésű és kifinomult ízű csokoládé lencsék meghódítsák a világot. Az úgynevezett rubin csokoládé ugyanakkor édes és gyümölcsös. A színe mögött csak vörös kakaóbab van. Az ecuadori specialitás teljesen új típusú csokoládét eredményez. Kóstolja meg! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
22 542 Ft /1000 g 2 254 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK NUGÁT 32%

Nincs recept a valódi nugátra, csokoládé, mogyoró és vaj nélkül. Pontosan ezeket az összetevőket tartalmazzák egy hagyományos olasz recept szerint előállított Nugátos csokoládé lencsék, amely nem spórol különösen a mogyoróval. Italok, édességek vagy desszertek készítésére alkalmas csokoládé fényűző változata az első ízben elvarázsolja Önt. A minőségi alapanyagoknak, a gondos előkészítésnek, a megfelelő tárolásnak és a csomagolásnak köszönhetően. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
16 187 Ft /1000 g 1 619 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »