06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ŐSZI ESZPRESSZÓ KEVERÉK - ajándék doboz 300 g

Kód: 1714

A színek idejére, amelyeket elfúj a szél ... elkészítettük ezt a limitált kiadású eszpresszó keveréket. A prémium arabica trió mindegyikét külön pörkölve, az egyes kávék ízvilágát szem előtt tartva készítjük. Az eredmény egy kifinomult romantika, nyugodt, érett és talán egy kicsit komor. Aszalt gyümölcsök, dió, karamell és enyhén pikáns fűszerek jegyeivel játszik. Akárcsak az ősz.

6 529 Ft ÁFA-val
5 141 Ft Áfa nélkül
Szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Összetétel

Arabica 100%

Crema és a kávé íze

Az Őszi eszpresszó keverék minőségi szemes kávé keveréket úgy hangoltuk össze, hogy illeszkedjen a harmadik évszak ízéhez és aromájához, kiemelje egyediségét, és kellemes, meleg, kerek és mégis újszerű érzést hagyjon a szájban. A dió és az aszalt gyümölcs íze gondoskodik a mély tónusokról, míg az édességet a krémesen lágy karamell adja. A kissé pikáns fűszeresség nagyon érdekes befejezése az egész élménynek. Várja meg, amíg lehűl. ekkor fejlődik ki teljesen. Észrevehető a szegfűszeg, a kardamom, a bors vagy a fahéj. Ez az eszpresszó keverék mindenfajta kávékészítéshez alkalmas.

A kávé eredete

A származás számít. Pontosabban - a származás, a betakarítás, a feldolgozás, a szállítás, a tárolás és a pörkölés kérdése. És az egyes kávék gondosan őrzött keverésén is. A limitált Őszi eszpresszó keverék esetében három, a szakemberek által keresett ültetvényekről származó arabica. Mielőtt rájuk térnénk, ismertessük, hogyan kombináltuk őket. Mert a keverék mögött álló történet segít megérteni az eszpresszóhoz való hozzáállásunkat, amely nagyon különbözik a "hasonló" keverékekről alkotott elképzelések többségétől.

Az egyes kávékat egyedi ízprofiljukat szem előtt tartva választjuk ki, de azt is keressük, hogyan támogathatják, egészíthetik ki és gazdagíthatják egymást. Minden fajtát külön pörkölünk, hogy a pörkölő szó szerinti hajszál pontossággal tudja kihozni az egyes Single Origin Specialty kávék (azaz prémium Arabica vagy Robusta) sajátos és összetéveszthetetlen jegyeit. Ezért találhat különböző színű babokat a zacskóban vagy a pléhdobozban. Minden kávé pörkölési foka, hőmérséklete, a légáramlás intenzitása stb. eltérő.

A pörkölés és az összes kávé legjobb arányának megteremtése nemcsak sok időt igényel, hanem mindenekelőtt a pörkölő jelentős ügyességét, az eredmény megbecsülésének képességét, valamint a kóstolók türelmét. Ha minden sikerül, akkor erőfeszítéseink végén egy igazán egyedi eszpresszó-keveréket kapunk, amelyet a szezonális kínálat esetében csak korlátozott mennyiségben tudunk kínálni. Ez viszont sok vásárló számára csábító - senki más nem tudja elkészíteni nekik ugyanazt vagy hasonló kávét.

Ami tehát az elkészítést illeti, az Őszi eszpresszó keverék minőségi szemes kávét automata és karos kávégépekben egyaránt elkészítheti kedvenc italát, és biztosan nem fog hibázni, ha filteren, vákuumkannán és hasonlókon teszteli. Minden egyes módszer új tapasztalatot hoz a csészéje teljességének és harmóniájának megtapasztalására.

És most térjünk rá az arabicák triójára, amelyet ehhez a limitált kiadáshoz választottunk.

Brazília Angelandia régiójából egy édes, lágy karamellás Brazil Fazenda Primavera Brazíliát hoztunk. Ricardo Ribeiro Tavares körülbelül 1000 méteres magasságban lévő ültetvényeken termeszti. A brazil arabicát lágy, finom íz jellemzi, amelyet ebben az esetben egy csipetnyi pörkölt dió egészít ki. Míg a kávéfák túlnyomó többségét kisgazdák gondozzák, ez a Primavera esetében sincs másképp.

A krémes, kerek jegyeket az etiópiai Guji Anasora Grade 1 espresso keverék adja, amely Tadesse Edema farmer mikrokeveréke. Ő maga nagy kávétermelő családból származik, és az Anasora ültetvény alapítójának unokája.  Termését a piros bogyós gyümölcsök, a keserédes csokoládétekercsek és a fűszerek íze jellemzi.

A mozaik harmadik darabja a mandulás, tejcsokoládés és mézes guatemalai SHB El Jaguar Arabica. A mandula, a tejcsokoládé és a méz azok az attribútumok, amelyek feldobják eszpresszó keverékünket, és megörvendeztetik a kávé szerelmeseinek szívét. Nem véletlenül szerepel a nevében a jaguár, az esőerdő vadállata, amely egyszerre gyors, erős és elegáns.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 930 Ft /1000 g 893 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021

MOGYORÓVAJAS instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MOGYORÓVAJAS instant kávé

A mogyoróvajat ki mem állja, vagy el sem tudja képzelni a napot nélküle. Ha a második csoportba tartozik, mindenképpen tesztelje ezt az instant kávét. A mogyoróvaj aromájával ízesített, amely ötvözi a mogyorót és az édes ízt sóval. A mexikói arabica és robusta keverékének instant változata lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor elkészíthesse csésze kávéját. Akik szeretik a mogyoróvajat, most találtak egy csodálatos kávékülönlegességet... Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
10 972 Ft /1000 g 1 097 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021

ŐSZI eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ŐSZI eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

A színek idejére, amelyeket elfúj a szél ... elkészítettük ezt a limitált kiadású eszpresszó keveréket. A prémium arabica trió mindegyikét külön pörkölve, az egyes kávék ízvilágát szem előtt tartva készítjük. Az eredmény egy kifinomult romantika, nyugodt, érett és talán egy kicsit komor. Aszalt gyümölcsök, dió, karamell és enyhén pikáns fűszerek jegyeivel játszik. Akárcsak az ősz. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »