06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

NYÁRI eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Kód: 1690
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

Az egyensúly törékeny, a harmónia ritka. Ez a limitált kiadású eszpresszó-keverék egyike azoknak, amelyeknek mindkettő sikerül. Prémium minőségű, külön pörkölt, egyfajú arabicát kombinál, hogy ízüket kellemes kompozícióban egyesítse. A nyár tökéletes balladája. Étcsokoládét, lédús epret és cédrusliget illatát találja. Az enyhe füstös utóíz egy forró nyári estét idéz.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
12 676 Ft /1000 g 1 268 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 7. 28. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Íz
Íz:
Keserű csokoládé, Eper, Cédrus, Füstös
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és a kávé íze

A Nyári válogatott kávébabokból álló eszpresszó keverék egy négyzetméternyi, egy eredetű különlegességre épül. Az általunk kiválasztott arabicák számos vonzó ízben bővelkednek. Ezek között találunk karamellt, lime-ot, almát, epret, vaníliát, gyógynövényeket, dohányt, cédrusfát és egy enyhén kesernyés földességet is. A rendkívül gondos pörkölési folyamatnak köszönhetően, amely során minden egyes fajta külön-külön pörkölődik, hogy a legérdekesebb jegyek kerüljenek elő, valamint a fajták ideális arányának lelkiismeretes keresésének köszönhetően egy olyan eszpresszó-keveréket állítottunk össze, amely teljesen összetéveszthetetlen, az igazi nyarat idéző ízzel rendelkezik. Egyszerre csokoládés, kesernyés és epres-friss, cédrusos illatú és titokzatos füstösségű.

Ez az eszpresszó-keverék mindenféle eszpresszó-készítéshez alkalmas, de érdekes eredményeket érhet el chemex vagy filter használatával is.

A kávé eredete

Egy igazán kiváló eszpresszó keverék megalkotása mesterhez méltó teljesítmény. Szerencsére van egy, így tapasztalatának, kifinomult ízlésének és szaglóérzékének köszönhetően a szezon egy újabb csemegéjét kínálhatjuk. A nyári változat a nyaralás hangulatának hangsúlyozására készült - talán egy forró tengerparton, de akár egy árnyékos kertben vagy a hűvös hegyekben is. Nyár, ahogy szereti. Tele változatos illatokkal, tele csodálatos ízekkel.

Mind a négy különleges eredetű kávét külön-külön pörköltük, éppen elég hosszan és megfelelő mértékben ahhoz, hogy a végső keveréknek adjanak valamit az egyediségükből. Ami természetesen megfelel a többi kávé egyediségének. Igen, ez egy tudomány. Ezért szeretjük az eszpresszó feltalálását, elkészítését és kóstolását. Ezért csak néhány hónapig kínáljuk őket egy évben.

Ha részletekre vágyik, csak tessék. Nem titok, hogy miből kevertük a Nyári eszpresszó keveréket. Amit őrzünk, az a pörkölés körülményei, foka és ideje.

Az Indonesia Java Jampit Estate Large Bean A/WP-1X gondoskodik a keverék piros gyümölcsös ízéről és krémes lágyságáról. Jáva keleti részén, mintegy 1100-1600 méteres tengerszint feletti magasságban található hagyományos ültetvényről származik, amelyet holland telepesek hoztak létre a 18. században. A legtöbb indonéz termeléstől eltérően ezt a kávét teljes mosáson keresztül dolgozzák fel, ami tiszta és kiegyensúlyozott profilt eredményez. A babot közvetlen napfényben szárítják.

Az India Monsoned Malabar az egyik legjobb indiai kávé. Figyelemre méltó a babok mérete is, amelyek szép sárga színűek, és pörköléskor világosabbak a szokásosnál. Karnatakából hoztuk, egy olyan régióból, ahol gyakoriak a monszunok és a szélviharok. A kávéfákat 1 700 méteres magasságban ültetik, kardamom-, szegfűszeg- és fahéjültetvények közelében. Így a kávé lassan érik, de bőven van ideje magába szívni a magas hegyek, a közeli Indiai-óceán és a színes természet egyedülálló aromáját. A babot monszunozással dolgozzák fel, íze finoman kesernyés, kellemesen földes és füstös.

A hondurasi természetes Noe Portillo szintén a hegyekben termesztett. Noe Fernando Portillo, a Copan régióban található San Fernando farm tulajdonosa a kávécserjéket gondozza embereivel. A karamellás íz, amelyet nyomokban alma és lime kísér, az egyik legkeresettebb. Ez a talajviszonyoknak és a nagyobb tengerszint feletti magasságnak, valamint az úgynevezett száraz módszerrel történő feldolgozásnak köszönhető. Az is érdekes, hogy a kávétbabot napkollektoros szárítóban szárították.

És nem feledkezhetünk meg Nicaragua Las Campanillas Finca Los Potrerillosról sem. Ez egy magashegyi, mosott arabica a Jinotega régióból. A több mint 1700 méteres tengerszint feletti magasságnak köszönhetően, ahol a babot érlelték, kiegyensúlyozott savtartalommal rendelkezik, friss citrusos és gyönyörűen kiegyensúlyozott.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

7. 16.

Értékelés: kitűnő
Sok kávét kóstoltunk már Önöktől, de ez a kávé igazán jó. Az egyetlen mínusz, amit látok, hogy ez egy limitált kiadás. Úgy gondolom fel töltjük a készletünket:-) Ajánlom!

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 831 Ft /1000 g 1 083 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 7. 28. 2021

15% KEDVEZMÉNY
DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

DELIKÁT TANDEM - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Ki nem szeretné a nektarint, csokoládét és mandulát egy kis csészébe? Különösen akkor, ha hosszú ideig kellemes az érzékekeinknek. A Delikát tandemt a brazil és guatemalai arabicaból készítettük, amelyet gyönyörűen egészít ki a mosott indiai robusta. Az eszpresszó csodálatos ízét tekintve keressük meg az egyes kávék és pörkölő természetes tulajdonságait. Mindegyikkel külön-külön foglalkoztak és pontosan úgy, ahogy szükség volt rá. A kifinomult íz ideális a pihenésre. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 417 Ft /1000 g 9 704 Ft /1000 g 970 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 7. 28. 2021

FRISSÍTŐ KVARTETT -  eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a kikapcsoló napjain értékelni fogja a eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 775 Ft /1000 g 977 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 7. 28. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »