06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural - Micro Lot

Kód: 2121

Tudta, hogy az embrujo spanyolul csodát vagy varázslatot jelent? Most már tudni fogja. És amikor megkóstolja a kolumbiai Embrujo Anaerobic Natural Arabica-t, látni fogja, miért játszik ez a szó kiemelt szerepet a nevében. Ez valóban varázslatos. Egyesíti a hagyományos termesztést és az innovatív feldolgozást. Az anaerob erjesztésnek köszönhetően különlegesen édes, összetett ízt és egyedi, intenzív aromát nyert.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Fajta
Fajta:
Colombia
Vidék
Vidék:
Caldas
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1450-1900m
Íz
Íz:
Gyümölcs, Kakaós
Feldolgozás
Feldolgozás:
Anaerobní fermentace

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE

A Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural szó szerint lenyűgöző ízprofillal rendelkezik. Szeder, piros gyümölcsök és kakaó, finom édesség és enyhe savasság jellemzi. Ez a kávé boldoggá teszi Önt egy french press vagy egy karos kávéfőzőben. Egyedi jegyei cold brew-ban is jól kibontakoznak.

A KÁVÉ EREDETE

Ez a kávé nagy K-val! A Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural a Finca El Embrujo farmról származik, amely 1 450-1 900 méteres magasságban található. A kolumbiai Caldas régióban található Anserma terület annyira elbűvölő volt a jelenlegi tulajdonos édesapja számára, hogy több mint 50 évvel ezelőtt megvásárolta az első 12 hektárnyi földet. Fokozatosan bővítette a gazdaságot, amely ma már 170 hektárt foglal magában. A kávéfák gondozását pedig fia, Ignacio Rodriguez vette át.

Küldetése, hogy a kávécseresznye feldolgozásának hagyományos megközelítését egy modern, innovatív és "varázslatos" megközelítéssel váltsa fel. Ezért választotta az anaerob erjesztést, vagyis az oxigén nélküli erjesztést. Mit jelent ez? Az anaerob erjesztéshez csak 100%-ban érett gyümölcsöket lehet szedni, ezért a munkások kézzel szüretelik. Ha véletlenül egy rossz minőségű cseresznye elkerülné a szedők figyelmét, a munkások a kézi válogatás során észreveszik. A teljesen tökéletes termést részben lefejtik a héjától, szivárgásmentes zsákokba szórják, és víztartályokba helyezik. Így, oxigénmentes (úgynevezett anaerob) környezetben akár 100 órán át erjednek. Ez idő alatt a gazda ellenőrzi a zsákok cukortartalmát és pH-értékét, amíg az erjedést befejezettnek nem tekinti. Végül a kávét ki ürítik a zsákokból, lassan megszárítják, megtisztítják és pihentetik. Csak a szükséges "pihenés" után kerülhet a kávé a vásárlóhoz.

Ignacio Rodriguez a természetvédelem pozitív megközelítéséről ismert - a kávécseresznyék vizét és héját a kávéfák trágyájaként használja, és feldolgozóüzemét napenergiával látja el. Támogatja a helyi nőket is, akik közül közel 50-et foglalkoztat egész évben. Sokan közülük egyedülálló anyák, akiknek a farmtól függ a megélhetésük.

Amikor megkóstolja a Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural kávét, emlékezzen arra az érzelemre, amelyet nemcsak a farm tulajdonosa, hanem minden egyes alkalmazottja is beletett. És biztos lehet benne, hogy egy olyan kávét kortyolhat, amely nemcsak remek ízű, hanem egy kicsit varázslatos is.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék

Gyors és rendkívülien jó! Az oldható kávé Mexikóból tökéletes választás olyan alkalmakra, ha nincs kéznél kávédaráló, kávéfőző vagy szemes kávé. Elég egy kanállal szórni a kedvenc bögréjébe és forró vízzel leönteni. A harmonikus arabica és robusta keverék bársonyosan krémes, kellemes citrusos véggel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 763 Ft /1000 g 1 376 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND szemes kávé

Ha nincs inspirációja, elszálltak az ötletei vagy akkora a feje, mint a ház... akkor itt a legmegfelelőbb idő a következő csésze illatos kávéra. És miért ne lehetne a mexikói nyalánkság átható illattal és édes ízzel. Maragogype Barranco Hand a prémium termékei közé választotta a Nespressot is. Feledhetetlen  élményben lesz része a kitűnő kávéval! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
25 719 Ft /1000 g 2 572 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE szemes kávé

Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét adja. Kóstolja meg, a kávét, amelyet a szél és a monszun esők ostoroztak! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 301 Ft /1000 g 1 530 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »