06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Fehér csokoládé liofizált maracujával

Kód: 1925

A maracuja minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt eredményez. A fagyasztva szárításnak köszönhetően az egzotikus gyümölcs semmit sem veszített csodálatos tulajdonságaiból. Készítsen finom italt, süssön muffint, rágcsáljon csokoládé-gyümölcs kockákat csak úgy. Minden alkalommal el lesz ragadtatva!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
22 542 Ft /1000 g 2 254 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Amerika
Íz
Íz:
Tejes fehér csokoládé, Maracuja

Összetétel

Cukor, Szárított tej, Kakaó vaj, Liofizált maracuja 3%, Szárított sovány tejpor, Szója lecitin, Természetes aroma

A CSOKOLÁDÉ ÍZE

A fehér csokoládé liofizált maracujával kiváló minőségű kakaót (20% kakaóvaj) kombinál fagyasztva szárított maracujával. Az édes, tejes íz így friss, gyümölcsös ízzel párosul. Az ízek csábító kombinációja és a praktikus kis kockákra formázás lehetővé teszi, hogy a csokoládé számos italban vagy desszertben felhasználható legyen.


A CSOKOLÁDÉ EREDETE

A maracuja, más néven passiógyümölcs egy trópusi gyümölcs, amely érdekes megjelenése, finom íze és jellegzetes aromás illata miatt népszerű. Amikor először kóstoljuk meg a maracuját, felismerjük az édességet és a savanyúságot, ami frissé és kiegyensúlyozottá teszi. Az édes, lédús hús ízét az ananász, a mangó és a citrusfélék ízének kombinációjaként írhatjuk le. Ugyanakkor a maracuját jellegzetes, kellemes aromája miatt is nagyra értékelik. Egy kis képzelőerővel hagyhatjuk, hogy elrepítsen minket egy napsütötte, szubtrópusi tengerpartra, a nyugalomba és a melegbe.

Gazdag ízének és jellegzetes aromájának köszönhetően a maracuja népszerű konyhai alapanyaggá vált. Desszertekben, italokban, koktélokban, szószokban és egzotikus ételekben használják. Fehér csokoládéval kombinálva pedig az édesség, a savanyúság és a lágyság ellenállhatatlan kombinációja jön létre.

Mielőtt rátérnénk a csokoládéra, ismertessük a maracuja pép feldolgozásának módját. Fagyasztva szárították. Ez az eljárás abban különbözik a hagyományos szárítástól, hogy nem párologtatja el a folyadékot, hanem lehetővé teszi, hogy az közvetlenül szublimáció útján folyadékból gázzá váljon. Legnagyobb előnye, hogy megőrzi a szárított gyümölcs minden érzékszervi tulajdonságát, valamint maximálisan megőrzi a vitaminokat és ásványi anyagokat.

A fehér csokoládé előállítása némileg eltér a hagyományos étcsokoládéétól. A fehér csokoládé nem tartalmaz kakaóport, csak kakaóvajat. A kakaóbabot először be kell szerezni (ebben az esetben közép- és dél-amerikai, valamint afrikai ültetvényekről). Ezeket leszedik a kakaófákról, erjesztik és szárítják. Ezután a babokat meg kell pörkölni, hogy természetes ízüket és aromájukat felszabadítsák. A pörkölés után a babot megőrlik, hogy kakaómassza - amely kakaóból és kakaóvajból áll – keletkezzen.

Mint már említettük, a fehér csokoládé kizárólag kakaóvajból készül, tejporral és cukorral összekeverve. A tejpor és a cukor mennyiségét pontosan szabályozzák, hogy elérjék a fehér csokoládé kívánt édes és krémes ízét. Ezt számos összetett folyamat követi, mint például a konsolás, ahol a keveréket több órán keresztül melegítik és keverik. A cél a sima és finom csokoládé állag elérése. Ezzel egyidejűleg oxidáció is történik, amely segít a keserűség eltüntetésében és a csokoládé gazdag aromájának kialakításában.

A fehér csokoládét fagyasztva szárított maracujával forró tejben felolvaszthatjuk, felhasználhatjuk pralinék, krémek, mousse-ok készítéséhez és sütemények töltelékeként.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládékockákat forró tejben (tehéntej, szója, mák, mandula...) felolvaszthatja, belekeverheti zabkásába vagy desszertekben használhatja.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápértékek / 100g csokoládé
energia érték: 2138 kJ/511 kcal
Zsírok: 26.8
ebből telített zsírok: 16
Szénhidrátok: 60.2
ebből cukrok: 60.2
Fehérjék: 7.2
Rost: 0.1
Só: 0.25
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


 Fehér csokoládé liofizált áfonyával
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Fehér csokoládé liofizált áfonyával

Készítsen italt, készítsen pralinét, keverje a krémhez. Minden esetben, és rengeteg más esetben, nagyszerű felhasználási módot talál ennek a finomságnak. Természetesen a fehér csokoládé liofizált áfonyadarabokkal gyors nassolnivalónak is alkalmas. Teljesen fantasztikus íze van. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
22 542 Ft /1000 g 2 254 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

 Fehér csokoládé liofizált málnával
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Fehér csokoládé liofizált málnával

A málna minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt alkotnak. Készítsen italt málnás fehércsokoládéval, süssön málnás-csokoládés darabkákkal teli muffint, vagy egyszerűen csak élvezze a teljesen finom, édes-savanykás kockákat. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
22 542 Ft /1000 g 2 254 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

Tejcsokoládé kávéval
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Tejcsokoládé kávéval

Kávé és csokoládéimádók, mindenki figyeljen! Kávéízesítésű tejcsokoládékockák, amelyekből tökéletes italokat készíthet. A leggyorsabban úgy készítheti el  hogy forró tejben felolvasztja. Finom reggelit kap, ami után csak úgy porzik. Ha szívesen kísérletezik, dobjon egy kockát az eszpresszójába. Keverje meg... és élvezze. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
22 542 Ft /1000 g 2 254 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »