06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Fehér csokoládé liofizált maracujával

Kód: 1925

A maracuja minden formában és kombinációban nagyszerű. Így nem csoda, hogy fehér csokoládéval tökéletesen harmonikus és nagyon vonzó ízt eredményez. A fagyasztva szárításnak köszönhetően az egzotikus gyümölcs semmit sem veszített csodálatos tulajdonságaiból. Készítsen finom italt, süssön muffint, rágcsáljon csokoládé-gyümölcs kockákat csak úgy. Minden alkalommal el lesz ragadtatva!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
22 542 Ft /1000 g 2 254 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Amerika
Íz
Íz:
Tejes fehér csokoládé, Maracuja

Összetétel

Cukor, Szárított tej, Kakaó vaj, Liofizált maracuja 3%, Szárított sovány tejpor, Szója lecitin, Természetes aroma

A CSOKOLÁDÉ ÍZE

A fehér csokoládé liofizált maracujával kiváló minőségű kakaót (20% kakaóvaj) kombinál fagyasztva szárított maracujával. Az édes, tejes íz így friss, gyümölcsös ízzel párosul. Az ízek csábító kombinációja és a praktikus kis kockákra formázás lehetővé teszi, hogy a csokoládé számos italban vagy desszertben felhasználható legyen.


A CSOKOLÁDÉ EREDETE

A maracuja, más néven passiógyümölcs egy trópusi gyümölcs, amely érdekes megjelenése, finom íze és jellegzetes aromás illata miatt népszerű. Amikor először kóstoljuk meg a maracuját, felismerjük az édességet és a savanyúságot, ami frissé és kiegyensúlyozottá teszi. Az édes, lédús hús ízét az ananász, a mangó és a citrusfélék ízének kombinációjaként írhatjuk le. Ugyanakkor a maracuját jellegzetes, kellemes aromája miatt is nagyra értékelik. Egy kis képzelőerővel hagyhatjuk, hogy elrepítsen minket egy napsütötte, szubtrópusi tengerpartra, a nyugalomba és a melegbe.

Gazdag ízének és jellegzetes aromájának köszönhetően a maracuja népszerű konyhai alapanyaggá vált. Desszertekben, italokban, koktélokban, szószokban és egzotikus ételekben használják. Fehér csokoládéval kombinálva pedig az édesség, a savanyúság és a lágyság ellenállhatatlan kombinációja jön létre.

Mielőtt rátérnénk a csokoládéra, ismertessük a maracuja pép feldolgozásának módját. Fagyasztva szárítják, ez az eljárás abban különbözik a hagyományos szárítástól, hogy a gyümölcs nedvességtartalmát fagyott állapotban, szublimáció útján párologtatják el, tehát szilárd halmazállapotból közvetlenül légnemű halmazállapotba kerül.  Legnagyobb előnye, hogy megőrzi a szárított gyümölcs minden érzékszervi tulajdonságát, valamint maximálisan megőrzi a vitaminokat és ásványi anyagokat.

A fehér csokoládé előállítása némileg eltér a hagyományos étcsokoládéétól. A fehér csokoládé nem tartalmaz kakaóport, csak kakaóvajat. A kakaóbabot  közép- és dél-amerikai, valamint afrikai ültetvényekről szerzik be. Elsőként erjesztik és szárítják. Ezeket leszedik a kakaófákról, erjesztik és szárítják. Ezután a babokat meg kell pörkölni, hogy természetes ízüket és aromájukat felszabadítsák. A pörkölés után a babot megőrlik, hogy kakaómassza - amely kakaóból és kakaóvajból áll – keletkezzen.

Mint már említettük, a fehér csokoládé kizárólag kakaóvajból készül, tejporral és cukorral összekeverve. A tejpor és a cukor mennyiségét pontosan szabályozzák, hogy elérjék a fehér csokoládé kívánt édes és krémes ízét. Ezt számos összetett folyamat követi, mint például a konsolás, ahol a keveréket több órán keresztül melegítik és keverik. A cél a sima és finom csokoládé állag elérése. Ezzel egyidejűleg oxidáció is történik, amely segít a keserűség eltüntetésében és a csokoládé gazdag aromájának kialakításában.

A fehér csokoládét fagyasztva szárított maracujával forró tejben felolvaszthatjuk, felhasználhatjuk pralinék, krémek, mousse-ok készítéséhez és sütemények töltelékeként.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládékockákat forró tejben (tehéntej, szója, mák, mandula...) felolvaszthatja, belekeverheti zabkásába vagy desszertekben használhatja.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápértékek / 100g csokoládé
energia érték: 2138 kJ/511 kcal
Zsírok: 26.8
ebből telített zsírok: 16
Szénhidrátok: 60.2
ebből cukrok: 60.2
Fehérjék: 7.2
Rost: 0.1
Só: 0.25
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 047 Ft /1000 g 1 405 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

INDONÉSIE SUMATRA LINTONG szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

INDONÉSIE SUMATRA LINTONG szemes kávé

A Grade 1 jelzés egyszerűen csúcs! Eredeti finomság érdekes profillal könnyen olyan rajongókra talál, akik körbe utazzák a kávék világát új felfedezések reményében. A Lington, Sumatra központjából elkápráztatja a közepes savassággal és az éles aromával. Az ízében felfedezheti a csokoládét, karamellt, cédrust és gyümölcsöt is. A frissen pörkölt specialitás csalogat a megkóstolásra! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
20 201 Ft /1000 g 2 020 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GHANA ORIGIN TEJES 42%
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GHANA ORIGIN TEJES 42%

Ez aztán nyalánkság a javából! Eredeti tejes csoki 42 százalék kakaóval, vidámmá teszi még a legszomorúbb napot is. Annak ellenére, hogy az íze fantasztikus, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jó kedvre derítenek és feltöltenek energiával. Kóstolgassa a csokoládét olyan országból, amely a világ minden tájára utazik. Nagyon finom tejben, öntetnek, desszertnek, csak úgy, akár egy jó könyv olvasása mellé. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
25 569 Ft /1000 g 2 557 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »