06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSE GHANA ORIGIN 70%

Kód: 1708

Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag kakaó kakaó szárazanyagot tartalmaznak, intenzív és hosszan tartó élményre számíthat.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 449 Ft /1000 g 1 345 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 2. 2
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ghána
Íz
Íz:
Keserű, Lágy

Összetétel

Kakaó Ghana 70%, Cukor, Kakaó vaj, Szója lecitin, Természetes vanília kivonat

Íz

A csokoládé lencse Ghana Origin 70% erős, aromás csokoládéízzel rendelkezik, amely lágy és könnyű érzetet hagy a szájban. Mivel a ghánai kakaó jellegzetes tulajdonságai közé tartozik a krémesség és a finom gyümölcsös tónusok, ezeket a csokoládélencsékben is megtalálhatja.

Eredet

Ghána a világ második legnagyobb kakaóbabtermelője, 1911 és 1973 között a világtermelés 30-40 százalékát adta. Ma ez az arány kisebb, a jelentések szerint körülbelül 13 százalék. Úgy tűnik, hogy Ghánában 1895 óta termesztenek kakaót, amikor egy kovács, Tetteh Quarshie néhány babot hozott a zsebében Fernando Po (ma Bioko) szigetéről.

A kakaófák (Theobroma kakaó) gyorsan a helyi mezőgazdaság fontos részévé váltak, és később a kormány átvette hogy megvédje a gazdákat a felvásárlási áringadozásoktól. Bár ez nem volt teljesen sikeres, az állam által létrehozott és irányított Cocobod szervezet biztosítja számukra például a műtrágyatámogatást és a minőségellenőrzést. Ennek eredményeként a ghánaiaknak sikerült megőrizniük a kiváló kakaótermelés hírnevét, és továbbfejleszteniük azt.

Ma körülbelül 1,6 millió ember foglalkozik kakaótermesztéssel Ghánában. Kakaófákat ültetnek a nyugati, a központi, a Brong Ahafo, a keleti, az Ashanti és a Volta régióban.

A ghánai kormány célja, hogy az ország termelésének legalább 40 százalékát saját gyáraiban dolgozza fel. Miután a kakaóbabszüret megérkezik a gyárba, a babot megtisztítják és 220 ̊C-on nagy nyomáson kezelik, hogy elpusztítsák a baktériumokat. Ezt követi a pörkölés, a zúzás és a héj leválasztása. Csak ezután lehet a kakaóbabot őrölni. Ezzel egyidejűleg a kakaót mechanikusan felmelegítik, hogy a kakaómassza megolvadjon. Amint körülbelül 80 ̊C-ot elérte, tartályokba kerül hűtésre, majd hűtőalagutakba és formákba. Ezekből a munkások 25 kilogrammos kakaótömböket bontanak ki. Ezeket a termelők értékesíthetik, vagy további feldolgozásra használhatják fel.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A lencsét használhatja közvetlen fogyasztásra, ízesítheti a reggeli vagy uzsonna zabkását, hozzáadhatja desszertekhez, készíthet belőle önteteket vagy különböző italokat.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
Zsírok: 46 g
ebből telített zsírok: 29 g
Szénhidrátok: 36 g
ebből cukrok: 31 g
Fehérjék: 6,3 g
Só: 0,0 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


ÁDVENTI TEA - gyümölcs tea
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ÁDVENTI TEA - gyümölcs tea

A téli szezon tele van téli örömökkel. Nem tétováztunk és elkészítettük Önnek a valódi téli teát sok almával és mazsolával. Ezt a tea mintha csak a közös családi találkozókra, vagy csak úgy a kandallóhoz, vagy egyszerűen csak egy jó könyv olvasásához lett teremtve.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 464 Ft /1000 g 1 446 Ft /100 g
A friss teát kiszállítjuk szerdáig, 2022. 2. 2

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GHANA ORIGIN TEJES 42%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GHANA ORIGIN TEJES 42%

Ez aztán nyalánkság a javából! Eredeti tejes csoki 42 százalék kakaóval, vidámmá teszi még a legszomorúbb napot is. Annak ellenére, hogy az íze fantasztikus, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek jó kedvre derítenek és feltöltenek energiával. Kóstolgassa a csokoládét olyan országból, amely a világ minden tájára utazik. Nagyon finom tejben, öntetnek, desszertnek, csak úgy, akár egy jó könyv olvasása mellé. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 391 Ft /1000 g 1 739 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 2. 2

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK TRINIDAD ORIGIN 72%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK TRINIDAD ORIGIN 72%

Jöjjön velünk a forró Karib-tengerre. A vízesések, barlangok és zöld dombok szigete, a vadon élő állatokkal és mosolygós lakosokkal teli sziget. A karibi kakaó híres a lágyságáról, így biztos, hogy a trinidadi csokoládélencse kiemelkedik kivételesen lágy és bársonyos ízével. A végén a jellegzetes kakaós keserűséget is élvezni fogja. Pontosan olyan, mint amilyet a legfinomabb, magas kakaótartalmú csokoládétól elvárna. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 464 Ft /1000 g 1 146 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2022. 2. 2
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »