06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Cikória kávé reishivel és shatavarival

Kód: 2066

A cikória kávé reishivel és shatavarival egy olyan egyedülálló keverék, amely ötvözi az európai hagyományokat és az ázsiai tudást. A belőle készült ital íze édes és enyhén mogyorós. Energikusan indítja a napot, és egyben a nyugalom és a pihenés pillanatát is biztosítja.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
EU
Íz
Íz:
Édes, Diófélék

Összetétel

Cikória gyökér, Reishi, Shatavari

Infúzió és íz

A cikória kávé reishivel és shatavarival forró vízzel felöntve sötétbarna színű ital, finom rubinszínű árnyalatokkal. Íze földes, enyhén fűszeres, amely keveredik a cikória enyhe keserűségével és a gyógynövényes jegyekkel. A reishi mélységet ad egy csipetnyi fás édességgel, míg a shatavari finom virágos befejezést kölcsönöz. Ez a kávéital finom, mégis összetett, ideális azok számára, akik a hagyományos kávé egészségesebb alternatíváját keresik a vitalitást elősegítő és az elmét megnyugtató előnyökkel.

Eredet

A három értékes összetevő nagyszerű keveréke áll önök előtt. Ezek együtt alkotják az úgynevezett pótkávét instant formában, és így kiváló alternatívája az általunk általánosan ismert kávénak. Ez a kávéital koffeinmentes, enyhébb ízű és számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Nem csoda, hogy sok háztartásban rendszeresen fogyasztják. Miből áll ez a készítmény?

Az Európában őshonos cikória (Cichorium intybus) ma már számos országban termesztik, többek között Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban és Németországban. E gyógynövény gyökerét kávéhelyettesítőként használták, különösen Kelet-Németországban az 1980-as évek kávéválsága idején. A cikória ismert arról, hogy támogatja a máj és az epehólyag normál működését, a bélrendszert, a szívet és az ereket, valamint a csontok és az ízületek egészségét.

A reishi, egy hagyományos kínai gomba, amelyet az immunitás fokozására és a keringési rendszer javítására fogyasztják. Ez egy "vörös gomba", amelyet a botanikusok pecsétviaszgombának (Genoderma lucidum) neveznek. Általában kivonatokat készítenek belőle, de 100 százalékban természetes por formájában is kiváló hatású.

A shatavari (Asparagus racemosus) egy indiai gyógynövény, kúszócserje, amely Nepál, India és Srí Lanka szikláin nő. Az Ayurvédában a
reproduktív rendszer és a szív- és érrendszeri egészség támogatására alkalmazzák.

Hatásai - kávék

Shatavari
Hatásai - shatavari

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

Öntse fel a Cikória kávét reishivel és shatavarival 90-100 °C hőmérsékletű vízzel 100 ml vízhez 2 g/ 100 ml arányban.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »