06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

BRAZÍLIA SANTOS NY2 17/18 FINE CUP ALFENANS DULCE

Kód: 798
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Emberek, akik kávét isznak, általában csodálatos fantáziával rendelkeznek. Képzeljen el egy csodálatos trópusi tájat teli vad állatokkal és értékes növényzettel. Lélegezzen mélyet, érezni fogja a nedvességet, kinyitja a szemét és lássa a végtelen zöldet az égbolt kék keretével, hallgatózzon és fogja hallani a fű suhogását és a madarak csicsergését. Üdvözöljük a brazil Cerradban, amell nemzetközi örökség.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 645 Ft /1000 g 1 365 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Cerrado
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
940 - 1120 m
Íz
Íz:
Virágos, Dió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A kávé íze és habja

Ennek a kávénak a kiegyensúlyozott ízét imádni fogja már az első korty után. Mivel lágy savassággal rendelkezik, népszerű az összes vásárlónk körében. Meghódítja Önt teljes testével, a virágok nyomaival az ízében, a dió akcentusával, és az édes karamell utóízével. A 100% -os Arabica habja kompakt és könnyű. A Cerradaból származó kávé kiválóan alkalmas az olasz eszpresszó elkészítésére.

A kávé származása

Ha a rövid bevezetést elolvasta, akkor már az Ön számára is világos. A Brazílie Santos NY 17/18 fine cup Alfenans Dulce kávé a bolygónk egyik legszebb részén növekszik. A Cerrado régió Brazília

központjában található. A felmérések szerint az egyik leggazdagabb trópusi terület. A WWF a legváltozatosabb szavannának választotta a világon. Tegyük most félre az állatokat és a növényzetet, vessük bele magunkat a mezőgazdaságukba. 1960-ig Cerrada termőföldjét túlságosan savasnak és tápanyagban szegénynek tartották, így értéktelen volt. Azonban a tudomány segítőkezet nyújtott – az amerikai Norman Borlaugot a zöld forradalom apjának nevezik, aki azt javasolta, hogy termőföld savasságát meszesedéssel csökkentség. Az eredmények nem várattak soká magukra. Brazília jelenleg a második legnagyobb szójabab exportőre a világon, és a legnagyobb marhahús exportőre a világon. Ezen kívül Cerrado kukoricát, búzát, rizst és persze a kávét is termeszt.

A Cerradban jóval alacsonyabban nőnek a kávécserjék, mint Közép-Amerikában. Cerrada vulkanikus talajának köszönhető, hogy az innen származó kávé gyümölcsös, lágy és édes ízű. A növényeket teljes napfényben termesztik, és évente több alkalommal szüretelik. Az érett cseresznyére hasonlító gyümölcsöket az úgynevezett száraz módszerrel dolgozzák fel. Ez a legegyszerűbb, a legkevésbé igényes és a legrégebbi módszer a kávé feldolgozására. A betakarítás után (kézi és mechanikus kombináció segítségével) a vörös gyümölcsöket beton terekre öntik, egyenletesen elosztva, és egy hónapon keresztül hagyják a napon és a meleg levegőn száradni. A gazdák rutinszerűen átforgatják őket, éjszakára a teraszokat lefedik, hogy a kávé ne szívja magába a nedvességet és ne kezdjen el erjedni. Amikor a szárítási folyamat végére ér, el kell távolítani a kávébaboktól a héjukat és pergamen bevonatukat. Ezt a fejtő gépek segítségével végzik. A kávét végül átválogatják, egy- két hónapon keresztül pihentetik, majd csak ezután csomagolják és exportálják.

A száraz gyártási folyamatnak köszönhetően ez a kávé erős, kiegyensúlyozott testtel rendelkezik mogyorós ízzel.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

11. 14.

Értékelés: kitűnő
Az egyik legjobb ár/érték arányú brazil Bourbon, amely kávészemeinek mogyorós/gyümölcsös illata addiktív. Cold Brew-ként a NICARAGUA SHG ROYAL MOMOTAMBO-val kiválóan lágy (alacsony savasság) blend született :)

11. 8.

Értékelés: nagyon jó
Kiválóan pörkölve, a kávészemek illata csodás, íz: enyhén étcsokoládé, újrarendelés: 90%

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, hanem természeti kincsekben és látnivalókban is gazdag. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres ország. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO szemes kávé

Száz százalék arabika, száz százalékos élmény! Az elegáns Kolumbia Supremo Medelin feledhetetlen találkozást biztosít az egzotikus gyümölcsökkel és csokoládéval. Bár erős és aromás, harmonikus, sőt enyhe hatással rendelkezik. Exkluzív és szabályos kávészemek sötéten vannak pörkölve, ez által hangsúlyossá válnak a finom olajak és a vonzó illatok. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
15 485 Ft /1000 g 1 548 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.

PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 047 Ft /1000 g 1 405 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 17.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »