06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

BRAZÍLIA SANTOS NY2 17/18 FINE CUP ALFENANS DULCE

Kód: 798
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Emberek, akik kávét isznak, általában csodálatos fantáziával rendelkeznek. Képzeljen el egy csodálatos trópusi tájat teli vad állatokkal és értékes növényzettel. Lélegezzen mélyet, érezni fogja a nedvességet, kinyitja a szemét és lássa a végtelen zöldet az égbolt kék keretével, hallgatózzon és fogja hallani a fű suhogását és a madarak csicsergését. Üdvözöljük a brazil Cerradban, amell nemzetközi örökség.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 282 Ft /1000 g 1 028 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Cerrado
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
940 - 1120 m
Íz
Íz:
Virágos, Dió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A kávé íze és habja

Ennek a kávénak a kiegyensúlyozott ízét imádni fogja már az első korty után. Mivel lágy savassággal rendelkezik, népszerű az összes vásárlónk körében. Meghódítja Önt teljes testével, a virágok nyomaival az ízében, a dió akcentusával, és az édes karamell utóízével. A 100% -os Arabica habja kompakt és könnyű. A Cerradaból származó kávé kiválóan alkalmas az olasz eszpresszó elkészítésére.

A kávé származása

Ha a rövid bevezetést elolvasta, akkor már az Ön számára is világos. A Brazílie Santos NY 17/18 fine cup Alfenans Dulce kávé a bolygónk egyik legszebb részén növekszik. A Cerrado régió Brazília

központjában található. A felmérések szerint az egyik leggazdagabb trópusi terület. A WWF a legváltozatosabb szavannának választotta a világon. Tegyük most félre az állatokat és a növényzetet, vessük bele magunkat a mezőgazdaságukba. 1960-ig Cerrada termőföldjét túlságosan savasnak és tápanyagban szegénynek tartották, így értéktelen volt. Azonban a tudomány segítőkezet nyújtott – az amerikai Norman Borlaugot a zöld forradalom apjának nevezik, aki azt javasolta, hogy termőföld savasságát meszesedéssel csökkentség. Az eredmények nem várattak soká magukra. Brazília jelenleg a második legnagyobb szójabab exportőre a világon, és a legnagyobb marhahús exportőre a világon. Ezen kívül Cerrado kukoricát, búzát, rizst és persze a kávét is termeszt.

A Cerradban jóval alacsonyabban nőnek a kávécserjék, mint Közép-Amerikában. Cerrada vulkanikus talajának köszönhető, hogy az innen származó kávé gyümölcsös, lágy és édes ízű. A növényeket teljes napfényben termesztik, és évente több alkalommal szüretelik. Az érett cseresznyére hasonlító gyümölcsöket az úgynevezett száraz módszerrel dolgozzák fel. Ez a legegyszerűbb, a legkevésbé igényes és a legrégebbi módszer a kávé feldolgozására. A betakarítás után (kézi és mechanikus kombináció segítségével) a vörös gyümölcsöket beton terekre öntik, egyenletesen elosztva, és egy hónapon keresztül hagyják a napon és a meleg levegőn száradni. A gazdák rutinszerűen átforgatják őket, éjszakára a teraszokat lefedik, hogy a kávé ne szívja magába a nedvességet és ne kezdjen el erjedni. Amikor a szárítási folyamat végére ér, el kell távolítani a kávébaboktól a héjukat és pergamen bevonatukat. Ezt a fejtő gépek segítségével végzik. A kávét végül átválogatják, egy- két hónapon keresztül pihentetik, majd csak ezután csomagolják és exportálják.

A száraz gyártási folyamatnak köszönhetően ez a kávé erős, kiegyensúlyozott testtel rendelkezik mogyorós ízzel.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

11. 14.

Értékelés: kitűnő
Az egyik legjobb ár/érték arányú brazil Bourbon, amely kávészemeinek mogyorós/gyümölcsös illata addiktív. Cold Brew-ként a NICARAGUA SHG ROYAL MOMOTAMBO-val kiválóan lágy (alacsony savasság) blend született :)

11. 8.

Értékelés: nagyon jó
Kiválóan pörkölve, a kávészemek illata csodás, íz: enyhén étcsokoládé, újrarendelés: 90%

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
8 141 Ft /1000 g 814 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 451 Ft /1000 g 945 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

15% KEDVEZMÉNY
KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
12 858 Ft /1000 g 10 930 Ft /1000 g 1 093 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »